Video Aksi Ais Krim Azmin Ali Tersebar! Siapa Dalangnya?

Tuesday, May 1, 2012


"Sedap Bang"
Video Azmin Ali yang Kemaluannya digigit Jalang dah keluar ke? Hehehe..... Dengar kata macam tu lah kan. Tapi ntahlah Gua pun tak tahu sebab Gua memang tak terlibat kali ni dalam aktiviti Video Seks Azmin Ali.

Kata Azmin Ali:

"Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali hari ini menafikan sekeras-kerasnya telah melanggan seks sepertimana yang tertera pada gambar yang telah disebarkan beberapa Blog Pro Kerajaan sejak semalam.

Sambil mengecam tindakan tersebut, Ahli Parlimen Gombak itu juga menganggap ianya merupakan taktik jahat yang direka dengan cara memfitnah beliau menjelang Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13)"

Kita serah pada Azmin Ali untuk buat laporan Polis je, biar Polis jalankan siasatan. Emmm tu pun kalau Azmin Ali berani untuk buat laporan Polis. Azmin Ali kata beliau difitnah dan sudah pasti beliau wajar untuk membuat laporan Polis bagi pihak Polis menyiasat gambar tersebut sama ada ianya satu Fitnnah ataupun sebaliknya.


"Ais Krim Ye Bang"

Anwar Ibrahim yang video seks nya bersama China Doll sehingga kini masih belum menyaman Dato Eskay dan juga Blogger blogger lain yang mengeluarkan video seks beliau. Jadi apakah Azmin Ali akan melakukan pekara yang sama seperti kekasih hatinya Anwar Ibrahim iaitu dengan hanya menafikan melalui ceramah dan sidang media sahaja? Bagaimana dengan melaporkan kepada pihak polis dan juga tindakan saman?

Lu orang rasa Azmin Ali berani ke? Apa pun syabas le Khalid Ibrahim coz tak ku sangka hang pun ada telor untuk balas apa yang Azmin Ali buat. Cuma beza Video Azmin Ali Keluar dulu berbanding Video hang yang dok atas perut Jalang.Psssttt.. kahabarnya ada 4 klip Video Azmin Ali berlainan tarikh.....


"Lihatlah betapa rosaknya anak bangsa kerana
kegilaan PAS,PKR,DAP mahu Menawan Putrajaya"

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Video Anwar Ibrahim Arah Azmin Ali Makan Ais KrimSehingga kini Anwar dan Azmin masih enggan mengakui yang mereka berdua terbabit secara langsung mempengaruhi peserta demonstrasi Bersih 3.0 supaya merempuh benteng yang didirikan oleh pihak polis.

Bagaimanapun mengikut beberapa laporan keadaan sebenar sebelum berlakunya rusuhan jelas menunjukkan Anwar dan Azmin adalah dalang utama disebalik keganasan yang berlaku.

Menurut laporan MStar Online, Anwar dalam ucapannya kepada peserta demo Bersih 3.0 di Masjid Negara telah menyeru secara terbuka supaya peserta demo membebaskan Dataran Merdeka.

Manakala dari satu rakaman video di Youtube, Anwar dan Azmin dilihat berbalas isyarat diikuti dengan laungan, "masuk", "masuk" yang kemudiannya selepas itu menyaksikan rempuhan dimulakan dan suasana perhimpunan mula menjadi kelam kabut.

Bila berlaku rusuhan dalam perhimpunan anjuran mereka tiap kali itulah Anwar dan pemimpin pembangkang akan mencari kambing hitam untuk dipersalahkan. Kerapkali mereka menuding jari kononnya ada 'agen provokator' ataupun melepaskan beban kesalahan terus ke bahu pihak polis. Walhal tukang provok yang sebenarnya ialah Anwar dan Azmin.

Mahkamah telahpun mengeluarkan perintah larangan memasuki Dataran Merdeka, jadi apa perlunya untuk Anwar menghasut rakyat melanggar undang-undang?

Sebagai pemimpin politik, Anwar dan Azmin tidak wajar menunjukkan contoh yang buruk terhadap rakyat tapi jika begini sikap Anwar usahlah berharap untuk menawan hati pengundi. Undi tidak bertambah melalui perhimpunan dan rusuhan sebaliknya yang berlaku rakyat makin meluat dengan pembangkang.

Psssttt... Masih mahu menyokong pakatan Rakyat?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Yellow Pig - Anwar Ibrahim Halau Peserta BERSIH 3.0Peserta BERSHIT Yellow PIG pun akui bahawa Anwar Ibrahim dan Azmin Ali lah punca rusuhan tercetus pada 28hb tempoh hari. Peserta Bersih ini menyoal Anwar Ibrahim dengan soalan yang tepat namun tidak dijawap oleh Anwar sebaliknya menyalahkan UMNO dan pihak POLIS. Itulah Anwar Ibrahim yang kita tahu Bachol lagi penakut.

Tambah menyedihkan bila si Yellow Pig yang bertanyakan soalan tersebut dihalau keluar oleh Anwar Ibrahim. Satu tindakan yang mungkin BERSIH buat para pembangkang.

Apa pun kepada Yellow Pig Gua ucapkan
PADAM MUKA.

Psssttt.. Dengar cerita video Azmin Ali yang Kotenya tengah dijilat Jalang dah keluar? Hehehe

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Yellow Pig - Bila Pelacur Cina Sertai Demo BERSIHPelacur Cina ni elok dia naik Tongkang balik CHINA.Lihatlah wahai rakyat Malaysia, mereka Pakatan Rakyat belum lagi menjadi kerajaan Malaysia. Andaikata mereka menang PRU 13 dan mentadbir Malaysia apa akan berlaku? Apakah kegilaan mereka dalam kuasa yang ada akan menjadikan mereka berhemah dan bersopan santun?

Sekarang mereka belum lagi menjadi Kerajaan, Tetapi BIADAP nya mereka ini amat melampaui batas. Orang yang tidak sehaluan dengan mereka dihalau. Pihak Polis dipukul separuh mati. Wartawan yang tidak berpaksikan mana mana parti dipukul sehingga pecah kepala.

Apakah anda mahu PAS,DAP,PKR mentadbir Malaysia?

Psssttt... Harap sebarkan Gambar wanita Cina Tongkang ni. Kita kasi dia MALU!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP