Video Hassan Ali Gesa Azmin Ali Segera Bertaubat Dan Kembali Kepada Mak Tom

Tuesday, May 8, 2012


Azmin Ali Wajib Bertaubat dan Kembali ke Pangkal Jalan.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Najib Razak Buktikan Felda Tidak Bangkrap Sepertimana Dakwaan Pembangkang


"Fitnah Pembangkang Sebelum Ini"

Pembangkang cukup hebat dalam menfitnah Najib Razak dan kepimpinan Barisan Nasional terutamanya UMNO. Dan FELDA merupakan sasaran utama mereka Pakatan Pembangkang yang mana cuba menghasut warga Felda agar anti Kerajaan.

Hakikatnya Kerajaan Barisan Nasional sentiasa menjaga warga FELDA dari masa ke semasa sejak dulu hingga kini. Dan hari ini Najib Razak mengumumkan satu Durian Runtuh buat peneroka FELDA.

8 Mei 2012 - Perdana Menteri mengumumkan durian runtuh berjumlah RM 1.689 bilion kepada 112,000 warga peneroka FELDA.

Jumlah tersebut lebih besar jika dibandingkan dengan jumlah Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M), yang diberikan oleh kerajaan.

Mengikut Fasa 1, setiap keluarga akan menerima RM5,000, hari ini diikuti dengan fasa ke-2 berjumlah RM5,000 kepada setiap isteri peneroka. Fasa 3 pula wang berjumlah RM5,000 akan diberikan kepada setiap peneroka generasi kedua FELDA (anak-anak peneroka).

Setiap keluarga bakal menerima wang berjumlah RM15,000 dan ini belum termasuk pemberian saham FGVH.

Sumber KL POS


Psssttt...Tak sia sia perjuangan Almarhum Tun Abdul Razak sebelum ini

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Azmin Ali Dakwa Ibunya Agen UMNO.Azmin Ali, si Tanggang zaman moden atau mungkin lebih tepat dipanggil si Tonggeng, nampaknya nekad untuk meneruskan permusuhan dengan keluarganya termasuk ibunya. Ibunya, yang lebih dikenali oleh rakyat Malaysia sebagai Mak Tom sudah buntu dalam usahanya untuk mengembalikan Azmin ke pangkal jalan.

Kerana itu, sebagai usaha terakhir Mak Tom muncul dalam televisyen, merayu anaknya agar 'membersihkan' diri. Beliau sanggup menanggung malu, berhadapan dengan masyarakat semata-mata kerana mengharapkan anaknya insaf sebelum terlambat.Mak Tom tahu dan Mak Tom malu apabila segala kelakuan gelap Azmin, dari segi korupsi, skandal seks mahupun kedayusannya bukan lagi rahsia. Apatah lagi, dengan tindak-tanduk Azmin sendiri sudah cukup untuk membuktikan bahawa segala tuduhan tersebut adalah benar belaka.Sebagai respon kepada tindakan Mak Tom yang muncul di kaca TV, Azmin Ali sebagai seorang politikus tulen membuat kenyataan menafikan yang dia telah berlaku derhaka kepada ibunya. Namun, saranan Mak Tom agar mengemukakan saman terhadap pihak yang berkenaan serta bersumpah dengan nama Allah untuk membersihkan namanya dari tuduhan skandal seks terbaru langsung tidak diambil pusing oleh Azmin.Malah, Azmin tergamak menuduh ibunya sebagai dibeli UMNO. Begitu rendah sekali diletakkan martabat ibu sendiri iaitu sebagai wanita tiada harga diri, tiada maruah dan tiada pendirian. Azmin seolah-olah meletakkan taraf ibunya sama dayus dan sama murah seperti dirinya yang sanggup berbuat apa saja demi kemewahan.Sudahlah Azmin menghancurkan hati Mak Tom dengan bercakap kasar, dan enggan menjenguk beliau sekian lama, kini setelah Mak Tom membuat rayuan terbuka, Azmin bukannya cuba memperbaiki keadaan tetapi menambah lagi penderhakaannya dengan menuduh ibunya sebagai wanita yang boleh dijual-beli dengan wang.

Tidak cukup dengan itu, penyokong-penyokong Pakatan Rakyat juga turut menghentam Mak Tom, menuduh beliau dengan tuduhan yang sama, iaitu dibeli UMNO.
Azmin tahu hal ini dan Azmin tidak peduli jika ibunya dihentam atau dituduh apa saja, asalkan beliau dapat terus bersama Anwar dan dapat hidup mewah di samping Shamsidar walaupun isterinya itu bukan miliknya secara mutlak.Sampai bilakah drama penafian Azmin ini akan berakhir? Sampai mati?

Penulis bukan berniat untuk mencuba menginsafkan Azmin dengan penulisan kali ini. Lagipun, jika ibu sendiri gagal menginsafkannya apakah daya kita orang yang tiada kena mengena.Mungkin Azmin sudah tidak ingat mati lagi. Ataupun, sangkanya, wang boleh membantunya di liang lahad. Sedangkan, wang tidak boleh digunakan untuk memudahkan nyawa bercerai dari badan jauh sekali untuk melepaskan diri dari soalan kubur, memudahkan penitian titi siratulmustaqim atau menambahkan berat timbangan pahala di akhirat.

Nampaknya, Azmin lupa bahawa wang tidak membawa apa-apa erti bagi para malaikat.Sumber Beruang Biru


Psssttt... Memang Anak Derhaka Lah Si Azmin Ali.


Read more...

Dendam Jamban - Khalid Ibrahim Mangsa Seterusnya


Perebutan Kuasa

Panas isu 2 minggu kebelakangan ini dengan cerita politik yang melibatkan kepimpinan PKR. Satu isu dimana pemimpin Pakatan Rakyat yang dikepalai Anwar Ibrahim dan Azmin Ali mengarahkan pendemo BERSHIT 3.0 merempuh sekatan di Dataran Merdeka. Manakala satu isu lagi berhubung gambar Porno aksi YB Jamban Azmin Ali yang tersebar.

Dalam pekara ini sebenarnya satu isyarat jelas buat rakyat Malaysia bahawa kepimpinan PKR adalah tidak relevan untuk menjadi pentadbir Malaysia. Jika Pakatan PAS,DAP,PKR menang pada PRU 13 kelak Rakyat Malaysia pastinya akan hidup didalam delima kerana mempunyai sebuah kerajaan yang dipenuhi dengan pemimpin yang tidak bermoral dan juga tidak bertamadun.Gomo difahamkan selepas ini Kem Azmin Ali akan membalas semula apa yang telah dilakukan kem Khalid Ibrahim. Pembalasan yang benar benar bakal membunuh Khalid Ibrahim dalam kerjaya politik dan juga peribadi beliau.

Turut dimaklumkan mengenai persedian Anwar Ibrahim dengan melakonkan watak terbarunya selepas ini bagi mengaburi mata rakyat Malaysia dalam mengalihkan tumpuan sebenar mengenai masaalah moral mereka yang begitu teruk sama sekali.

Apa lagi yang bakal meletup selepas ini? Apa lagi yang bakal dibongkarkan oleh mereka Pakatan DAP,PKR,PAS dalam perebutan kuasa sesama mereka? Apa kesudahannya?

Biar apa pun yang melanda kem Pakatan Pembangkang ini yang pastinya jawapan mereka kelak adalah satu iaitu semuanya adalah salah UMNO. Tiap yang berlaku kepada mereka akan dipersalahkan adalah UMNO dan inilah yang akan diputarkan mereka berulang ulang kali sehinggakan "Taik Didepan Rumah Sendiri Pun Mereka Akan Menyalahkan UMNO".

Minggu depan bakal pecah panggung dan sama sama kita nantikan episod serangan balas mereka sesama pemimpin Pakatan Pembangkang.


Psssttt... Moga rakyat Malaysia sedar kerapuhan mereka pakatan Rakyat ini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Chegubard Salahkan Blogger Punca Perusuh BERSHIT 3.0 Disembur Gas Pemedih Mata
Video diatas ni nampak lah kegagalan si puak BERSHIT yang tak dapat menjejakkan kaki ke Bukit Aman. Depa sebenarnya nak PerBODOHkan Polis jika pihak Polis bernarkan mereka masuk ke pintu pagar Bukit Aman.

Apa pun Syabas buat rakan seangkatan Blogger Pro UMNO yang bertungkus lumus membantu PDRM pada demo BERSHIT 3.0 28hb lalu. Benar kata Chegubard sememangnya puak Pakatan Pembangkang BENGANG dengan kita rangkaian Blogger, Facebookers, Twiiter yang mana pada tanggal 28hb tempoh lalu memainkan peranan yang cukup efektif dalam mematahkan dakyah mereka yang menyebarkan kononya pihak Polis melakukan keganasan keatas peserta BERSHIT 3.0.

Bard sendiri mengakui kehebatan kita para Blogger bila menyalahkan Blogger pada 28hb lalu dalam Video diatas minit ke 1.04. He he he

Syabas Rakan Blogger, BERSHIT 2.0 mengajar kita untuk lebih bersedia dan terbukti pada BERSHIT 3.0 Kita berjaya mengalahkan media Blogger Haprak Pakatan Pembangkang sehingga membuatkan pemimpin mereka pening kepala memikirkan helah baru untuk menfitnah pihak Polis.

Psssttt... Blogger Pro UMNO Semakin hari semakin Mantap!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP