KORUPSI DAP - Status Tanah Rezab Melayu Ditukar Kepada Tanah Perkuburan Cina

Friday, March 23, 2012


Mula mula Tanah Rezab Melayu


Ahli Parlimen Padang Serai N.Gobalakrishnan mendesak agar Kerajaan Negeri Kedah menarik semula kelulusan Projek sebuah Syarikat Pemaju yang telah merampas Tanah Rizab Melayu berkeluasan 76.5 Hektar untuk membina Tanah Perkuburan Cina.

Rampasan Tanah yang berlokasi di Sungai Kob, Bukit Karangan ini telah menyebabkan majoriti penduduk bertindak memprotes tindakan tidak bertanggungjawab Kerajaan Negeri dan pihak Pemaju tersebut.

"Mereka protes bukan sahaja rampasan tanah rizab semata-mata, akan tetapi turut dipersoal (Projek Pembinaan) kubur Cina itu dibina di kawasan yang 95% merupakan penduduk Melayu. Malah kawasan Projek berkenaan di kelilingi dengan kampung-kampung Melayu,

Lagi laporan Penuh Read More....


Baik punya Cilok Kerajaan Pakatan Kedah Tukar
Status Tanah dan nafikan Rezab Melayu

Aduh tanah Rezab Melayu ditukar dan dijadikan Perkuburan Cina Mati...... Apalagi nak dikata mengenai Pakatan PAS, DAP dan PKR ini? Siapa sebenarnya ketua kepada mereka ini siapa? PAS ketua? PKR Ketua? DAP?. Lu orang fikir dan renungkanlah........


Psssttt... Dah banyak kali pekara sama berlaku yang mana tanah melayu ditukar dan diberikan kepada Cina oleh Kerajaan Pakatan... DAP Taiko ma.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Ibrahim Patut Malu Pada Shahrizat JalilSungguh hebat sokongan buat Shahrizat Jalil Ketua Wanita UMNO Malaysia hari ini di PWTC. Bila Gua sampai tak sangka penuh sesak dewan. Gua terfikir sejenak, masa 901 hari tu kenapa penyokong Anwar Ibrahim tak penuh sesak macam ni ye? Kenapa tak mampu tandingi Shahrizat?

Emmm bila Gua fikir balik nampak sangatlah yang Anwar Ibrahim patut malu dengan Shahrizat Jalil. Seorang lelaki yang dikatakan Anugerah Tuhan dan juga Imam Mahdi tidak mampu membawa ribuan hadir menyatakan sokongan kepada beliau sendiri. Tapi Shahrizat Jalil walaupun seorang wanita yang lemah dan dihentam begitu hebat oleh pembangkang mampu membawa ribuan hadir menyokong beliau.

Fuh...Gua tak tercakap apa lagi dah waktu ni coz Kaget dengan ribuan yang hadir menyokong Kepimpinan Shahrizat Jalil selaku Ketua Wanita UMNO Malaysia.

Syabas Wanita UMNO. Sememangnya Wanita UMNO adalah tulang belakang pada UMNO dan juga rakyat Malaysia.


Psssttt.... Shahrizat Jalil Ketua Wanita Terbaik dalam abad ini. Syabas.


Read more...

DAP ANTI ISLAM - Adun DAP Sekincan Perlekehkan Usaha Operasi Murtad Hassan AliMemang biadap Adun DAP si Kafir jahanam yang mengkritik usaha YB Hassan Ali dalam isu Murtad. Jika anda saksikan video diatas jelas menunjukkan Adun DAP Sekincan ini memperlekehkan usaha YB Hassan Ali dalam menghapuskan organisasi Murtad yang didalangi oleh DAPig.

Adun DAP menyatakan Yb Hassan Ali membesar besarkan isu Murtad di Selangor kerana sudah hilang jawatan sebagai Pesuruhjaya PAS Selangor dan jawatan Exco Kerajaan Negeri. Malah YB Hassan Ali Sebenarnya tergila gilakan jawatan MB Selangor semata mata.

Bangsat punya Cina DAP BABI!!! Yb Hassan Ali sewaktu beliau menjawat jawatan Exco Kerajaan Negeri lagi dan juga pesuruhjaya PAS Selangor beliau sudah menentang gejala Memurtadkan Umat Islam di Selangor. Bukan setelah hilang jawatan beliau bercakap soal Murtad tetapi sewaktu masih didalam kerajaan lagi beliau membanteras gejala Murtad yang digerakkan DAPig.

Adun DAP Sekincan turut mencabar Hassan ALi mendedahkan video Murtad yang sebelum ini dikatakan oleh Hassan ALi. Nah memang bangsat betul DAP Babi ni. Lagi dia nak video sedangkan sebelum ini kita sudah keluarkan video yang mana memaparkan umat Islam dimurtadkan oleh Pusat Komuniti DUMC yang dijadikan Gereja Haram di Selangor.


Ni Menatang apa wahai DAP Babi?

Inilah namanya kalau DAP bangsat, mereka akan memperlekehkan usaha Murni umat Islam dalam menjaga kesucian Islam itu. Gomo harap rakyat Selangor dapat buka mata dalam pekara ini. Agenda DAPig dalam menghancurkan umat Islam tidak pernah padam dan mereka akan berterusan memurtadkan Umat Islam melalui Ngo Ngo yang berselindung disebalik nama kebajikan.


Psssttt... Memang cilaka lah DAP ni, wajib kita tentang depa ni habis habisan PRU 13 kelak


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Punca Pembangkang Naik Sawan Babi Dengan Nazri Aziz DidedahkanGeram dan Bengang sampaikan naik Sawan Babi para pemimpin pembangkang pada hari Selasa lalu di Parlimen. Kenapa mereka bertindak naik Sawan Babi? Kenapa begitu dasyat kegilaan mereka?

KLIK DISINI bagi melihat Video yang memaparkan begitu mengila para pemimpin Pembangkang apabila berhujah isu PSC Lynas yang mana serangan bertubi tubi dilakukan oleh para pemimpin Pembangkang keatas Dato Seri Nazri Aziz Menteri Di Jabatan Perdana Menteri.

Apakah anda semua tahu sebabnya sampaikan mereka mengila di parlimen? Jawapannya ada didalam video dibawah ini.Itulah kebenarannya apabila Nazri Aziz sekali lagi Menggaglkan Sabotaj yang cuba dilakukan oleh para pemimpin Pembangkang keatas kerajaan Barisan Nasional. Malah kepekaan Nazri Aziz dalam menjalankan tugas beliau sebagai Menteri yang bertanggungjawap menjaga Parlimen Malaysia semenangnya tepat dan berwibawa.

Buat rakyat Malaysia anda semua boleh nilai akan modus pembangkang yang sememangnya bukan mahu membela rakyat Malaysia sebaliknya mereka hanya pandai SABOTAJ segala kebaikkan yang dilakukan oleh kerajaan Barisan Nasional.

Syabas YB Menteri Dato Seri Nazri Aziz atas Kejayaan anda menjadikan mereka para pemimpin Pembangkang SAWAN BABI!!!


Psssttt... Kesian dengan Pauziah Kuantan...hahahaha..kesian...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Nazri Aziz Balun Anwar Ibrahim Pandikutty Agen Zionis


Anwar Ibrahim ajak Najib Razak berdebat tetapi hakikatnya Anwar Ibrahim bukanlah nak berdebat mengenai pekara yang positif berhubung permasaalahan rakyat sebaliknya hanya mahu mencari publisiti murahan dengan menumpang popularity Najib Razak.

Sebagaimana yang Nazri Aziz Menteri di Jabatan Perdana Menteri nyatakan dalam video diatas kita dapat lihat Anwar Ibrahim yang bermuka muka dengan semua pihak sampaikan Israel yang tidak diiktiraf oleh Malaysia pun ANwar Ibrahim sokong akan keselamatan Israel itu.

Kerajaan Malaysia tidak pernah mengiktiraf Israel malah didalam Pasport kita juga telah jelas menunjukkan bahawa Israel satu satunya negara yang kita tidak boleh lawati. Itu satu bukti jelas bahawa Kerajaan Malaysia tidak mengiktiraf Israel.

Bukan PKR yang buat mengenai pekara tersebut tetapi Kerajaan Malaysia yang ditadbir Barisan Nasional lah yang melaksanakan pekara tersebut.

Rakyat Malaysia perlu sedar akan hal ini dan kepada yang ada Pasport tu harap pi tengok Pasport anda dan renung renungkan apa yang Nazri Aziz nyatakan.


Psssttt.... PKR Sokong Israel, kalau depa tadbir Malaysia sah Israel boleh dilawati le jawapnya...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP