1.9 Billion Wang Rakyat Selangor Lesap Begitu Sahaja.

Monday, March 26, 2012

Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Taman Templer,Dato' Subahan bin Kamal Mempertikaikan Duit Keuntungan RM1.9 Billion Kerajaan Negeri Selangor.

Rompak dan terus Rompak
Itulah kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR Selangor


Psssttt.... habis sengsara rakyat Selangor.... Rompak sampai licin


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

UMNO Bayar Budak Kami Sertai Pro Aspirasi - Adam Adli Gay Jamban

Apa respon anda mengenai video diatas?

Penyokong Kerajaan: Bagus mahasiswa ni dia dah sedar dari lamunan dan sekarang menyertai Pro Aspirasi dalam meneruskan agenda menjaga kebajikan para pelajar.

Penyokong Pembangkang: Mahasiswa ni dah dibeli oleh UMNO, Khabarnya dapat RM2 juta.

Realitinya: Apa sahaja yang berlaku pasti akan dipersalahkan UMNO. Dan kemasukkan Pro Mahasiswa ke Pro Aspirasi ini dikatakan UMNO telah membayar mahasiswa tersebut. Itulah mentaliti penyokong pembangkang yang akal mereka tidak mampu melihat pekara yang positif. Tanya dalam diri kita semua apa yang Pro Mahasiswa bawa untuk pelajar? Dan tanya juga dalam diri anda semua apa yang Pembangkang bawa untuk rakyat Malaysia?


Psssttt... Mentaliti juak pakatan kurang makan zat besi kot...hehehe


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Yang Berhormat Dicekup Dipusat Hiburan
Tidak dapat dipastikan Yang Berhormat mana yang ditangkap disebuah pusat hiburan kelmarin yang lepas. Namun apa yang Gomo minta dalam pekara ini ialah sama ada ianya Adun BN ataupun Pembangkang iaya mesti dikenakan tindakan tegas. Pekara ini menjengkelkan mata rakyat Malaysia yang saban hari mengharapkan mutu perkhidmatan YB YB yang berektika dalam menggalas tanggungjawap yang diamanahkan.

Setakat ini Gomo difahamkan YB yang ditangkap itu sama ada dari YB BN.Jadi dalam hal ini apa sahaja tindakan mesti diambil dan usah pula parti yang terlibat melakukan tindakan seperti kerajaan Selangor yang hanya menubuhkan SELCAT yang digunakan bagi menyelamatkan YB mereka dari tindakan yang sewajarnya.

Gomo juga harap agar Jawatankuasa Disiplin tidak seperti DAP yang membebaskan Nga Kor Meng yang sudah jelas jelas melakukan salahgunakuasa dengan menyeleweng wang Rakyat bagi diberikan kepada Syarikat isteri beliau..

Jangan juga bertindak seperti PAS yang akhirnya disucikan dosa setelah berjumpa dengan Nik Aziz wali Terompah. Apa yang salah ianya tetap salah dan tindakan tegas mestilah diambil bagi memberikan satu kepercayaan kepada rakyat bahawa parti politik yang ada di Malaysia ini benar benar menjaga hak rakyat serta peka dengan apa yang rakyat Malaysia mahukan.

Jika dari YB BN Gomo harap tindakan tegas kerana kita sentiaa membersihkan parti kita dari pemimpin yang tidak bermoral. Jangan seperti PKR yang masih lagi menyimpan pemimpin mereka yang tidak bermoral seperti Elizebeth Wong yang berbogel, Badrul Amin yang ditangkap Khalwat dan juga Anwar Ibrahim pelakon Porno. Kita mesti buktikan kepada rakyat bahawa Kepimpinan Barisan Nasional Tegas dalam memikul amanah yang diberikan rakyat.


YB yang ditangkap tersebut perlulah digugurkan dari bertanding pada PRU 13 nanti. Jangan kita halalkan pekara sedemikian demi memastikan rakyat Malaysia mendapat Yang Berhormat terbaik buat mereka.


Psssttt... tak kira sama ada YB BN ataupun Pembangkang ianya pekara yang tidak amanah sebagai seorang wakil rakyat.DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

"Yahudi Tetap Haram" Sandiwara Tantawi Ketua Pemuda PAS
Agak menarik bila membaca suratkhabar Sinar Harian hari ini dengan muka depannya bertajauk "Yahudi Tetap Haram". Satu kenyataan dari Ketua Pemuda PAS Pusat Tantawi yang menyatakan apa sahaja urusniaga dengan Yahudi adalah Haram sama sekali.

Apa yang menarik untuk kita lihat ini semua adalah satu sandiwara politik didalam PAS dalam mengelirukan rakyat Malaysia. Sandiwara yang dilakukan demi meraih undi dan kepercayaan ahli ahli PAS bahawa kepimpinan mereka menolak Yahudi.

Kenyataan Presiden PAS Haji Hadi tempoh hari yang menyokong usahasama dengan Yahudi dalam bidang perniagaan dibidas dengan keras oleh ramai rakyat Malaysia walaupun Musyidul Am PAS Nik Aziz turut menyokong kenyataan Haji Hadi.

Hari ini Tantawi pula dilihat menongkah arus dengan mengeluarkan kenyataan yang tidak selari dengan Presiden PAS. Kenyataan yang dilihat sama dengan UMNO yang menolak sebarang kerjasama dengan Yahudi. Sandiwara PAS akan terus bergerak dan selepas ini akan muncul sandiwara lain dalam menarik sokongan pengundi.

Apa yang pasti kenyataan Tantawi sebagai Ketua Pemuda PAS dengan menyatakan urusniaga dengan Yahudi Haram tidak mampu menarik sokongan Ahli PAS itu sendiri. Kecelakaan PAS yang semakin menjadi jadi dengan mengikut telunjuk Anwar Ibrahim akan memusnahkan PAS pada PRU 13 kelak. PAS bakal Karam bersama sama PKR pada PRU 13 nanti.


Psssttt.... Depa cukup suka bodohkan rakyat....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Skandal Noh Omar Antara Fitnah Dan RealitiSETELAH
Noh Omar membongkar satu persatu segala dosa-dosa yang Kerajaan Selangor lakukan terhadap rakyat negeri itu,pembangkang mula panas punggung dan blog-blog maupun media maya lain milik pembangkang ini mula menyebarkan gambar Noh Omar sedang berdansa dengan seorang wanita kononnya untuk menunjukkan Noh ada skandal.

Tindakan kumpulan pembangkang ini cukup terdesak dan paling tidak bermoral.Mereka mula tidak tahan dengan segala yang Noh bongkarkan termasuklah 32 dosa-dosa yang kerajaan Selangor lakukan terhadap rakyat dan dalam mahu menangkis serangan demi serangan dari Noh Omar ini m,ereka terpedaya barangkali dan membayar harga yang mahal untuk mendapatkan beberapa keping gambar Noh sedang bemesraan dengan seorang wanita dalam satu majlis.Mereka ingat itu adalah senjata baru untuk mengunci mulut Noh Omar,

Setelah gagal menjawab cabaran yang Noh Omar lemparkan kepada mereka termasuklah menubuhkan Inkuiri Awam bagi menjawab segala bukti yang Noh Omar lemparkan,pembangkang cuba mengalihkan isu dan menjadikan gambar-gambar romantik Noh Omar ini sebagai senjata baru mereka untuk mengalihkan perhatian rakyat terhadap pendedahan serta penyelewengan yang mereka lakukan sewaktu memerintah Selangor ketika ini.

Memang tidak dinafikan bahawa gambar tersebut adalah gambar Noh Omar tetapi teman tarinya adalah isteri beliau sendiri malah Noh Omar boleh berbuat apa sahaja terhadap wanita itu kerana hubungan mereka halal dan moral Noh Omar lebih tinggi kalau mahu dibandingkan dengan Penasihat Ekonomi Serlangor,Anwar Ibrahim (lihat gambar) yang berpelukan serta berdansa dengan isteri orang.

Anwar lebih rela berpelukan ataupun bermesraan dengan isteri orang dari Wan Azizah.Anwar lebih rela berzina dengan China Doll daripada bersetubuh secara halal dengan isterinya sendiri.

Gambar ini tidak pula dipertikaikan..Wan Azizah ke tu?
Noh Lebih terpuji sikapnya kalau mahu dibandingkan dengan Anwar yang didakwa oleh ramai orang telah meliawat kaum sejenis mereka dan Noh Omar juga seorang suami yang tidak dayus kalau mahu dibandingkan dengan Azmin Ali yang dikatakan mengetahui hubungan isterinya dengan Anwar Ibrahim.

Noh Omar juga lebih terpimpin sifatnya kalau mahu dibandingkan dengan Ketua Penerangan Kerajaan Negeri Selangor Badrul Amin yang ditangkap berkhalwat dengan isteri orang malah Noh Omar juga lebih baik dartipada Khalid Ibrahim yang didakwa mempunyai hubungan sulit dengan pegawai wanitanya sendiri sewaktu di Guthrie.

Nampak jelas pembangkang semakin hilang punca hingga gagal membezakan isteri orang dengan China Doll yang dilanggan oleh Anwar ataupun isteri seorang guru yang ditangkap berkhalwat dengan Badrul Amin dan tindakan pembangkang menyebarkan gambar Noh Omar bersantai dalam majlis bersama isterinya ini adalah satu cubaan terbaru pembangkang untuk memfitnah pemimpin UMNO.

Bini orang ok..isteri sendiri salah!
Kita tidak terkejut kerana budaya fitnah adalah budaya mereka tetapi kali ini jerat yang mereka pasang terkena mereka sendiri.

Mereka barangkali geli gelaman dengan kemesaraan Noh Omar bersama isterinya itu dan lagi geli geleman bila Noh Omar setiap hari mendedahkan kebajatan moral serta penipuan dan penyelwengan Kerajaan Selangor terhadap rakyat negeri itu.

Barangkali dengan tindakan menyebarkan gambar ini mereka bioleh membunuh karekter Noh Omar walaupun semua orang tahu itu adalah isteri kedua Noh Omar tetapi daripada segi hukumnya Noh tidak berdosa seperti dua tiga musibat yang mengaku pemimpin dalam pakatan pembangkang.

Kita tidak tahu apa tujuan mereka menyebarkan gambar ini.adakah mereka ingin memberitahu bahawa Noh bersiteri lebih dari satu ataupun mereka tidak tahu bahawa yang dipeluk Noh Omar itu adalah isterinya yang sah dan kalau mereka tidak tahu terbukti niat jahat mereka ini memakan diri.

Noh atau Anwar lebih bermoral?
Untuk menutup dosa yang mereka lakukan. Pimpinan Kerajaan Selangor sanggup melakukan apa sahaja termasuklah menabur fitnah sebegini sedangkan maksiat yang bermaharajalela waktu mereka memerintah ketika ini gagal dibendung.Pertumbuhan segala pusat maksiat makin ketara di Negeri Selangor kalau mahu dibandingkan denagn pemerintah sebelum ini kerana barangkali pemimpin pembangkang menjadikan maksiat sebagai idola kepimpjnan mereka

Malah sehingga ke hari ini.kita tidak pernah mendengar lagi pemimpin BN di Selangor ditangkap berkhalwat ataupun bersekududukan dengan isteri orang dan tindakan pembangkang ini membuka satu lembaran baru bagi membolehkan kita menelanjangi setiap inci maksiat yang mereka lakukan selama ini.

Pembangkang silap langkah.Fitnah mereka tidak menjadi.Mereka patut jawab ataupun saman kalau segala pendedahan yang Noh Omar lakukan itu palsu dan bukannya terus membudayakan politik sejijik ini.Isu dijawab dengan isu.

Sumber Sanggah Tok Janggut

GOMO: Apa yang pasti pembangkang sebenarnya semakin kepanasan dengan apa yang telah dibongkarkan hari demi hari oleh kepimpinan Selangor. Dato Seri Noh Omar yang merupakan Timbalan Pengerusi BN Selangor dibantu pemimpin BN lain saban hari mendedahkan pembohongan, kerakusan, salahgunakuasa dan korupsi yang dilakukan kerajaan Pakatan Selangor menjadikan mereka semua tidak senang duduk lalu menyerang peribadi Noh Omar dan pemimpin BN yang lain.

Apa sekalipun rakyat diminta buka mata dan minda melihat pekara ini dan adalah elok jika semua rakyat Selangor bertanyakan pada diri mereka bagaimana janji janji manis yang sebelum ini ditaburkan oleh Kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR pada sebelum PRU 12 yang lalu. Sudah tertunaikan janji janji mereka?


Psssttt... Agenda fitnah mereka menjadi jadi bila semakin hampir PRU 13.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP