4 Stadium Kepada Pihak BERSIH 3.0 - Menteri KDN

Tuesday, April 24, 2012


Komen Dato Seri Hishammuddin terhadap sidang akhbar Penganjur Bersih tengah hari tadi yang mendakwa pihak DBKL, PDRM dan Menteri KDN sendiri tidak konsisten berhubung kebenaran berhimpun.

Komen menteri adalah menegaskan tidak ada percanggahan kenyataan oleh pihak DBKL, PDRM dan beliau sendiri. Ternyata pihak penganjur cuba mengeliru dan mengabui mata rakyat dalam hal ini. Saya telah nyatakan bahawa kerajaan tidak menghalang mereka untuk mengadakan perhimpunan secara aman. Isunya disini bukan kebenaran untuk berhimpun tetapi lebih kepada tempat sesuai untuk tujuan perhimpunan.

Pihak DBKL sendiri telah menawarkan 2 tempat alternatif iaitu Stadium Cheras dan Stadium Titiwangsa. hari ini saya difahamkan, pihak Stadium Bukit Jalil dan Stadium Merdeka telah menawarkan stadium masing-masing kepada pihak penganjur.

GOMO:Empat Stadium ditawarkan kepada pihak BERSIH yang diketuai AMbiga Robot kepada pemimpin Pembangkang. Empat Stadium yang salah satunya adalah Stadium Merdeka yang mereka puak Bersih ini tuntut pada tempoh hari. Apakah Stadium Merdeka akan mereka pilih bagi menyambut hasrat baik kerajaan yang membenarkan Demo Aman?


Psssttt... Depa puak BERSIH yang didalangi pemimpin pembangkang sememangnya ingin cetuskan rusuhan.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Sebarkan Video P.Kamalanathan IniYB P. Kamalanathan Membetulkan Angappan Mitos
Permintaan Bersih


Vol 1
Pengunaan Dakwat Kekal


Vol 2
Akses Media Bebas Dan Adil


Vol 3
Kukuhkan Institusi Awam


Vol 4
Bersihkan Senarai Undi

Jika sudah jelas bahawa banyak pekara yang telah diluluskan oleh pihak PSC maka mengapa perlu adanya BERSIH? Jika sudah jelas tuntutan mereka sebelum ini diluluskan PSC jadi mengapa perlunya menolak PSC dan mengadakan Demontrasi?

Gomo paling suka bab Dakwat Kekal yang sebelum ini bukan main hebat dicanang oleh pemimpin Pakatan Pembangkang. Nah sekarang PSC sudah meluluskan penggunaan Dakwat Kekal pada PRU 13 nanti.

Mengapa pemimpin Pembangkang tidak menerima keputusan tersebut? mengapa masih lagi menyatakan pilihanraya tidak adil dan Bersih? Dulu cakap Dakwat Kekal sekarang sudah diluluskan kenapa pula tidak bersetuju?

Rakyat Malaysia yang cerdik lagi pandai diminta berfikir menggunakan akal anda agar usah diperbodohkan oleh pemimpin Pembangkang yang sebenarnya ingin mencetuskan kekecohan pada Demo BERSIH 28hb April ini.

Niat mereka hanyalah untuk mencetuskan kekecohan yang menjadikan dunia luar tertumpu ke arah Malaysia walhalkan Tranformasi yang dibawa oleh PM Najib Razak telah membawa Malaysia ke satu peringkat yang lebih tinggi di mata pandangan dunia luar.


Psssttt.. Lima lagi Klip Video malam ini....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Kenapa Dulu BERSIH 3.0 Pilih Stadium Merdeka Tetapi Kini Tidak?Apa lagi yang diinginkan pembangkang dalam mereka mengadakan demo Bersih 3.0 pada 28hb ini? Apa lagi ketidak puashatian mereka terhadap SPR sehinggakan Suruhanjaya Penambah Baikkan pilihanraya PSC yang diminta ditubuhkan oleh mereka akhirnya ditolak bulat bulat pekara yang mereka sebelum ini bagkitkan?

Menteri Dalam Negeri Dato Seri Hishammuddin menegaskan bahawa pihak Polis siap sedia memberikan laluan bagi mereka pendemo BERSIH yang ingin melakukan demo pada 28hb April ini dengan mengikuti syarat yang telah ditetapkan dan dipersetujui.

Dato Bandar Kuala Lumpur pula telah memberikan lokasi iaitu Stadium Titiwangsa, Stadium Cheras dan stadium Merdeka bagi mereka para pendemo melakukan demo aman yang mereka laungkan sebelum ini. Jadi apa lagi yang mereka nak kata pihak Kerajaan Bn kejam ke atas mereka? Apa lagi yang cuba diputarbelitkan mereka Pakatan Pembangkang ini?

Rakyat Malaysia perlu jelas bahawa agenda mereka yang sebenar adalah Rusuhan yang mana mungkin akan membuatkan negara didalam keadaan huru hara sehingga Darurat diistiharkan. Itu agenda mereka yang sebenar maka sebab itu segala respon positif yang diberikan pihak Polis dan juga DBKL tidak diendahkan oleh mereka Pakatan Pembangkang.

Dulu inginkan Demo didalam Stadium Merdeka, Sekarang pihak DBKL beri kebenaran untuk berdemo di Stadium Merdeka. Tetapi ditolak pula mereka atas alasan mereka inginkan demo di Dataran Merdeka. Kenapa dulu mahu di Stadium Merdeka dan sekarang setelah diberikan kebenaran mereka puak BERSIH menolaknya pula? Kenapa tidak bersetuju dengan pihak DBKL dan pihak Polis?

Dulu mahu berdemo di Stadium Merdeka, sekarang ini mahu di Dataran Merdeka dan apa lagi selepas ini yang mereka mahukan? Apakah akan meminta untuk berdemo di Istana Negara pula?Itulah mentaliti pemimpin Pembangkang yang boleh Gomo katakan Jahat dan Jijik sama sekali. Setiap perbuatan yang mereka lakukan adalah kerana kerakusan nafsu dalam meraih kuasa di Malaysia ini sehingga sanggup memperbodohkan Rakyat Malaysia.

Rakyat Malaysia WAJIB Tolak Demo BERSIH 3.0 jika ianya terus dilakukan di Dataran Merdeka. Tanya kepada mereka pemimpin pembangkang kenapa tidak Demo di Stadium Merdeka walhalkan sebelum ini mereka beriya iya mahukan Demo disana.


Psssttt.... Agenda sebenar adalah untuk mencetuskan huru hara di Dataran Merdeka....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Janji Pakatan Rakyat Haram Selangor Yang Mungkin Anda Lupa.

Panglima Perang Selangor Datuk Seri Mohd Zin Mohamed mendedahkan apa yang dijanjikan oleh Pakatan Pembangkang pada PRU 12 yang lalu adalah satu penipuan yang jelas. Beliau juga didalam video diatas menyatakan kepada rakyat Selangor khusunya bahawa Kerajaan Selangor yang ada hari ini akan cuba sekali lagi menabur janji palsu pada kempen PRU 13 yang akan datang nanti.

Gomo harap semoga rakyat Selangor peka dalam pekara ini yang mana pembohongan mereka pemimpin pembangkang akan berterusan sepanjang tempoh ini sehingga ke tarikh Pilihanraya yang bakal tiba.


Psssttt... Depa ni lain takda selain dari Kencing Rakyat....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT
Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP