Buat Rakan Blogger, Facebook, Twiiter, Semboyan Telah Berbunyi - Sebarkan Gambar Dan Video Kekejaman Pakatan Rakyat Ini Ke Seluruh Negara

Sunday, April 29, 2012
"Kerakusan untuk menakluk Putrajaya yang dibimbing arahan dari
pemimpin PAS,DAP dan PKR menjadikan mereka para penyokong
Pakatan Rakyat ini Buas sehingga pihak Polis dijadikan Korban"
"Anggota Polis yang teruk dibelasah oleh penyokong
BERSIH (PAS,DAP,PKR)
sepertimana didalam video diatas masih lagi dirawat di
Unit Rawatan Rapi (ICU)"

Gomo tidak mahu untuk mengulas panjang namun ingin pinta bantuan rakyat Malaysia yang cintakan keamanan dan prihatin dengan pasukan Polis Malaysia untuk bersama sama menyebarkan rakaman video ini agar seluruh rakyat Malaysia mengetahui kebenarannya.


"Belum pun lagi mereka PAS,DAP,PKR menjadi Kerajaan
sudah mula mempamerkan sikap Kejam mereka keatas rakyat.
Jika pihak Polis yang merupakan penguatkuasa undang undang
pun boleh dipukul dan dipijak bagaimana rakyat Malaysia kelak?"

Buat Rakan Blogger, Facebooker,Twiiter dan mana mana medium yang ada diminta untuk menyebarkan sebanyak yang boleh akan apa sahaja video ataupun gambar keganasan yang dilakukan puak Pakatan Rakyat semalam.

Ini lah agenda sebenar mereka semalam iaitu Rusuhan yang akhirnya akan membawa pertumpahan darah. Plan Anwar Ibrahim adalah untuk menjadikan Dataran Merdeka sepertimana Dataran Tahrir namun atas kuasa Allah yang Maha Esa maka niat Jahat Anwar Ibrahim semalam telah GAGAL sama sekali.


"Anggota Polis Trafik ini Patah kaki dan tangan dan pecah kepala
setelah dipukul oleh jentera PAS,PKR dan DAP semalam.
Beliau kini masih di Unit Rawatan Rapi ICU"

Sama sama kita mendoakan agar anggota Polis yang masih lagi menerima rawatan di Hospital akibat dipukul oleh Pakatan PAS,DAP dan PKR segera sembuh. Khidmat mereka Pasukan Polis amat kita perlukan dalam memastikan keamanan Malaysia terus terbela.

Lagi Video Kekejaman Pakatan Rakyat
KLIK DISINI


Psssttt... Apa yang mereka Pakatan Rakyat lakukan kita tidak dapat terima sama sekali.
Video Kekejaman Pakatan Rakyat Ke Atas Polis

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Wajib Kita Sebarkan Berita Wartawan Yang Cuba Dibunuh Pakatan PAS,DAP,PKR .


Wartawan Mangsa Kekejaman Rejim Pakatan Rakyat

Mohamad Azri Salleh adalah seorang jurugambar di stesen televisyen yang terkenal dengan program bercorak keIslamannya,TV Al Hijrah.Semalam,sepertimana kebanyakan rakan medianya yang lain, Azri berada di sekitar pusat membeli-belah SOGO untuk mengambil sedutan atau ‘footage’ yang menarik sepanjang demonstrasi Bersih 3.0 berjalan.

Dia bukan orang UMNO,dia juga bukan penyokong Bersih 3.0, tetapi dia ada keluarga yang perlu disara dan diberi sesuap nasi.Azri juga bukan bekerja dengan media pro-kerajaan seperti Utusan Malaysia mahupun TV3.Majikannya terkenal dengan program bercorak Islamik,bukan program bercorak retorik.

Namun ada sesuatu yang cukup menyentuh hatinya.Dengan disaksikan kedua matanya sendiri,seorang anggota polis sedang dibelasah sekumpulan penyokong fanatik Bersih 3.0 di depan pusat membeli-belah itu.


Ketika itu anggota polis berkenaan berada di dalam kereta pasukan.Azri tahu yang dia harus berbuat sesuatu,bukan kerana anggota itu orang kerajaan,tetapi kerana yang dipukul itu adalah orang yang seagama dan sebangsa dengannya.Lebih dari itu,Azri tahu,anggota itu tidak melakukan apa-apa kesalahan, kalau pun dia berdosa mungkin kerana dia memilih untuk menjadi ‘anjing kerajaan’ – terma yang sering dirujuk oleh penyokong pembangkang kepada pegawai atau anggota PDRM.Lalu Azri cuba merayu agar tidak diapa-apakan anggota itu memandang dia hanya menjalankan tugasnya sebagai anggota polis dan tidak lebih dari itu.Malangnya,bukan saja rayuan itu tidak diendahkan,malah Azri juga telah dibelasah tanpa belas kasihan oleh 20 hingga 30 orang penyokong Bersih 3.0 yang sedang ‘naik hantu’.Azri menjerit kesakitan.Kepalanya berlumuran darah,namun semua itu tidak diendahkan,bahkan pukulan yang diterimanya lagi teruk daripada apa yang terjadi pada anggota polis itu.Puas dia merayu,puas dia memohon simpati tetapi apa yang dapat hanyalah sepak terajang insan-insan yang kononnya ‘BERSIH’.Selepas puas dibelasah,Azri hanya dibiarkan sendiri menanggung kesakitan di lantai pusat membeli-belah itu sebelum diselamatkan. - MyNewsHub


Psssttt.... Pakatan Rakyat PAS,DAP,PKR nak Tadbir negara Malaysia? Lupakanlah.....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Malaysiakini Tidak Akan Tayang Video BERSIH 3.0 IniSyabas BERSIH yang didalangi PAS,PKR dan DAP.

Psssttt.. Belum lagi mereka menjadi kerajaan, Kalau jadi macam mana gamaknya?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP