Mak Lampir Akui Beliau Menfitnah Shafie Apdal & Zahida Rafik

Monday, April 23, 2012
Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal hari ini mengeluarkan kenyataan menerusi The Star dan Twitternya menafikan kontroversi yang melibatkan namanya baru-baru ini. Untuk makluman, Datuk Seri Shafie Apdal dikaitkan dengan pemberian sejumlah wang yang besar kepada pelakon Zahida Rafik.Berikut ialah petikan kata-kata Datuk Seri Mohd Shafie Apdal kepada The Star:-

Saya mengikuti setiap berita paparan di media dan blog yang mengaitkan nama saya kepada laporan polis seperti yang dilaporkan oleh individu bernama Noor Azman Azemi bertarikh 13 Mac 2012. Laporan itu mendakwa bahawa dia pernah bekerja sebagai pemandu, selain itu dia turut menyatakan bahawa saya pernah memberikan sejumlah wang yang besar kepada artis bernama Zahida Mohamed Rafik. Di sini saya ingin menegaskan bahawa apa yang dinyatakan dalam laporan polis tersebut adalah tidak benar, dan individu yang terbabit menyebarkan salinan laporan polis itu mempunyai niat tidak baik. Saya bersedia untuk mengambil segala tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang terus menfitnah dan mengaitkan saya dengan isu ini.

Untuk makluman semua Fitnah keatas D.S. Shafie Apdal ini datangnya dari Ahli parlimen Ampang Mak Lampir yang mungkin mencemburi wanita lain ekoran beliau yang sudah tidak laku lagi dengan keadaan yang sudah seakan Hantu Mak Lampir ataupun Sundal Bolong.


Psssttt.. yang pasti Fitnah Pemimpin pembangkang semakin hari semakin keterlaluan

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Pakatan Pembangkang Akan Bawa Pemimpin Luar Masuk Ke Demo Bersih 3.0BERSIH 3.0 akan dilakukan pada hujung bulan ini yang mana pihak pembangkang ingin melakukan demo tersebut di Dataran Merdeka. Bersih kali ini juga diketuai oleh Ambiga sebagai boneka kepada pemimpin pembangkang yang lain.

Apa yang menariknya disini adalah kedatangan beberapa orang pemimpin dunia luar yang akan turut sama menyertai Bersih yang dianjurkan pembangkang. Atas apa urusan mereka datang dan menyertai demo Bersih? Kenapa perlu pemimpin luar melibatkan diri dalam perhimpunan yang diadakan di Malaysia?

Rakyat perlu jelas dalam hal ini bahawa agenda pembangkang jelas sememangnya mempunyai motif jahat. Kedatangan pemimpin luar pada demo Bersih bertujuan menghuruharakan negara demi kepentingan politik mereka.


Psssttt... Ada Story akan meletop sehari dua ni. TungguRead more...

DBKL Jangan Jadi Penakut Bila Diugut Pemimpin Pembangkang


Memalukan Malaysia dimata pelancong asing

Makin hari makin sakit mata aku dengan tindakan Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim yang melakukan demo haram di Dataran Merdeka. Tidak cukup dengan demo haram mereka memasang pula Khemah dan duduk didalam khemah.

Apa hak mereka untuk memasang Khemah di Dataran Merdeka tu? Apakah kerana mereka dilindungi pemimpin pembangkang maka mereka yang memasang khemah disana tidak boleh diambil tindakan tegas oleh pihak DBKL? Apa guna kuasa yang ada jika tidak dilaksanakan oleh pihak bertanggungjawap DBKL?

Setahu Gomo jika orang yang bukak perniagaan di Dataran tampa lesen perniagaan nya boleh disita yang mana peralatan mereka boleh dirampas DBKL. Dan jika pekara yang sama berulang lagi maka pihak DBKL boleh membawa seseorang itu dan dibawa ke Mahkamah DBKL dan dijatuhi hukuman mengikut undang undang DBKL seperti Denda dan sebagainya.

Jadi apa masaalah DBKL sampai ke hari ini masih lagi tidak menjalankan tugas yang sewajarnya dalam pekara tersebut? Kalau peniaga jalanan boleh diambil tindakan kenapa mereka dikecualikan dari tindakan tersebut?

Ya benar pihak DBKL sudah merampas Khemah para pendemo Robot Anwar Ibrahim dan itu Gomo tahu. Tetapi pekara yang sama berulang ulang yang mana pihak DBKL sudah seharusnya melakukan tangkapan dan membawa ke kandang Mahkamah DBKL bagi mengenakan tindakan yang lebih tegas dalam hal ini. Malah mereka ini yang telah melakukan kesalahan berulang perlunya dikenakan tindakan yang lebih tegas mengikut nas undang undang yang tertakluk.

Gomo harap pihak DBKL dapat bertindak mengikut lunas undang undang yang ada pada DBKL dalam menjalankan tanggungjawap mereka. Imej negara tercalar ekoran pendemo bodoh yang memasang khemah di Dataran Merdeka. Para Pelancong yang datang sedikit sebanyak membawa pekara negatif bagi imej pelancongan negara kita dan pekara ini mesti diselesaikan dengan secepat yang mungkin.

Jika benar mereka mahasiswa Robot ingin terus terusan berdemo memasang Khemah maka tempatkan mereka disatu lokasi lain yang difikirkan sesuai oleh pihak Majlis DBKL. Jangan kerana takut pada pemimpin Pembangkang maka pihak DBKL membiarkan mereka memasang Khemah di Dataran Merdeka menganak tirikan peniaga jalanan yang lain.

Gomo faham tugas DBKL dalam pekara ini, malah Gomo tahu DBKL sudah melaksanakan tugas mereka tetapi tugas tersebut tidak cukup kerana mereka Mahasiswa robot yang didalangi pemimpin pembangkang semakin hari semakin mencabar DBKL. Wajarlah DBKL bertindak tegas jangan kerana desakan pemimpin pembangkang maka tindakan sewajarnya tidak diambil.


Psssttt... Bawa mereka ke Mahkamah DBKL dan Denda kerana kesalahan sudah banyak kali berulang.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

* Artikel Chapter terakhir Awas Najib Razak yang sepatutnya dikeluarkan pada hari ini,ditunda pada hari yang lain atas sebab sebab tertentu ekoran Bukti baru yang diperolehi. Terima Kasih


Read more...

Anak Muda Tidak Rela Minda Mereka Diliwat Pembangkang - KJ

Syabas ketua Pemuda Barisan Nasional saudara YB Khairy Jammaluddin yang semalam berjaya menghimpunkan kira kira 6 ribu golongan belia anak muda dalam program Anak Muda sokong Barisan Nasional yang dianjurkan oleh Pemuda Wilayah Persekutuan.

Rakyat diminta menilai ucapan KJ dalam video diatas dan anda sendiri boleh membuat perhitungan sama ada apa yang dikatakan oleh KJ adalah penipuan ataupun satu kebenaran dalam membela golongan anak anak muda yang ada hari ini.

Syabas Pemuda Barisan Nasional, kita akan pastikan Pilihanraya 13 nanti kita pertahankan Putrajaya dan rampas kembali negeri yang telah jatuh ditangan pembangkang.

Anak muda menyokong Barisan Nasional dan itu adalah pasti dan nyata sekali dengan sokongan yang ada pada hari ini terhadap Kerajaan Barisan Nasional.


Psssttt... Pembangkang hanya pandai putar janji dalam memperbodohkan rakyat


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP