Hari Jutaan Belia, Rakyat Jangan Jadi Bodoh

Sunday, April 8, 2012


Hasil Usaha Pembangkang Malaysia
Mengajar anak kecil


Tahun ni beb, 23 hb Mei sampai 27 hb Mei bertempat di Putrajaya. Jom kita hadir beramai ramai dengan menyertai pelbagai aktiviti yang berfaedah. Daripada hangpa dok sokong puak Pembangkang yang ajak berdemo atas jalan baik kita isi masa dengan program yang berfaedah.

Tu beza kerajaan BN yang sejak azali memastikan para belia mendapat manfaat dari program yang diadakan. Bukan macam pembangkang yang dok kerah rakyat berdemo atas jalan sampai mendapat kecederaan.


KLIK IMEJ

So pesan pada yang lain k. Dari memperhambakan diri kepada pembangkang terutama si Anwar Ibrahim baik kita enjoy di Putrajaya pada bulan Mei ni. So toksah kita dok turun pada Demo jalanan Bodoh piang pembangkang tu.


Psssttt... Kerajaan BN memastikan rakyat mendapat manfaat dari Program yang diadakan, bukan cam Pakatan haram!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Wawasan 2020 Bukan Peranan Si Beruk Tua Anwar Ibrahim8 tahun sahaja lagi untuk kita capai wawasan 2020 yang diilhamkan Tun Dr Mahathir mantan Perdana Menteri kita.

PRU 13 nanti rakyat akan menentukan sama ada hasrat kerajaan untuk mencapai Wawasan 2020 tercapai ataupun sebaliknya. Keputusan terletak ditangan rakyat Malaysia yang akan membuang undi menentukan Kerajaan pemerintah kelak.

Sejak 2008 kita lihat tumbangnya beberapa negeri ditangan pembangkang yang menjejaskan sedikit usaha kerajaan dalam menuju era Wawasan 2020. Negeri Pembangkang tidak berkerjasam dengan Kerajaan pusat dalam hal ini malah diboikot apa sahaja hasrat murni kerajaan BN.

Anwar Ibrahim yang dulunya mantan Timbalan Perdana Menteri dilihat semakin tidak keruan dengan mengajak rakyat menjadi perusuh dengan siri demo yang saban bulan dilakukan. Rakyat yang punya akal pendek terjebak dalam permainan politik Anwar Ibrahim sehinggakan menjejaskan hasrat kerajaan Malaysia menuju Wawasan 2020.

Apakah sikap Anwar Ibrahim dan juga pemimpin pembangkang mampu membawa perubahan dalam mencapai Wawasan 2020?

Jika dilihat segala gerak kerja Pakatan Pembangkang ianya hanya akan menjadikan Malaysia terus mundur ke belakang yang mana tidak membantu Malaysia mencapai negara maju menjelang 2020.

Rakyat perlu peka dalam hal ini, rakyat perlu bijak dalam pekara ini. Jangan kerana janji manis pembangkang maka melupakan hasrat murni Kerajaan BN dalam mencapai negara Maju berpendapatan tinggi pada tahun 2020.

Pastikan pengaruh songsang Anwar Ibrahim yang mengajak rakyat mundur kebelakang ditolak pada PRU 13 nanti. Anda mempunyai peranan yang besar dalam menuju Wawasan 2020.


Psssttt... Anwar Ibrahim dan Pakatan Haram akan menjadikan negara. Mundur kebelakang.....Read more...

Rakyat Mahu Sarkas Atau Ahli Parlimen?

Jangan kita pilih pemimpin yang akan mewakili kita sebagai ahli parlimen Sarkas sepertimana yang berlaku sekarang ini sampaikan seorang Cameraman pun dijadikan ahli Parlimen sampaikan di Parlimen hanya kerjanya mengambil gambar dan tidak langsung membahaskan isu rakyat.

Jangan salah pilih ahli Parlimen kerana Pembangkang mempunyai pemimpin yang tidak berkualiti untuk menjadi seorang yang Intelektual sebaliknya hanya tahu menjerit, melompat lompat seakan Monyet didalam Sarkas.

Pilihan ditangan anda rakyat Malaysia, jangan pilih wakil rakyat Pembangkang yang tidak mendatangkan Maanfaat kepada rakyat dikawasan dan menjadi binatang sarkas di Parlimen.


Psssttt... Pilihlah ahli parlimen BN yang mampu membawa masaalah rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP