32 Dosa Kerajaan Pandikuty Selangor Yang Rakyat Perlu Tahu

Thursday, March 22, 2012
Anwar Ibrahim Pandikuty

Berdasarkan kepada bukti-bukti dan beberapa pendedahan tersebut, rakyat Selangor boleh menilai prestasi Kerajaan pakatan pembangkang Selangor selama empat (4) tahun tempoh pemerintahannya. Bukan sahaja gagal menunaikan semua janji-janji PRU 12, tetapi tidak mampu menjamin keselamatan, kesejahteraan dan kestabilan politik Selangor yang sentiasa bergelora sepanjang pemerintahannya. Jika kerajaan ini terus diberi mandat baru, akan kucar kacirlah pentadbiran negeri. Rakyat berpuak-puak. Kemungkaran berleluasa. Maksiat di sana sini. Matlamat Selangor negeri maju tidak tercapai. Malahan Selangor menoleh ke belakang.

Semua bukti-bukti di atas melibatkan isu-isu pokok iaitu isu kredibiliti Kerajaan, ketelusan, pertanggungjawaban, dan kecekapan selaras dengan prinsip-prinsip tadbirurus baik. Inilah asas-asas perincian kepada keyakinan dan kebolehpercayaan rakyat kepada Kerajaan. THE TRUST ON THE GOVERNMENT terutama yang melibatkan tubuh badan YAB MB dari Ijok yang selalu digembar gemburkan sebagai tokoh korporat berwibawa tapi indah khabar dari rupa.

Difahamkan tidak berlaku banyak interaksi dan dailog terbuka diantara Penasihat Ekonomi Selangor dengan lain-lain Anggota Exco Kerajaan apalagi dengan Ketua-ketua Jabatan serta agensi Kerajaan negeri Selangor. Apa yang berlaku hanya berdua sahaja – antara beliau dan YAB MB. Di mana ketelusannya?

Fikirkan Bersama

Hancur Pakatan!!

Sumber Kita GempurPsssttt....Rakyat Selangor fikir fikirkanlah demi kebaikan semua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Anwar Ibrahim Berang UMNO Fitnah Beliau Bersama Salman Rushdie

Malaikat Suci

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hadir di persidangan India Today Conclave pada 16 dan 17 Mac lalu yang turut disertai penulis buku kontroversi, Salman Rushdie.

Malah, pada persidangan itu, beliau turut menyampaikan ceramah bertajuk 'Dari Diktator ke Demokrasi: Kejayaan Rakyat' manakala Salman menyampaikan ceramah bertajuk 'Merdeka: Saya Adalah Saya dan Itulah Saya'.

Mengikut jadual persidangan pula, Anwar dan Salman masing-masing telah menyampaikan ceramah pada 16 Mac.

Terdahulu dalam Twitternya, Anwar memberitahu beliau serta isteri, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail tidak akan datang ke persidangan itu sebagai membantah kehadiran Salman yang menghina Islam dan Nabi Muhammad SAW.

ERK???? Ulang balik Please.....

Anwar memberitahu beliau serta isteri, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail tidak akan datang ke persidangan itu sebagai membantah kehadiran Salman yang menghina Islam dan Nabi Muhammad SAW.

Woiii Ulang lah balik Anwar cakap apa ?

Anwar memberitahu beliau serta isteri, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail tidak akan datang ke persidangan itu sebagai membantah kehadiran Salman yang menghina Islam dan Nabi Muhammad SAW.

Salman Syaitan

Anwar Ibrahim kata melalui Twiiter beliau BOIKOT Program yang diadakan kerana membantah kehadiran Salman Rushdie. Anwar Ibrahim kata melalui TWIITER. Hoi Tu yang taip pakai Twiiter bukan ANwar Ibrahim lah. Yang Taip kat Twiiter tu adalah Kembar dia yang berlakon dalam Video Porno.

Jangan sesekali sesiapa pun Menfitnah Anwar Ibrahim kerana Anwar Ibrahim adalah MALAIKAT dan beliau adalah Suci sesucinya. Gambar diatas tu takda makna coz Haji Hadi kata gambar gambar semua ni tidak boleh dijadikan bukti bahawa Anwar Ibrahim bersama dengan Salman Rushdie.

Hakikatnya

Lagi Menarik KLIK DISINI.... Baik Punya


Psssttt... Pi Mampos sama ANwar Ibrahim, kita kasi liwat ramai ramai.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

DAP Baru Dapat Sedkit Kuasa Tadbir Negeri Sudah BiadapMaklumat lanjut layari UMNO Online

Yang paling jelas dan nyata dalam video diatas bila Adun Batang Kali menyatakan:

"DAP baru sedikit kuasa mereka perolehi mereka sudah menghalau kita dan menghalang kita dari bersuara didalam dewan yang mulia.Lihat betapa kejam dan zalim nya mereka ini. bayangkan kita DAP mentadbir Malaysia apa akan berlaku"


So buat rakyat Malaysia renung renungkanlah, Simngapore tu pun dah satu contoh jelas bila Hak Kebebasan bersuara dinafikan oleh PAP abang kepada DAP. Hangpa Fikir lah ye...


Psssttt.... Selcat Mahkamah Kangroo


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

"Melayu Islam Murtad Itu Hak Peribadi?" - Khalid Ibrahim MB Selangor
Ya Allah teruk betul Khalid Ibrahim MB Selangor yang namanya Islam tapi sanggup bersekongkol dengan DAP dalam isu anak melayu Islam di MURTADKAN oleh Kafir Kafir DAP.

Dari kenyataan YB Hassan Ali jelas kita dapat melihat bagaimana MB yang juga memegang jawatan Exco Ugama Islam Selangor menyatakan Isu anak melayu Islam Murtad bukan dibawah tanggungjawap Kerajaan Negeri dan ianya terpulang kepada ibu bapa anak melayu Islam itu.

Pergh punyalah bangsat kenyataan MB Selangor Khalid Gagap ni. Kalau dah nama pun Kerajaan Negeri dan Islam agama rasminya mengapa boleh membiarkan pekara murtad berleluasa dalam negeri Selangor?

Anda berhak menilai sendiri ini lah yang menjadikan orang Melayu Islam di Malaysia semakin lupa Jati Diri sebagai orang Islam kerana adanya pemimpin yang sanggup bersekongkol dengan Kafir dalam memurtadkan anak Melayu Islam.


Psssttt.. Gila dasyat lah depa ni puak Pakatan PAS,DAP,PKR. Demi kuasa Murtad pun dihalalkan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Nazri Aziz Bikin Pemimpin Pakatan Naik Sawan Babi


dah tonton video diatas?
Meh baca selanjutnya KLIK DISINI

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP