CIBAI Berang Apabila 3 Ribu Orang Hadir Pada Pelancaran TIBAI.

Sunday, April 22, 2012TIBAI yang dilancarkan malam ini bertempat di Kelab Sultan Sulaiman Kuala Lumpur menarik 3000 Hadirin yang menyatakan TIBAI Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim.

Banyak pendedahan panas yang dilakukan dan yang paling menarik apabila bekas pengasas PKR no keahlian 00012 Ng Lum Yong mengajak rakyat menolak manusia jijik bernama Anwar Ibrahim. Kata beliau lagi

"Walaupun Anwar Ibrahim tubuhkan CIBAI Cintai Insan Bernama Anwar Ibrahim beliau tetap Cibai kerana tidak berkelakuan seperti seorang manusia"

Senator Dato Nallakarupan yang turut hadir malam ini mendedahkan sedikit kisah Shamsidar Isteri Azmin Ali yang di TIBAI Anwar Ibrahim.

Dan paling menarik bila Tok Him Ahli Parlimen Pasir Mas yang merasmikan pelancaran TIBAI malam ini menceritakan sejarah Anwar Ibrahim yang pandai berkata kata tetapi berperangai Iblis.


Maklumat lanjut dan Video program TIBAI ini akan Gomo muat turun esok bagi tatapan rakyat Malaysia.

TIBAI Anwar
TIBAI Anwar
TIBAI Anwar

Lagi Menarik KLIK DISINI


Psssttt...Anwar Ibrahim memang CIBAI

Read more...

LIVE - Laungan TIBAI Bikin Anwar Kecut

Pelancaran TIBAI Malam ini penuh sesak di Kelab Sultan Sulaiman Kuala Lumpur,baik dari kalangan orang Melayu, Cina mahupun India.

Anwar Ibrahim Pengkhianat Agama Bangsa dan Negara.

MANTAP!!!

TIBAI - Anwar
TIBAI - Anwar
TIBAI - Anwar


Psssttt... Terbaik lah mursyidul am TIBAI..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Pendedahan Panas Sempena Pelancaran TIBAI Malam Ini.


Majlis Perlancaran TIBAI (Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim) pada - 22/4/12 (Ahad) - Jam 8.00 malam - di Kelab Sultan Sulaiman Kg Baru, KL.

Perasmian oleh YB Datuk Ibrahim Ali. hadir bersama YB Zulkifli Nordin, YB DS Zaharin Hashim, YB N.Gobalakrisnan, YB Wee Chee Keong, YB Dato Nalakarupan, Sdri Umi Hafilda, Sdr Anuar Shaari, Ruslan Kassim dan beberapa lagi bekas pemimpin PKR serta sahabat karib Anwar Ibrahim.

Jom hadir bersama dan jumpa disana. Kita Tolak Individu bernama Anwar Ibrahim ini demi selamatkan Malaysia. Dengar kata ada benda nak meletop malam ni sempena pelancaran TIBAI. Sama sama kita tunggu.


Psssttt.. Anwar tubuh CIBAI - Cintai Insan Bernama Anwar Ibrahim


Read more...

Syabas Pemuda Wilayah, Mahasiswa Robot Kotekecewa.

Gua tak mampu nak cakap panjang dengan apa yang anda lihat dari gambar diatas ni. Cuma gua nak cakap sikit je kepada rakyat Malaysia terutamanya anak anak muda yang ada.


Anak muda dalam program BN hari ini yang diadakan di Wilayah Persekutuan yang mana diketuai Yb Khairy Jamalludin lebih berakal dan berotak dari Mahasiswa Robot yang duduk berdemo di Dataran Merdeka.

Walaupun tak semua mereka merupakan pelajar University tetapi Otak mereka digunakan sebaik mungkin dan tidak dimanipulasi oleh individu tertentu seperti puak mahasiswa robot Pembangkang yang dikuasai Anwar Ibrahim.

So kepada Mahasiswa yang berada diluar sana diharap anda dapat menilai pekara ini. Lebih baik melakukan sesuatu pekara yang bermanfaat dan perolehi hasil dari melakukan kerja bodoh berdemo, berlapor dan berpanas atas benda yang tak masuk dek akal.

Syabas Yb KJ dan syabas kepada pemuda BN Wilayah Persekutuan atas penganjuran program ini. TERBAIK!!!


Psssttt... Depa rempit pun takdelah macam mahasiswa bodoh tu dok tidor atas jalan.

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP