Eksklusif BERSHIT 3.0 - Gambar & Kisah Sebenar Kejadian Kereta Polis Diserang

Friday, May 4, 2012Sejak dari awal lagi kenderaan Polis telah dilontarkan
pelbagai objek oleh kumpulan BERSHIT pakatan Rakyat.


Sepanjang jalan kenderaan tersebut menjadi mangsa
kerakusan diliwat gerombolan BERSHIT


Dapat kita lihat Kun Polis berterbangan disetiap sisi
kenderaan Polis tersebut.


Dari depan juga pelbagai objek dilemparkan
anak anak Syaitan Anwar Ibrahim


Kenderaan tersebut terpaksa membelok
akibat hadangan didepannya.


Hentam lagi dan kita dapat lihat puak BERSHIT
berlari lari mengejar kenderaan tersebut untuk terus
Meliwat selagi mampu.Terus dihentam puak BERSHIT


Memang sadis bila kereta Polis
Diliwat pemberontak BERSHIT


ANggota Polis yang berada didalam kenderaan seakan tidak
bermaya dan boleh Gomo nyatakan beliau pasti TRAUMA
dengan insiden tersebut.


Lagi Hantam, nampaknya masih belum puas mereka
puak BERSHIT ini.


"Puas Hati aku dapat pukul Kereta Polis"
Pukul Kereta Polis? hahaha


Terus diasak dan Polis yang memandu kenderaan tersebut
turut dipukul.


"Iyahhhhh hantam Polis"


Depan, Kiri, Kanan, Belakang, Atas semua depa hentam
memang geng penjubor le bebudak Syaitan BERSHIT ni.


Jahanam kenderaan tersebut dan pemandunya seorang anggota
Polis juga turut mendapat cedera parah.


Dua orang lelaki diatas sebenarnya telah menyelamatkan anggota Polis
tersebut dari terus dipukul oleh puak pemberontak BERSHIT.

Kronologi kejadian tersebut dari saksi ditempat kejadian:

TRAGEDI KERETA POLIS TERBABAS DI KOMPLEK SOGO 28.4.2012

Bismillahhirahmanirrahim

Dengan nama Allah, setelah melihat beberapa fakta yang dipusing oleh pihak penyokong BERSIH, saya terpanggil hendak menceritakan apa yang benar-benar terjadi ketika tragedi KERETA POLIS TERBABAS. Saya berada ditempat kejadian dan benar-benar melihat tragedi tersebut.

1) Ianya bermula apabila sebuah kereta Polis jenis Honda CRV melalui kawasan para demonstran berkumpul di hadapan Komplek Pertama, saya anggarkan dalam 1000 orang. Kereta Polis jenis CRV Berjaya melepasi halangan walaupun dipukul bertalu-talu oleh para demonstran.

2) Selang beberapa minit, sebuah kereta Polis jenis Proton Waja melalui kawasan yang sama. Kereta tersebut tutut dipukul bertalu-talu sehingga ada yang boleh memanjat bumbung kereta tersebut. (Ini membuktikan kereta tersebut bergerak perlahan dan tidak berniat hendak melanggar para demonstran).

3) Setelah melepasi halangan dihadapan Kompek Pertama, kereta tersebut memasuki kawasan demonstran yang berkumpul dihadapan Komplek SOGO, disini jumlah demonstran yang memukul kereta tersebut tidak seramai dihadapan Komplek Pertama.

4) Semasa cuba melepasi halangan dihadapan Komplek SOGO cermin dibahagian pemandu sudahpun pecah (dipercayai ketika dipukul dihadapan Komplek Pertama). Disini terdapat bebrapa demonstran yang membaling sesuatu hingga kenderaan yang dipandu anggota tidak dapat dikawal dan menyebabkan punca terbabas.

5) Semasa hilang kawalan, kenderaan tersebut melanggar beberapa orang yang berada dikawasan komplek SOGO. Namun dari apa yang saya lihat pelanggaran hanyalah pada kadar minima dimana ramai yang sempat mengelak dari dilanggar sebelum terbabas ke dinding Secret Recipe, Komplek SOGO.

6) Setelah kenderaan tersebut terbabas, ada seorang orang awam (KAMERAMAN ALHIJRAH) cuba menyelamatkan anggota polis namun dihalang dan dipukul hanya kerana hendak menyelamatkan anggota polis tersebut.

7) Ketika orang awam dipukul (KAMERAMAN ALHIJRAH, anggota tersebut turut tidak terlepas dari dipukul oleh beberapa orang ketika longlai didalam kenderaan. Anggota polis tersebut dipukul dengan menggunakan kon keselamatan yang berada ditempat kejadian.

8) Setelah dipukul ada dua orang demonstran yang masih punyai nilai kemanusiaan dengan menghalang demonstran lain memukul anggota tersebut. Anggota terbabit dibawa ke kereta ambulan yang tiba ditempat kejadian. Turut sama dibawa ambulan orang awam yang dipukul.

9) Setelah anggota tersebut diselamatkan para demonstran lain bertindak liar dengan menterbalikkan kereta tersebut yang ketika itu sememangnya tiada orang dibawahnya. (kalau hendak menyelamatkan nyawa kenapa ambil kesempatan memukul anggota didalam kenderaan). Setelah berjaya terbalikkan kereta para demonstran menjerit kepuasan seolah-olah sebuah kemenangan pada mereka.

Sumber KL POS

Psssttt... Rakyat boleh nilai kejadian yang berlaku, mereka Pakatan Rakyat adalah Pengkhianat Negara

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM
ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

BERSHIT 3.0 - Suara Seram Dan Imej Mengerikan Dikesan Pada Tragedi Berdarah 28hb Tempoh HariMenyeramkan sebenarnya bila Gomo baca artikel dari Blog seorang sahabat berhubung insiden dimana kereta Polis diterbalikkan. Mengikut pendedahan yang dibuat oleh rakan Blogger Tauke Ikan ada suara menyeramkan sewaktu kejadian berlaku dan terdapat imej kabur yang jika dilihat dengan lebih dekat wajahnya seakan akan Syaitan.

Gomo pinta para pembaca membaca dan melihatnya sendiri bagi merungkai misteri disebalik BERSHIT 3.0. KLIK DISINI BLOG TAUKE IKAN.


Psssttt.. Gila beb, ada suara wanita melolong lolong, naik bulu roma


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Ibrahim Makin Terdesak - Najib Razak


"Muka Nuar ada cahaya NUR ke?"

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan pengakuan terbuka Ketua Umum Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada ceramah sempena konvensyen Pakatan Pembangkang Perak sebagai tindakan paling terdesak untuk berkuasa.

Beliau turut berkata kenyataan terbuka Anwar bahawa beliau sedia menerima nasihat dan pandangan daripada Lim Kit Siang hanya mengesahkan desas desus sebelum ini bahawa parti DAP sememangnya lebih dominan dari PKR dan Pas.

Sebelum itu, Anwar secara terbuka sanggup menjadi kuda tunggangan DAP jika tindakan tersebut membolehkan pakatan pembangkang menawan Putrajaya pada pilihan raya umum akan datang, dalam ucapannya sempena konvensyen Pakatan Pembangkang Perak.

Anwar dalam ucapannya sempena Konvensyen Pakatan Pembangkang Perak di Ipoh berkata, beliau lebih mempercayai pemimpin DAP dan mendengar nasihat mereka berbanding mana-mana pemimpin dalam UMNO.

"Nampaknya dia (Anwar) dah buat satu pengakuan terbuka yang mana itulah merupakan pandangan banyak pihak masa kini tentang peranannya...jadi maknanya dalam apa juga gabungan, mereka nampak kuasa dominan ialah DAP.

Najib turut menambah kerelaan Anwar sehingga sanggup menyerahkan kuasa dominan kepada DAP hanya mendedahkan pekung sendiri bahawa matlamat sebenar Ketua Umum Pembangkang itu sekadar mahu menduduki kerusi Perdana Menteri dan sanggup menggadaikan apa sahaja demi mencapai hasrat tersebut.

"Ini pengakuan dibuat secara terbuka tiada satu yang disyaki selama ini nampaknya orang kata sudah 'terang lagi bersuluh', nampaknya sudah satu kenyataan bahawa dia (Anwar) rela menyerahkan kuasa dominan kepada DAP," kata Najib.

Sumber KL POS

Psssttt.... Jauh beza moral Najib Razak jika nak dibandingkan dengan Anwar Ibrahim kaki Porno

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

WANTED - Ayuh Sebarkan Gambar Pengganas Pakatan Rakyat Yang Dikehendaki Pihak Polis.


Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Hussein hari ini berkata pihak polis telah pun mengenal pasti lebih 100 individu yang boleh membantu bagi membolehkan tindakan untuk menahan mereka yang melakukan rusuhan pada perhimpunan ganas Bersih 3 pada 28 April lalu.

"Saya nyatakan bahawa pihak polis sudah pun puas hati menegnalpasti beberapa ramai mereka yang boleh bantu kita dalam siasatan dan saya percaya masanya telah pun tiba untuk kita mengambil tindakan khususnya tahanan terhadap mereka yang betul-betul perusuh, mereka yang betul-betul saja nak porak perandakan negara kita ini, mereka yang jelas 'hijack' perhimpunan Bersih 3.

"Saya tahu sebahagian besar daripada mereka yang datang ke Dataran Merdeka pada 28 April lalu bukan semuanya berniat sebegitu rupa, ada yang datang secara aman tetapi apabila di'hijack' oleh golongan ini saya percaya bahawa mereka juga mahu kita ambil tindakan yang tegas dan membawa mereka ini ke muka pengadilan", katanya secara eksklusif kepada UMNO-Online di sini, hari ini.

Justeru beliau memberitahu Ketua Polis Kuala Lumpur akan mengeluarkan gambar-gambar mereka yang dikehendaki untuk orang ramai tampil ke hadapan untuk membantu pihak polis melakukan tangkapan.

"Ini kerana niat kerajaaan daripada awal lagi untuk membenarkan mereka menyuarakan apa jua yang tidak kena dan melalui akta baru kalau mereka terima stadium hari tu tak jadi begini tapi apa nak buat apa yang berlaku telah pun berlaku...cuma apa yang dilakukan sekarang ini untuk pastikan rule of law keadilan terhadap polis saya, keadilan terhadap mereka yang datang ke Bersih dengan cara aman, mereka ini menuntut bahawa orang-orang yang 'hijack' Bersih 3 ini diambil tindakan tegas oleh pihak berkuasa.

"Dan dalam hal ini polis akan teruskan siasatan mereka dan pihak peguam negara akan memikirkan apa dakwaan yang boleh dibawa terhadap mereka ini", katanya.

Jelas beliau lagi lebih seratus individu sudah dikenalpasti dan Polis Kuala Lumpur hari ini akan menyiarkan lebih 40 gambar yang akan diedarkan kepada orang ramai.

"Dalam hal ini kita tak akan kompromi.... saya dah nyatakan dulu kepentingan nasional, keselamatan negara dan juga ketenteram awam bila diimbangi dengan hak dan kebebasan sentiasa ketenteraman awam dan keseleamatan negara diutamakan.

"Ini perlu disampaikan kepada semua pihak agar jangan ambil kesempatan untuk agenda-agenda sempit mereka dalam kita nak merintis transformasi ini kerana kita tahu dan kita boleh menanganinya", ujar beliau.

Beliau bagaimanapun percaya ada hikmah terhadap apa yang berlaku kerana ia membuktikan kepada orang ramai bahawa hanya segelintir manusia yang tidak bertanggungjawab yang sememangnya sengaja untuk memporak perandakan dan menghuru-harakan sesuatu untuk kepentingan sempit. -MediaUMNO


Psssttt.. Kita pastikan mereka puak pengganas Pakatan Rakyat Haram ni mendapat pembalasan yang setimpal.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP