Polis Picit Tetek Saya Kata Teresa Kok DAP

Tuesday, April 3, 2012

Apa lagi? Apa lagi cubaan dari DAP dalam menghancurkan sistem kepolisian negara kita ini? Apa lagi rekaysa dan fitnah jahat mereka dalam menghasut rakyat agar menentang PDRM yang siang dan malam menjaga keselamatan kita rakyat Malaysia?

Gomo agak bengang dengan tindakan Teresa Kok yang terbaru ini menyalahkan pihak Polis bila seorang anggota Polis Wanita memeriksa seorang wanita Cina. Kata Teresa Kok Anggota Polis wanita itu membuat GANGGUAN SEKSUAL. Apa ke bingainya gangguan seksual bila seorang anggota Polis yang menjalankan tugas nya memeriksa seorang suspek seorang wanita?

Inilah satu pekara yang perlu rakyat Malaysia sedar bahawa apa sahaja isu yang tidak menyebelahi mereka pasti akan dimainkan DAP dengan menggambarkan Polis kejam dan tidak menjalankan tugas mereka. Permainan DAP bukan untuk isu ini sahaja malah sudah berlanjutan dalam pelbagai bagai isu lagi yang melibatkan PDRM.

Untuk lebih lanjut berhubung isu tersebut sila layari Blog RBF Online membongkar betapa SUNDAL nya betina bernama Teresa Kok DAP. KLIK DISINI


Psssttt... DAP anti Polis kerana ahli DAP majoritynya Penjenayah.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Sebelum Mansuhkan PTPTN- Mansuhkan Yuran Unisel & KUIS Dulu
Baru baru ini terdengar semula lawak sensasi pakatan haru ini membuat dan menjaja janji palsu mereka, tak cukup dengan hutang janji yang tak terlunas, kini mereka kembali dengan janji baru, tak ubah seperti janji lama yang diberi nafas baru. Memang sudah seperti terpahat dalam kitab perlembagaan mereka bahawa membuat janji dan mensensasikan isu adalah senjata utama mereka, apa tidaknya menifesto PRU 12 masih tidak tertunai sepenuhnya, ujar Penolong Setiausaha Pemuda UMNO Malaysia, Datuk Megat Firdaouz Tan Sri Megat Jonid.

Terbaru mereka mengulangi niat murni palsu mereka untuk memansuhkan PTPTN, yang menjadi pelik dan ironiknya perkara yang ada dibawah kekuasaan mereka tidak pula hendak mereka laksanakan.

”Kita nak cabar mereka untuk memansuhkan yuran kepada pelajar UNISEL dan Kolej Islam Selangor (KUIS) yang sememang dibawah kuasa eksekutif kerajaan Negeri Selangor.Baru-baru ini Menteri Besar kata, Selangor banyak duit. Kalau betul banyak duit, kalau betuk sangat nak jadi juara kepada orang muda kononnya, selesaikan masalah-masalah di negeri Selangor dulu seperti masalah yuran pelajar-pelajar di Unisel dan KUIS dulu. Selesaikan, biayai 100%,” ujarnya yang juga Timbalan Ketua UMNO Bahagian Subang.

Ehsan Blog Sahabat Gunung


Psssttt.. Bila dapat pinjaman PTPN sibuk beli Handfone baru, motor baru, downpayment kereta dan pi dating......emmmm susah susah....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Gambar Solat Berjemaah Ni Buat Gua Jadi Loya.Gua tak tahu nak cakap apa lagi bila lihat gambar ni, gua rasa perut gua senak dan ada rasa nak terkucil bila menatap gambar jemaah yang sedang khusyuk solat berjemaah. Gua tak tahu pasal apa gua nak terkucil tapi Gua rasa lu orang semua dapat teka kot pasal apa.

Ntahlah beb, kalau Bendera Barisan Nasional atau UMNO yang diletak disitu pasti Harakah, Keadilan Daily, Malaysiakini, dan mana mana portal serta blogg pembangkang akan terus terusan membalun UMNO dan BN. Tapi dalam gambar ni?

Ntahlah beb...... Lu orang fikir jelah bila Ketaksuban pada parti sampaikan Islam dilacurkan.


Psssttt.... Macam lah dah takde sejadah depa nak pakai....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Rakaman Video Murtad Bukti Kerajaan Pakatan Selangor BersubahatAhli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Gombak Setia, Dato Dr Hasan Mohamed Ali hari ini menggesa Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abd Khalid Ibrahim supaya memberikan lebih fokus kepada usaha-usaha mencegah pemurtadan yang semakin meruncing di Selangor dewasa ini.Di dalam sidang media di kediamannya hari ini,Hasan Ali menegaskan sebagai seorang Menteri Besar dan Exco kerajaan negeri,Khalid mempunyai tanggungjawab yang sangat besar.

Untuk makluman EXCO Ugama Islam di Selangor waktu ini adalah Menteri Besar Khalid Ibrahim manakala penasihat ugamanya adalah Badrul Amin yang tempoh hari ditangkap Khalwat.


Psssttt... Fikir fikirkanlah wahai umat Islam Malaysia khusunya di Selangor....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP