Keganasan Penyokong BERSIH 3.0 Telah Bermula

Wednesday, April 25, 2012Video diatas menjelaskan kepada kita semua inilah perangai sebenar puak puak yang menyokong BERSIH yang didalangi pemimpin Pakatan Pembangkang. Sikap biadap dan zalim mereka ditonjolkan dalam video diatas yang mana gerombolan puak Dajal menyerang majlis Agama yang diraikan orang Cina.

Malaysia membawa konsep 1 Malaysia yang mana baik Melayu, Cina, India dan lain lain bangsa bersatu dalam menjalani hidup seharian di Malaysia ini. Malah pelbagai program yang diadakan berjalan dengan lancar tampa tentangan seperti ini.

Inilah BERSIH yang mereka bawa, BERSIH yang hanya ditujukan pada orang lain untuk membersihkan itu dan ini. BERSIH sebenarnya sesuai dan layak untuk membersihkan diri mereka Pakatan Pembangkang ini kerana banyak kekotoran didalam diri mereka.

Rakyat Malaysia perlu nilai apa yang mereka puak BERSIH ini bawa, apakah mereka membawa keharmonian didalam Malaysia ataupun kehancuran kita yang pelabagi kaum hidup aman dan damai sejak Merdeka?


Psssttt... Jelas betapa samsengnya mereka ini Pakatan Pembangkang


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Tawaran DBKL Ditolak Ambiga Bukti Pembangkang Berniat Jahat Pada 28hb Ini.Hari ini satu lagi kegagalan ketamadunan Manusia di Malaysia dipamerkan oleh pihak BERSIH yang diketuai oleh Ambiga. Kegagalan mereka pihak BERSIH yang digerakkan oleh pemimpin Pakatan Pembangkang.

Pihak BERSIH 3.0 menolak tawaran dari pihakj DBKL yang mana memberikan Stadium Titiwangsa dan Stadium Cheras untuk pihak BERSIH mengadakan perhimpunan aman. Ambiga telah menolak tawaran tersebut atas alasan yang kononya mengatakan ianya tidak sempat untuk ditukar kerana sudah terlambat.

Itu lah alasan yang sememangnya tidak masuk akal oleh kita. Jika kita imbas kembali pada minggu lepas pihak DBKL telah pun menawarkan dua Stadium untuk pihak BERSIH melakukan perhimpunan aman. Bukan satu Stadium tetapi Dua Stadium yang mana boleh menampung jumlah kehadiran sekitar 50 ribu orang.

Tawaran yang baik juga dari pihak PDRM telah diberikan kepada pihak BERSIH yang mana pihak PDRM akan membantu BERSIH untuk melancarkan pergerakkan mereka ke Stadium yang telah ditawarkan. Namun itu semua ditolak oleh Ambiga mewakili pihak BERSIH.

Rakyat perlu jelas jika mereka benar benar ikhlas untuk berhimpun secara aman sudah pastinya mereka akan mengambil peluang yang diberikan oleh pihak DBKL, POLIS dalam mengadakan Demo Aman. Inilah peluang buat mereka mendapat layanan yang istimewa dari pihak bertanggungjawap yang belum mereka nikmati sebelum ini.

Tapi sayang segala penawaran yang baik yang bukan sahaja buat Ambiga tetapi buat para penyokong BERSIH telah ditolak begitu sahaja. Mereka sebolah boleh mahukan pertempuran dan ingin memaksa pihak DBKL dan POLIS mengambil tindakan tegas kepada mereka.

Inilah bila Tamadun yang ada pada manusia itu telah hilang yang mana mereka kembali ke zaman yang tidak bertamadun. Pergaduhan, Rusuhan, Keganasan dan sebagainya menjadi pilihan mereka manusia yang tidak berotak seperti Ambiga dan penyokong BERSIH.

Gomo nak pesan kepada pihak BERSIH dan pembangkang. Kami rakyat yang cintakan keamanan akan mempertahankan Dataran Merdeka dari dipijak oleh pihak anda BERSIH pada 28hb nanti. Setiap inci Dataran Merdeka akan kami jaga dari dinodai oleh insan yang tidak bertamadun seperti Anwar Ibrahim dan juga Ambiga.


Psssttt... Ambiga sudah hilang kewarasan bila merasakan dirinya adalah Winnable Candidate


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Eksklusif 18 SX- Aksi Berahi Mahasiswa Di Dataran Merdeka Dipertontonkan.


Video diatas adalah edikit dari apa yang sebenarnya berlaku semasa mahasiswa Robot ini berkhemah di Dataran Merdeka yang mana telah dirakamkan pada waktu siang. Bagaimana dengan rakaman disebelah malam? Anda dapat bayangkan apa yang mereka lakukan?

Mereka menyatakan Demo Hapus PTPTN tetapi dengan apa yang dipertontonkan tidak ada sebarang cerita mengenai penghapusan PTPTN tetapi sebaliknya mereka mahu memberikan mesej kepada rakyat bahawa mereka adalah golongan pejuang Seksualiti Merdeka yang mana mengamalkan SEKS BEBAS.

Inilah BERSIH yang sebenarnya perlu dibersihkan oleh kita rakyat Malaysia. Ini lah pekara yang sepatutnya kita BERSIHKAN agar anak anak kita tidak terjebak menjadi seperti mereka yang mengamalkan SEKS BEBAS.

Anda sendiri dapat lihat tampa perasaan segan silu mereka berdua duan didalam Khemah dalam aksi yang menghairahkan walaupun pada siang hari dan berada dihadapan khalayak umum. Apakah ini yang anda ingin lihat pada tahun 2020?

Mengikut apa yang dijelaskan kepada Papa Gomo oleh Blogger Badut Rakyat bahawa terdapat lagi rakaman lain yang mana memaparkan pekara yang tidak senonoh dilakukan oleh mereka Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim ini. Antara kelakuan sumbang mereka adalah dengan membuang najis disekitar kawasan Dataran Merdeka yang mana mencemarkan Dataran Merdeka sebagai sebuah pusat pelancongan negara.

Video tersebut bakal dikeluarkan oleh Badut rakyat dan sama sama kita nantikan video yang seterusnya. Gomo harap rakyat Malaysia menolak politik kotor pemimpin Pakatan PAS,DAP,PKR yang memperjuangkan SEKS BEBAS yang mana Ambiga sebagai ketua utama mereka.

BERSIH 3.0 sebenarnya layak untuk membersihkan mereka pemimpin Pakatan PAS,DAP,PKR dari terus menjadikan rakyat Malaysia Lembu untuk diperbodohkan pada PRU 13 kelak. Renung renungkanlah.....


Psssttt... Adegan yang dipotong menampakkan tubuh mongel separuh bogel remaja perempuan tersebut.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Video Adegan Berahi - Semboyan Buat Rakan Blogger, Sila COPY EMBED Ini.Salam sahabat blogger yang dikasihi sekalian. Sama ada anda suka atau tidak namun kebenaran mestilah kita pamerkan bagi memberikan gambaran lebih jelas kepada rakyat Malaysia apa sebenarnya perjuangan Mahasiswa yang berdemo tidor di Dataran Merdeka.

Adengan Berahi mereka berjaya dirakam dan rakaman tersebut telah siap dimuat turun didalam You Tube. Namun tidak dipertontonkan waktu ini kerana ingin mengajak rakan rakan Blogger yang lain bersama sama Gomo mempertontonkan kepada Rakyat akan Kejahilan mereka Pemimpin Pakatan PAS,DAP dan PKR dalam Seks Bebas yang dilakukan Mahasiswa Robot ini.

Justeru itu Gomo pinta rakan rakan Blogger untuk COPY EMBED HTML You Tube ini dan letak di Blog masing masing dan SET kan TIME nya pada jam 2.00 petang ini. Kita akan keluarkan nya serentak bagi memberikan mesej jelas apa sebenarnya yang berlaku.


COPY EMBED HTML DIBAWAH- Masukkan dalam HTML dan Setkan pada jam 2.00 petang ini. Kita akan bersama dalam memBERSIHkan mereka puak puak Pakatan Pembangkang ini. Biar mereka tahu kekuatan kita yang sebenar.

Jangan lupa kawan kawan Copy Embednya dan Setkan pada jam 2.00 petang. Rakyat Malaysia juga diminta untuk bersedia menyaksikan adegan BERAHI Mahasiswa Robot Anwar Ibrahim yang diketuai Adam Adli ini.


Psssttt.. Remaja perempuan tersebut Bulu berserabut

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Sambungan Klip Video Aksi P.Kamalanathan Yang Wajib Ditonton Rakyat Malaysia


Vol 6
Reformasi Undi Pos


Vol 7
Hentikan Rasuah


Vol 8
Hentikan Politik Kotor


Vol 9
Masa Kempen Minimum 21 Hari


Vol 10
KesimpulanSambungan dari Artikel Terdahulu :

Dengan kenyataan yang jelas dari Yb Hulu Selangor P Kamalanathan ini dalam isu PSC yang mana pembangkang dulunya membuat tuntutan dan akhirnya diluluskan kerajaan melalui undian di Parlimen tempoh hari membuktikan ketelusan kerajaan.

Sebaliknya pihak pembangkang yang bertindak memulaukan PSC dan menolak apa yang telah dipersetujui dalam jawatankuasa PSC yang akhirnya mengadakan Demonstrasi BERSIH 3.0 jelas mengambarkan sikap sebenar mereka yang mahukan keganasan dan politik jalanan diterapkan didalam budaya rakyat Malaysia.

Kita perlu tolak politik kotor Pakatan Pembangkang dan pastikan agar jangan diri kita menjadi mangsa liwat mereka pemimpin pembangkang yang akan menjadikan kita boneka mereka pada Demo Bersih 3.0.

Tolak BERSIH 3.0!!!


Psssttt.. Satu penjelasan yang padat dari Yb P. Kamalanathan. Sayabas


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP