TERKINI - Karpal Singh Desak Anwar Ibrahim Berundur

Thursday, March 29, 2012Pengerusi DAP, Karpal Singh telah mendesak Datuk Seri Anwar Ibrahim meletak jawatan sebagai ketua Pakatan Rakyat dan menyalahkan ketua umum PKR itu kerana gagal mengawal nafsu kote bengkoknya.

Pemimpin DAP itu berkata, Anwar telah menimbulkan cukup masalah dan sudah tiba masanya bagi beliau (Anwar Ibrahim) bertaubat.


Video ni Palsu kot?
Ha Ha Ha
Anwar Ibrahim PELIWATBaik punya Calit kat dahi.

Psssttt.. Lu orang ingat Karpal Singh berani ke nak ulas isu yang beliau pernah bangkitkan dalam parlimen 1997 yang Anwar Ibrahim ni PELIWAT?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Karpal Singh Diarahkan Anwar Ibrahim Tutup Mulut Isu HomoseksualAgak menarik untuk diulas mengenai kontroversi lama yang diputarkan semula bagi menyedarkan rakyat Malaysia yang mungkin telah lupa apa yang berlaku sebelum ini. Satu cerita yang benar dan bukannya satu rekaan sama ada yang masih hidup ataupun telah meninggal dunia..hehehe.

Karpal Singh lah orang pertama menyatakan Anwar Ibrahim MELIWAT. Karpal Singh lah orang pertama yang mendedahkan pekara tersebut didalam Dewan Rakyat. Karpal Singh lah juga orang yang bermati matian menentang Anwar Ibrahim dan menyatakan kepada dunia Anwar Ibrahim merupakan Homoseksual. Karpal Singh dari Parti DAP yang juga peguam utama Anwar Ibrahim.


Jadi sekarang ini cuba tanya kepada para pemimpin pembangkang dan juga penyokongnya mengapa menyalahkan UMNO dan Barisan Nasional bila dikatakan Anwar Ibrahim ini adalah Peliwat dan merupakan pengamal Homoseksual? Mengapa UMNO dan BN yang perlu dipersalahkan? Mengapa tidak Karpal Singh orang pertama yang menyatakan Anwar Ibrahim adalah Peliwat?

Inikah yang dinamakan BERSIH? Inikah yang dilaungkan oleh mereka pemimpin Pakatan PAS, DAP,PKR yang membawa BERSIH dalam Negara? Bagaimana hendak BERSIH jika Karpal Singh sendiri cuba menutup Taik yang beliau sendiri Berakkan? Bagaimana hendak BERSIH jika masing masing penyokong dan pemimpin pembangkang menghidu Taik yang ada dalam rumah sendiri?

Rakyat cerdik dan matang dalam pekara ini, diharapkan fikir dan nilaikan sendiri apa yang disampaikan oleh Gomo dan juga rakan rakan lain.


Psssttt... Kalau Nallakarupan disaman Anwar Ibrahim, kenapa dia tak saman Karpal Singh sekali? Hua hua hua


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

PANAS - Lagi Rompakan Wang Rakyat Selangor DibongkarPANAS
PANAS
PANAS

Punaisihat Selangor Kantoi
Menteri Besar Kantoi
Kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR Kantoi

Baca Selanjutnya DISINI


Psssttt... Gila lah beb, rompakan secara besar besaran di Selangor oleh rejim pakatan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Menjelang April Maklumat Sulit UMNO Selangor Pula Bakal Didedahkan


Sejak Gomo menceburi bidang berblog ini Gomo dapati banyak kepincangan dalam kerajaan sebenarnya berpunca dari Jabatan Kerajaan dan juga Syarikat syarikat yang amat mudah dibolosi oleh pembagkang ataupun dengan nama popularnya "PARASIT".

Semalam Gomo membaca Blog Akar Umbi yang menceritakan akan kerisauan yang patut pihak kerajaan khususnya UMNO ambil perhatian. UMNO Selangor seharusnya peka akan pekara ini disamping Dato Seri Najib Razak sendiri selaku Pengerusi BN Selangor dan juga Abang kepada adindanya Nazir Razak.

Ikuti Artikel Akar Umbi:

Ada desas-desus mengatakan CIMB Shah Alam yang terletak di Bangunan UMNO Selangor akan berpindah. Alasan yang didengar ialah masalah parkir dan yang kedua, fengshui.


Kalau BN gagal di Selangor pada PRU13, rasanya gerenti CIMB akan keluar dari bangunan milik UMNO Selangor tersebut.

Jangan main-main, ini bakal jadi satu tamparan kepada PM Najib.

Untuk kepastian cuba-cubalah pegawai-pegawai UMNO Selangor bertanya pada kakitangan bank berkenaan.

Tanda-tanda CIMB buat kerjasama sosial (bukan bisnes?) telah pun terbukti awal tahun lepas.Hebat bukan? Adik baru Bian dari PKR mengatur CIMB cawangan Bangunan UMNO Selangor. Adik seorang Pembangkang yang mempunyai banyak maklumat mengenai sebarang pekara yang berlaku didalam bangunan UMNO Selangor. Apakah pekara tersebut tidak menjejaskan UMNO?

Seperti yang dilaporkan Blogger Akar Umbi pada bulan April ini seorang Manager baru akan masuk ke cawangan CIMB tersebut yang mana pertama kali dalam sejarah CIMB Cawangan bangunan UMNO Selangor adalah seorang Cina. Ops.... bukan nak RACIST dalam pekara ini tetapi dengan kemasukkan pada bulan April yang mana pilihanraya ke 13 makin hampir pastinya mendatangkan seribu satu macam curiga dalam benak kami semua. Cuba anda bayangkan jika segala maklumat dalam bangunan UMNO Selangor diketahui oleh seorang manager Cina CIMB dan juga Adik kepada pemimpin pembangkang Baru Bian, apa musibat yang berlaku?


Psssttt.... Mereka hebat dalam modus operandi menjahanamkan UMNO, berhati hati


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP