Video Keganasan PDRM Yang Cuba Disembunyikan Pakatan Rakyat

Sunday, May 6, 2012

Video diatas adalah kronologi lengkap rusuhan ganas yang dilakukan oleh pihak BERSHIT yang mana ahli mereka adalah Pakatan PAS,DAP,PKR sewaktu Tragedi berdarah 28 April lalu.

Rakyat boleh menilai siapa yang bertamadun dan siapa yang tidak bertamadun dalam pekara ini. Nyawa pihak Polis bukan untuk digadaikan pada puak BERSHIT. Nyawa Pihak Polis lebih layak dikorbankan demi Agama Bangsa dan Negara.

Rakyat Malaysia Wajib menolak
Pakatan Rakyat
yang mendokong Keganasan.

Psssttt...Dah hilang akal puak BERSHIT ni kerana Anwar Ibrahim Pengkhianat Negara


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Saifuddin Nasution Sengaja Malukan Pakatan Rakyat - Wan AzizahSebelum ini, Saifuddin Nasution telah mengeluarkan kenyataan media rasmi PKR menyarankan agar Timbalan Pengerusi SPR meletakkan jawatan kerana dituduh sebagai ahli UMNO ... hanya berdasarkan kepada maklumat dibawah ini.


Nama WAN AHMAD BIN WAN OMAR
No KP 490101035179
No Keahlian UMNO 2374564

Baca selanjutnya Disini Gelombang Wangsa MajuPsssttt... Wan Jijah diam je setakat ni, dia dah ready nak mengaum..hahaha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Haji Hadi Arahkan Nama Unit AMAL Pas Ditukar Kepada Unit ANAL


"Amal atau Anal?"


Unit Amal PAS yang mana merupakan satu unit khas dibawah kepimpinan PAS Pusat memang tidak dapat dinafikan peranan mereka dalam membantu pihak pakatan pembangkang selama ini. Malah unit ini juga merupakan nadi terpenting buat PAS dalam mengawal kekecohan ataupun sebarang pekara yang mungkin mewujudkan pergaduhan tercetus.

Tapi itu dulu sewaktu pengaruh Anwar Ibrahim belum meresap masuk kedalam kepimpinan utama PAS. Kini Unit Amal PAS sudah tidak bertindak menjaga keselamatan ahli PAS ataupun sekutu mereka PKR dan DAP sebaliknya mereka menjadi ganas ekoran pengaruh keganasan yang ditanamkan oleh Anwar Ibrahim melalui ketua ketua unit amal PAS ini.Lihat video diatas ini bagaimana unit amal PAS sendiri yang merempus sekatan yang dilakukan oleh pihak Polis. Apakah sebelum BERSIH 3.0 ini unit amal PAS bertindak sedemikian sehingga sanggup melanggar pihak Polis?

Saksikan pula gambar dibawah ini:


Unit ANAL Pas

PAS seharusnya memberikan jawapan mengenai insiden ini yang mana jelas memperlihatkan parti PAS melalui unit amalnya telah melakukan keganasan dengan merempuh sekatan pihak Polis. Satu tindakan yang jelas memperlihatkan PAS tidak menghormati undang undang negara dan menentang pihak Polis.

Gomo yakin bahawa jika PAS sendiri tidak dapat mengawal unit amal mereka ini dari terus ditanam anasir Tabii Anwar Ibrahim maka suatu hari nanti unit amal PAS ini pasti akan bertempur dengan pihak Polis yang mungkin membawa kepada pertumpahan darah.


"Dari kecil mereka diasuh menjadi
unit ANAL Pas"

Jika dulu ianya dikenali dengan nama Unit Amal Pas maka hari ini bolehlah kita rakyat Malaysia memanggil mereka ini dengan nama Unit ANAL Pas. Pengaruh Anwar Ibrahim terhadap unit ANAL ini gagal dikawal pucuk pimpinan PAS.

Psssttt... Unit ANAL PAS....sebut banyak kali biar tanam dalam kepala kita..huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP