Eksklusif - Utusan Malaysia Dirogol Selangor Kini

Thursday, April 19, 2012
Assalamualaikum. Saya membeli Utusan kelmarin di Bandar Baru Bangi. Amat mengejutkan saya bila melihat didalam Utusan yang saya beli terdapat sisipan Selangor Kini oleh kerajaan Selangor yang dicetak oleh Angkatan Edaran Enterprise Sdn Bhd.

Soalan saya adakah sisipan itu diketahui oleh Utusan atau tidak. Sedangkan mereka ia itu kerajaan Pakatan memulau dan benci Utusan. Jika sudah benci mengapa meletakkan akhbar Kerajaan negeri didalam Utusan Malaysia?

Saya juga melihat bahawa kerajaan Selangor waktu ini sudah semkain goyah dan tidak mampu mengekalkan kemenangan pada PRU 13 nanti. Justeru itu kempen mereka dalam menyebarkan risalah kini bergantung kepada akhbar Utusan Malaysia setelah sambutan kurang menggalakkan dari rakyat Selangor sendiri.

Kiriman Emel Pembaca.

Dengan penjelasan dari seorang pengirim emel ini maka jelaslah kepada kita semua bahawa Kerajaan Pakatan Selangor sedang khuatir dan risau yang mereka akan kalah pada PRU 13 kelak. Malah kenyataan Anwar Ibrahim semalam juga kita perlu ambil kira yang mana memperlihatkan ketakutan yang amat sangat mereka ini kepada Rakyat Selangor yang semakin hari menolak Kerajaan Selangor yang ada.Siapa yang PHOBIA? Barisan Nasional atau Pakatan Haram PAS,DAP dan PKR? Dengan kenyataan Anwar Ibrahim ini serta bukti bahawa kerajaan Pakatan Selangor mengedarkan risalah mereka yang tidak laku itu didalam Utusan Malaysia menjelaskan kepada seluruh rakyat Malaysia bahawa mereka sudah tahu Kekalahan mereka pada PRU 13 nanti.

Buat rakyat Selangor dan juga Malaysia harap anda semua CABAR mereka Pakatan PAS,DAP dan PKR jika mereka anak Jantan adakan serentak Pilihanraya. Jika sebelum PRU 12 mereka Pakatan Pembangkang mengatakan pilihanraya di Malaysia tidak BERSIH yang akhirnya memenangkan mereka banyak kerusi Parlimen dan 5 negeri jadi apa masaalahnya pula kali ini?


Pemimpin BN Jawap Tenang je isu yang dibangkitkan
Anwar Ibrahim Tua Kutok.
Jangan Membazir wang Rakyat.


Rakyat Malaysia cuba diperbodohkan sekali lagi oleh Pakatan PAS,DAP dan PKR. Cukup cukuplah sandiwara mereka ini jangan kita terus terusan diperbodohkan lagi.


Psssttt.... Harap Utusan Malaysia dapat pantau kegiatan penyumbahlewengan yang berlaku ini.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Mahasiswa Sudah Jadi Robot Pembangkang - Noh Omar


"I'm Monkey"


Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Noh Omar, berkata pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) kini dijadikan alat tunggangan pembangkang bagi menjanakan agenda peribadi Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam meraih sokongan pada pilihanraya umum yang akan diadakan nanti.

Beliau berkata demikian dalam sesi soal jawab bersama pelajar Universiti Teknologi Mara pada program Pemimpin Turun Kampus Bersama Anak-anak Selangor malam tadi.

Noh Omar turut menegaskan ramai pihak telah menyedari agenda ketua pembangkang itu dan sudah tidak mahu lagi dijadikan alat bagi beliau untuk menjayakan cita-cita peribadi.

"Pembangkang kini beralih kepada penuntut IPT kerana sudah tiada pihak lain yang boleh diperalat. Kalau dulu semasa pilihan raya umum 2008, pembangkang menggunakan Hindraf, kini masyarakat India sudah kurang memberi sokongan," katanya.

Dalam sesi soal jawab tersebut, beliau mengingatkan pelajar untuk mengelak daripada menjadi kuda tunggangan pembangkang dalam isu Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) dan terus menumpukan perhatian agar memperolehi ijazah kepujian kelas pertama, sekali gus tidak perlu membayar balik pinjaman PTPTN mereka.

"Bagaimana mahu mendapat 'First Class Honours, kalau sibuk melalak dan berdemo di Dataran Merdeka, kelas pun tak pergi sebab berdemo," kata Noh Omar.

Beliau mengingatkan pelajar untuk membuat kajian mengapa negara Norway boleh memberikan pendidikan percuma namun pada hakikatnya, rakyat negara itu dibebankan dengan yang tinggi.

"Jika kerajaan mengikut kehendak mahasiswa ini, negara akan dibebankan dengan pula dengan masalah kenaikan subsidi bagi bahan api, makanan dan keperluan asas yang berjumlah RM30 bilion setahun," katanya.

Noh Omar juga sempat melontarkan cabaran kepada kerajaan negeri Selangor untuk memberikan pendidikan percuma kepada pelajar di Universiti Selangor kerana negeri itu sudah maju dan terkaya di Malaysia.

Sumber KL POS.


Itulah hakikatnya yang sebenar bila kita senang diperbodohkan oleh Pakatan Pembangkang. Mereka ini puak pakatan akan terus terusan meliwat minda rakyat dengan pelbagai cerita yang karut bagi merelaisasikan impin mereka memerintah negara.

Gomo harap agar Mahasiswa dan Mahsiswi lain usah terikut dengan pekara bodoh yang dilakukan sekumpulan Monyet Monyet penyokong tegar Anwar Ibrahim yang mengajak anda semua berdemontsrasi menentang kerajaan. Jika tidak puas hati maka salurkan melalui cara yang berhemah dan rundinga. Itu baru menunjukkan kita punya akal dan kewarasan.


Psssttt... Mahasiswa Robot semakin lama semakin dipulaukan...kesian

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Anwar Ibrahim Arahkan Penubuhan Kelab CIBAI Ekoran Tidak Puas Hati Dengan Kelab TIBAI


TIBAI vs CIBAI


Kelab TIBAI, atau dikenali sebagai Tolak Insan Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) yang akan dilancarkan pada 22 April ini di Kelab Sultan Sulaiman ini diwakili 28 orang Ahli Majlis Syura yang terdiri dari bekas-bekas pimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR), yang sanggup berjuang berhabis-habisan menolak Datuk Seri Anwar Ibrahim dan sekutunya dari arus politik perdana.

Mursyidul Amnya, Muhammad Zahid Md Arip berkata matlamat utama penubuhan TIBAI adalah untuk membangkitkan kesedaran maksimum di kalangan rakyat untuk menolak Anwar Ibrahim dan sekutu-sekutunya pada pilihanraya umum yang akan datang.

"Kita akan turun ke kawasan-kawasan yang dimenangi dan ditandingi oleh PKR khususnya tumpuan akan diberikan di Wilayah Persekutuan, Selangor, Perak, Pulau Pinang dan Kedah.

"Jika kita dulu bersatu untuk berjuang mempertahankan Anwar tetapi hari ini, kami akan bersatu dalam satu ketumbukan yang padu dalam melaksanakan program dan agenda besar ini. Tanpa berselindung, TIBAI akan memberikan sokongan yang padu dan jitu kepada UMNO dan Barisan Nasional pada PRU-13 ini,"

Ahli Majlis Syura TIBAI dianggotai oleh bekas-bekas seperjuangan bersama Anwar Ibrahim seperti SD Johari Md Yassin, Ng Lum Yong, Wan Indra Putra, Ruslan Kassim, Nazmi Rusly, Ummi Hafilda Ali, Hamidzun Khairuddin, Auar Shaari dan Rahimi Osman, manakala Datuk Zulkifli Nordin dan Senator Ezam Mohd Noor merupakan penasihat TIBAI.

-MediaUMNO

MANTAP dan sememangnya MANTAP Kelab TIBAI ni, Gomo secara rasmi menyokong 100% Kelab Tibai ni yang sememangnya menepati citarasa Gomo sebagai seorang rakyat Malaysia yang menolak pemimpin Porno Anwar Ibrahim.

Justeru itu Gomo harap seluruh rakyat Malaysia yang sayangkan Agama, Bangsa dan Negara untuk kita sama sama menyertai Kelab TIBAI dalam memastikan Pakatan Pembangkang yang diketuai Anwar Ibrahim dikapankan pada PRU 13 ini.

22 HB Kelab Sultan Sulaiman Kuala Lumpur
Jam 8 malam.
Ayuh kita sertai Kelab TIBAI!!!

Oh lupa, semalam semasa pelancaran Kelab TIBAI Gomo mendapat maklumat bahawa Rafizi Ramli melancarkan sebuah kelab dinamakan CIBAI (Cintai Insan Bernama Anwar Ibrahim). So sapa yang sayang pada si Tua Kutuk Kote Bengkok tu bolehlah join Gay Jamban seperti Adam Adli, rafizi Jamban dan yang lain. Hua Hua Hua.


Jom kita layan Barang Panas KLIK DISINI

Psssttt... Mana sedap Cibai atau Tibai? Kah kah kah... Cibai depan Tibai belakang...pandai pandai lah kau orang pilih...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Chapter 6 - Awas Najib Razak, Gandingan Suami Isteri Bukan Satu Omongan KosongGambar diatas merupakan satu gambar propaganda dan sesi khas CIA dalam memastikan pengaruh Ang San Suu Kyi dapat membantu memenangkan suami dan anak Benazir Bhutto yang mati meninggal dunia. Ternyata pengaruh Ang San Suu Kyi yang diangkat oleh CIA sebagai tokoh Demokrasi berjaya sehingga suami Benazir Bhutto Asif Ali Zardari menang pilihanraya Pakistan dan menjadi Presiden negara itu. CIA berjaya di Pakistan.

Adik menggantikan Abang telah terbukti berkesan, Suami menggantikan Isteri juga terbukti berjaya dan sekarang ini hanya menunggu apakah Isteri menggantikan suami boleh menghasilkan kejayaan buat Amerika dalam agenda mereka menguasai negara negara lain terutama negara Islam.Thaksin bekas Perdana Menteri Thailand berada diluar Thailand yang mana sekarang adik beliau seorang perempuan menjadi Perdana Menteri Thailand yang kita tahu hanyalah boneka kepada Thaksin semata mata.


Apakah anda masih ingat bagaimana Benazir Bhutto yang telah dibiayai oleh Amerika melalui CIA berhempas pulas untuk menjadi Presiden yang akhirnya dibunuh oleh CIA dan Mosaad? Selepas kematian Bezair Bhutto maka yang menjadi Presiden hasil dari simpati rakyat Pakistan adalah suami beliau iaitu Asif Ali Zardari.

Setiap negara ada acuannya dan di Malaysia tidak terkecuali apabila CIA menggunakan teknik yang sama iaitu jika Anwar Ibrahim sudah GAGAL menjadi pentadbir Malaysia maka tugas tersebut perlulah digalas oleh pihak lain yang juga merupakan proksi kepada Amerika dan Israel.Dalam konteks ini nyawa Anwar Ibrahim masih lagi penting buat Amerika justeru itu sentimen simpati perlu dimainkan oleh Wan Azizah dalam menjayakan misi Amerika untuk menawan Malaysia sepertimana negara negara Islam lain yang sudah berjaya ditakluki Amerika.

Justeru itu penukaran Baton dari Anwar Ibrahim kepada Wan Azizah bagi merealisasikan impian Amerika untuk menakluki Malaysia akan dicapai pada Mei nanti. Pengumuman yang sepertimana Gomo nyatakan dalam Chapter 1 sebelum ini akan perletakkan jawatan Anwar Ibrahim sebagai ketua umum akan berlaku.

Wan Azizah sudah siap sedia, jentera pembangkang terutama dari PKR dalam menagih simpati rakyat dengan memainkan sentimen simpati akan dicanang begitu hebat menjelang PRU 13 nanti. Wan Azizah sudah sedia untuk menjadi BONEKA untuk kali yang sekiannya.

Hanya rakyat Malaysia mampu merubah apakah impian Amerika melalui CIA yang cuba menakluki Malaysia melalui pasangan suami isteri Anwar Ibrahim dan Wan Azizah akan Gagal ataupun sebaliknya. Sama sama kita nantikan PRU 13 yang Gomo rasa hanya tinggal sekitar sebulan dua ini.

Chapter 7 Jumaat Jam 10 Pagi
Chapter yang Panas dan Hangat nantikan Jumaat ini.Psssttt.... Amerika melalui CIA tidak akan begitu mudah
membiarkan pelaburan mereka rugi sia sia.
DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Gelora Nafsu Nurul Izzah Digugat Ahli Parlimen Kota Belud


Setuju kenyataan Ahli Parlimen Kota Belud,
kalau ianya Fitnah kenapa tak saman Papa Gomo?
Si Kote Bengkok Anwar Ibrahim kenapa tak saman
sebaliknya arahkan anaknya si Nurul Izzah hentam Papa Gomo?

Serius cakap lah, Anwar Ibrahim tidak akan SAMAN Papa Gomo
sebab kalau dia saman memang dia sudah tempah
KUBUR ke NERAKA
la jawapnya. He he he

Dato Eskay pun sedang tunggu Anwar Ibrahim saman beliau,
China Doll pun sudah siap sedia untuk dibawa ke Mahkamah.
Anwar Berani ke nak saman?

Pundek lu lah Anwar Ibrahim Al Juburi

Psssttt... Terharu bila Tok Him kata macam tu, Terima kasih Tok Him MP Pasir Mas


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP