BAR COUNCIL SUCKS

Monday, May 7, 2012Majlis Peguam tunggu apa lagi?
Elok BUBAR je.
Makin lama makin tak rasional
dan dijadikan alat parti politik pembangkang.


FUCK BAR COUNCIL
Psssttt.... Majlis Peguam dikuasai Ambiga Pandikutty dan Al Juburi


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Makcik Makcik Malu Gambar Jijik YB Jamban Azmin Ali Dalam Tandas


"Dia ADUN kami, jadi kami malu dengan penyebaran yang meluas gambar tersebut." . "Adakah orang macam ini yang kita mahukan jadi pemimpin, kami orang di sini tidak mahu Azmin Ali jadi pemimpin kami, cukup lah. Saya harap orang-orang disini sedarlah jangan lagi nak orang yang macam ini."
- Puan Rosnina Mat Suan, 55, pengundi Dun Bukit Antarabangsa

YB JAMBAN"Sebagai seorang pemimpin yang di hormati sepatutnya Azmin Ali tidak melakukan pekara yang sejijik itu. "Pada saya eloklah dia bertaubat dan insafkan diri. Azmin sebagai seorang islam patut tidaklah bertindak sebagaimana yang lihat dalam gambar.Walupun Azmin menafikan, tetapi adik dia sendiri mengatakan itu adalah wajah dia,"

- Puan Safarindan Shaari atau Kak Endan Pengundi Dun Bukit Antarabangsa
Artikel penuh layari KL POS.COM

Psssttt... Kalau dah ibu ibu pun bercakap pekara yang sama apa lagi Azmin Ali dok tunggu?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Zulkifli Nordin Sependapat Dengan Papa Gomo Akan Klip Aksi Seks Pemimpin PKR Yang Akan MeletopRakaman video panas yang didakwa mirip Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali bersama seorang wanita yang tersebar baru-baru ini didakwa dilakukan “orang dalam parti PKR” sendiri.

Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu Datuk Zulkifli Noordin mendakwa rakaman itu dibuat sebagai satu cara menjatuhkan pemimpin terlibat kerana perebutan jawatan dan ingin mendapat perhatian yang lebih daripada Penasihat PKR yang juga Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

“Ia kerja dalaman (PKR), tak ada kena-mengena dengan orang luar. Saya tahu siapa yang rakamkan video ini, bila tiba masa nanti, saya akan dedahkan,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan ceramah umum Pendedahan Eksklusif Wajah Sebenar Anwar Ibrahim di Kampung Sungai Kiat di sini.

Menurutnya, dalam masa terdekat juga akan ada beberapa lagi video aksi panas membabitkan pemimpin pembangkang yang lain akan didedahkan.

“Ada beberapa video lagi membabitkan pemimpin pembangkang lain dan ‘pelakonnya’ memang orang yang tak disangka-sangka,” katanya.

Sementara itu, beliau berkata, sebuah buku mengenai perkahwinan campur yang antara kandungannya memberi mesej wanita Islam dibenarkan mengahwini lelaki bukan Islam kini dikesan disebar meluas secara percuma di negara ini.

Menurut Zulkifli, buku yang membawa fahaman liberalisme dan pluralisme disebarkan atas alasan Islam merupakan satu konsep menyerah diri kepada Tuhan tanpa mengira agama.

“Ini bermakna, mengikut konsep itu, setiap wanita Islam boleh berkahwin dengan mana-mana lelaki bukan Islam…buku ini sangat berbahaya kepada akidah (orang Islam),” katanya.

Penerbitan buku itu didakwa ditaja oleh yayasan Jerman, Konrad Adenauer Foundation atau sekarang lebih dikenali sebagai Konrad Adenauer Stiftung (KAS) yang menurut Zulkifli, yayasan berkenaan terlibat membantu penajaan badan pemikir Anwar, Institut Kajian Dasar (IKD).

Zulkifli berkata penyebaran buku berkenaan perlu diharamkan dan siasatan mengenainya perlu dibuat segera bagi menyelamatkan akidah umat Islam di negara ini. – Bernama


Khalid dah warning, Azmin Ali taknak dengar

GOMO: Sejak dari awal lagi Gua dah nyatakan bahawa aksi Azmin Ali yang dikeluarkan dalam paparan Blog Blog adalah datangnya dari pihak PKR sendiri. Perebutan kuasa sesama mereka dalam mendapat tempat dihati Anwar Ibrahim.

Tidak hairan jika selepas ini aksi Khalid Ibrahim pula dikeluarkan bagi memabalas semula apa yang berlaku ke atas Azmin Ali. Dan Gomo yakin ila aksi Khalid Ibrahim pula yang didedahkan maka mereka akan tetap menyalahkan UMNO dan Barisan Nasional.

Rakyat perlu peka dalam pekara ini. Ianya bukan soal aib ataupun tidak matang dalam mengeluarkan aksi Porno mereka pemimpin pembangkang tetapi adalah demi menyelamatkan Malaysia dari dipimpin mereka yang tidak bermoral menerajui negeri dan negara.

Psssttt..... Pendedahan lanjut akan menyusul...Kita nantikannya....huhuhu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP