WAJIB Kita Tentang Si Monkey Anak Syiah Ini

Tuesday, April 17, 2012


"I'm Monkey"


Oh rupa rupanya si MONKEY ni anutan SYIAH.
SYIAH yang songsang rupanya si Monkey bebal ni.
Elok le tu Bapak dia pun Monkey jugak.
Bapak dengan anak pun sama sama Monkey.

Lain kerja takda puak puak Monkey ni selain dari nak menyesatkan umat Islam terutama golongan muda. Isy isy isy pada gua elok lagi bebudak merempit dari dok sesatkan agam Islam dengan berlindung disebalik nama perjuangan.

Budak Rempit paling koman pun 5 tahun dia main motor lepas tu kerja dan dan berumahtangga. Tapi si Syiah macam si Monkey ni bawa sampai ke lubang Kubur nak menjawap.

Hentikanlah Monkey, Hentikan!!!

Psssttt... mantap penerangan dari Ustaz Fathul Bari, sedih dengan part terakhir video tersebut. Al Fatihah

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Petugas SHEB Diserang Sekumpulan Mahasiswa Robot Yang Kelaparan


Lu orang tengok le bebudak Mahasiswa Bangang ni.
Marah SHEB dibawah Kerajaan Barisan Nasional Bagi makan.
Marah bukan main lagi beb.
Tapi last sekali depa juga ambik makan.

Ntah le bebudak zaman sekarang ni,
kalau lapor tu cakap le lapor kan?

Hua Hua Hua

Psssttt... Konon nak mogok makan, lepas ni suruh van Sheb hantor makanan lagi


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

PANAS - MP Kelana Jaya Perli Anwar Ibrahim Tua Kutuk Nafsu Songsang


Samseng taik Kucing

Hangpa bayangkan sepanjang si mangkuk ayun ni jadi ahli parlimen satu soalan je yang si bangang ni tanya selaku ahli parlimen Kelana Jaya. Soalan yang boleh dikatakan Bodoh kerana menyindir Anwar Ibrahim si Kote Bengkok.

Soalan Ahli Parlimen Low Class:

Tuan Gwo-Burne Loh [ Kelana Jaya ] minta MENTERI BELIA DAN SUKAN menyatakan langkah-langkah yang diambil untuk memupuk belia yang kental dan berupaya melawan desakan seks daripada seorang berusia lebih 60 tahun yang didakwanya meliwat.

Betul tak Gomo kata soalan si Goh ni Banggang? Hehehe, apa pula kata Menteri yang bertanggungjawap? Meh baca:

JAWAPAN

Sebagai sebuah kerajaan yang bertanggungjawab, melalui 12 Kementerian yang terlibat secara langsung dengan pembangunan belia, pelbagai program telah dan sedang di jalankan bagi memastikan generasi belia menjadi warganegara yang cemerlang, kental dari segi fizikal dan mental serta bertanggungjawab kepada masyarakatnya. Namun begitu, tidak mungkin mana-mana kerajaan mampu mengadakan program terhadap perlakuan setiap individu di negaranya. Ini termasuk mengawal setiap individu tanpa mengira usia, yang mungkin ada keupayaan dan kelainan tertentu yang boleh menguasai dan mengawal orang lain bagi memenuhi semua jenis kehendak individu berkenaan. Saya percaya, YB Kelana Jaya boleh mencari banyak contoh di dunia di mana ada individu yang walaupun berusia tetapi mempunyai keupayaan untuk menundukkan orang lain yang lebih muda darinya.

Menteri Dato Seri Ahmad Shabery Chik
Menteri Belia dan Sukan


Steady le


Ketepek jatuh atas muka Anwar Ibrahim, Hahahaha

Tu lah hakikatnya yang sebenar apabila Nafsu sendiri yang tidak mampu dikawal. Banyak kejadian yang melibatkan orang berumur merakus anak mentah sebagai pemuas nafsu serakah dan tak terkecuali Anwar Ibrahim yang kote bengkoknya tiada insurans menikam baik Dubur mahupun Burit demi nafsu serakahnya.


Tu je kerja dia, Gamber Eli Wong bogel dia ada kot?

So harap ahli parlimen Kelana Jaya si Goh Bodoh ni toksah le lagi bertanding PRU 13 ni. Setakat masuk parlimen pegang Camera ambik gambar sana sini tu tak membantu langsung rakyat Kelana Jaya apatahlagi Malaysia.

Psssttt... Kalau nama pun dah Nafsu mana boleh nak kawal macam si Badrul Amin PKR tu..hehehe


Ni contoh Banner Pembohong Pakatan Pembangkang
Belum menang konon bela rakyat, Bila menang
Satu haram pun depa tak buat.
"Masuk parlimen jadi cameraman"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Tontonan Umum - 5 Klip Video Pengerusi SPR Dengan Didedahkan Demi RakyatVOL 1VOL 2VOL 3VOL 4VOL 5Pengerusi Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof Menjawab pelbagai Isu yang dibangkitkan pembangkang mengenai daftar pengundi. Satu penerangan yang jelas dan padat dari Pengerusi SPR dan Gomo ucapkan syabas kepada beliau yang memberikan penerangan dengan begitu baik sama sekali.

SO Puak pembangkang harap contohi Pengerusi SPR yang tenang dan tidak gelabah dalam menjawap Fitnah hangpa. Terbukti jika SPR salah ataupun berkomplot dengan UMNO sudah pasti jawapan yang diberikan tidak memuaskan hati malah tidak mampu untuk SPR menjawap tomahan dan Fitnah yang dilemparkan.

Rakyat Malaysia diminta menilai ucapan penjelasan dan penerangan Pengerusi SPR agar faham apa tugas sebenar SPR dan apa Fitnah pembangkang. Pilihanraya Malaysia adalah satu pilihanraya yang BERSIH menafikan Fitnah pembangkang Pilihanraya Malaysia tidak bersih.


Psssttt...Yang pasti rakyat faham, yang tak reti bahasa cuma pemimpin dan penyokong pembangkang je...Bingai.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Chapter 4 - Awas Najib Razak, Rosmah Mansor Dijadikan Modal Fitnah Luar Biasa Selepas IniSerangan bertali arus pihak pembangkang ke atas Datin Seri Rosmah Mansor sejak awal lagi sememangnya mempunyai satu matlamat yang tak terduga oleh kita. Gomo sendiri sebenarnya baru sedar serangan ke atas Rosmah Mansor sebenarnya untuk bahan kempen pada PRU 13 ini yang mana Wan Azizah akan diangkat sebagai PM jika Pakatan Menang manakala Rosmah Mansor dikatakan Liabiliti Najib Razak.

Dalam Chapter ke 2 kelmarin Gomo maklumkan berkenaan persiapan Wan Azizah yang akan mengambil alih tugas Anwar Ibrahim suaminya sebagai Ketua Umum Pakatan Rakyat. Wan Azizah memang sudah bersiap sedia dan waktu ini beliau hanya tunggu masa untuk mengalirkan air mata bagi menarik simpati masyarakat dalam melaksanakan misi suaminya iaitu menawan Putrajaya melalui simpati masyarakat.


CIA disebalik Ang San Suu Kyi

Tahun 2012 ini Ang San Suu Kyi telah dibebaskan oleh Junta tentera Myammar dan pada bulan April tempoh hari beliau telah menang bertanding pilihanraya Myammar.Kemenangan beliau yang dicanang seluruh dunia bahawa kemenangan Demokrasi telah disambut oleh para pemimpin pembangkang Malaysia dan juga jentera Cybertroopers mereka.

Kemenangan Ang San Suu Kyi telah dimainkan secara total oleh jentera pembangkang dan Gomo sendiri dapat lihat bagaimana Ang San Suu Kyi telah dilabelkan sama seperti perjuangan Wan Azizah Isteri Anwar Ibrahim.

Anda semua perlu ingat sewaktu tempoh lalu Wan Azizah pernah berjumpa Ang San Suu Kyi di Myammar yang mana satu jalinan kerjasama mungkin telah diatur bagi membantu Pakatan Pembangkang pada PRU 13 ini. Ang San Suu Kyi telah dibebaskan dan tidak mempunyai masaalah buat beliau untuk hadir ke Malaysia memberikan satu sokongan kepada Wan Azizah pada kempen PRU 13 nanti.


"Simpati dan Tangisan Berjaya Buat CIA
Memenangkan Ang San Suu Kyi"

Permainan secara halus pembangkang waktu ini adalah dengan membiarkan Anwar Ibrahim diasak setiap sudut yang mana selepas ini pengunduran oleh Anwar Ibrahim akan membangkitkan Wan Azizah dengan watak sedih, simpati dan linangan air mata yang akan dijulang sebagai Ang San Suu Kyi versi Malaysia.

Wan Azizah sentiasa dijaga oleh Anwar Ibrahim akan baik tingkah laku dan pemakaiannya, semua ini telah dirancang lebih awal oleh CIA kerana jika Anwar Ibrahim gagal maka mission mereka mesti diserahkan kepada Wan Azizah pula untuk dibawa dalam menawan Putrajaya.

Sebab itu dari awal Chapter 1 Gomo maklumkan jika Kerusi Parlimen Permatang Pauh boleh dikosongkan Wan Azizah untuk memberi laluan kepada ANwar Ibrahim bertanding kenapa Kerusi Presiden PKR tidak dikosongkan Wan Azizah sebaliknya masih dikekalkan sehingga kini? Kenapa tidak diserahkan kerusi Presiden PKR kepada Anwar Ibrahim?

Apa sekalipun Wan Azizah sudah siap sedia, bulan Mei ini apabila Anwar Ibrahim meletakkan jawatan nya sebagai Ketua Umum dan digantikan dengan Wan Azizah maka akan bertempik sakan lah suara suara pembangkang yang akan melaungkan Demokrasi sebagaimana yang dilaungkan buat Ang San Suu Kyi.

Ang San Suu Kyi akan hadir di Malaysia membantu Wan Azizah dalam kempen pilihanraya kali ini. CIA akan memainkan watak dan peranan mereka sekali lagi selepas Pakistan yang pernah dibuat modus operandi yang sama. Dan mungkin buat kali yang terakhir juga bagi CIA dalam memastikan pelaburan mereka selama ini ke atas Anwar Ibrahim tidak sia sia.

Rosmah Mansor akan diserang cukup hebat sebagaimana perang Banner sebelum ini yang memperlekehkan Rosmah Mansor dan memuji Wan Azizah. Serba serbi akan digunakan Pembangkang dan yang pastinya Jentera Kerajaan mesti bersiap sedia dengan segala kemungkinan yang pasti.

Banyak gambar dimainkan pembangkang yang memperlihatkan bahawa Rosmah Mansor Perdana Menteri manakala Najib Razak pula dilihat sebagai Pak Turut. Ini Propaganda yang mereka lakukan dalam memastikan PRU 13 nanti Wan Azizah akan dilagakan dengan Rosmah Mansor isteri kepada Najib Razak.


"Peranan sebegini akan digalas Wan Azizah
sama seperti Ang San Suu Kyi"


Anda semua boleh jangka apa lagi pekara yang bakal keluar selepas ini berhubung Najib Razak dan juga Rosmah Mansor dalam penyebaran Fitnah yang amat dasyat dilakukan mereka pemimpin dan juga jentera Pakatan Pembangkang.

Isu Kapal Selam, Altantuya semuanya kembali bangkit ketika semakin hampir menghadapi Pilihanraya. Dan Gomo yakin akan ada mulut sumbang sepertimana Raja Petra lakukan sebelum ini yang akan meletakkan kematian Altantuya kepada Rosmah Mansor. Fitnah yang amat jahat akan dimainkan mereka pakatan Pembangkang demi memastikan Wan Azizah bersih dari segala galanya walaupun suaminya seorang pemimpin PORNO.

Chapter 5 Rabu jam 10 Pagi
Pendedahan Rumah Anwar Ibrahim Di Amerika,
serta permintaan Anwar yang sememangnya ingin BN
menyerang beliau atas isu Keselamatan Israel.


Psssttt... Ang San Suu Kyi ditaja CIA, begitu juga dengan Anwar Ibrahim


Link Berkaitan:DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Tun Mahathir Sahkan Anwar Sakit Mental

"Aku Gila"


Tiada pelajaran percuma bagi pengajian di institusi pengajian tinggi di negara ini seperti mana yang boleh diperoleh di negara-negara maju lain, kata bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

"Biarlah, mereka (negara-negara luar) kaya, mereka boleh bagi (pendidikan) secara percuma...Kita boleh mansuhkan PTPTN (Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional), tapi orang yang minta mansuh sahaja terlibat.

"Orang yang tidak minta PTPTN dimansuhkan, kita boleh bagi,"

Bekas Perdana Menteri itu mengulas cadangan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mahu memansuhkan pinjaman PTPTN jika dilantik menjadi Perdana Menteri selepas pilihan raya umum nanti.

Beliau turut menyifatkan Anwar sebagai pelupa kerana PTPTN ditubuhkan pada 1997 dan ketika itu Ketua Pembangkang berkenaan merupakan Timbalan Perdana Menteri merangkap Menteri Kewangan.

"Itulah Anwar... dia sendiri tak tau apa yang dia fikir, dia lupa,"

Baru-baru ini sebuah akhbar tempatan melaporkan cadangan Anwar untuk memansuhkan PTPTN adalah sandiwara semata-mata kerana menurut pengendali blog RBF Online, hakikatnya Anwar merupakan individu yang bertanggungjawab meluluskan penubuhan PTPTN pada 1 Julai 1997.

Menurut blog itu, pada 1997, Perdana Menteri ketika itu, Dr Mahathir telah mengambil cuti dua bulan lebih dan melantik Anwar yang merupakan timbalannya sebagai Pemangku Perdana Menteri.Terdahulu dalam ucapannya, Dr Mahathir berkata dalam pentadbiran sesebuah negara, pemimpin bukan sahaja perlu mahir dalam ilmu pengurusan pentadbiran tapi perlu ada kecekapan dalam bidang pengurusan kewangan, ekonomi dan kajian saintifik. - (Anwar Tak Pandai Bab Ni Selain Dari MELIWAT Minda Rakyat)

Beliau berkata kecekapan dalam bidang-bidang berkenaan diperlukan bagi melengkapkan keupayaan pengurusan dalam negara di samping mengelakkan negara daripada menjadi muflis.

"Sebab itulah di Malaysia sejak awal lagi peruntukan sebanyak 25 peratus daripada belanjawan setiap tahun diberi untuk pelajaran bagi tingkatkan ilmu pengetahuan.

"Ini adalah satu pelaburan untuk masa depan kerana kita yakin kalau rakyat mempunyai pelajaran yang cukup, maka dapat bangunkan negara dengan lebih pesat dan baik," katanya.

Dr Mahathir berkata tiada sesiapa yang dapat menafikan kemajuan yang ada di negara ini kerana rakyat sedar akan tanggungjawab masing-masing dan mereka sentiasa mengejar ilmu ke peringkat tertinggi.

Beliau berkata buktinya, permohonan kemasukan bagi lebih 30 institusi pengajian awam dan 30 institusi pengajian swasta sering tidak mencukupi walaupun setiap tahun jumlah tempat yang ditawarkan bertambah.

Sumber Sinar Harian


Psssttt... Sokong kenyataan Tun M yang minta mana mana mahasiswa tidak mahu PTPTN toksah dok pinjam. Baru ada akal.DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP