Tragedi Mati Katak Satu Perjuangan Yang Bodoh Oleh Parti PAS

Wednesday, May 9, 2012


"Mati Katak"

"SAUDARA-SAUDARA SEKELIAN PERCAYALAH KITA MENENTANG UMNO BUKAN KERANA NAMANYA UMNO, KITA MENENTANG BARISAN NASIONAL BUKAN KERANA IA NAMA BARISAN NASIONAL, KITA MENENTANG DIA IALAH KERANA DIA MENGEKALKAN PERLEMBAGAAN PENJAJAH. MENGEKALKAN UNDANG2 PENJAJAH, MENGEKALKAN PERATURAN KAFIR, MENGEKAL PERATURAN INILAH, OLEH KERANA ITULAH KITA MENENTANG MEREKA. OLEH KERANA ITULAH KITA MENGHADAPI MEREKA, OLEH KERANA ITULAH KITA BERJUANG BERLAWAN DENGAN MEREKA. PERCAYALAH SAUDARA2 SEKELIAN, PERJUANGAN KITA ADALAH JIHAD, UCAPAN KITA ADALAH JIHAD, DERMA KITA ADALAH JIHAD DAN KALAU KITA BERLAWAN DENGAN PUOK-PUOK NI DAN KITA MATI KERANA JAYA BERLAWAN NI, MATI KITA ADALAH MATI SYAHID, MATI KITA ADALAH MATI ISLAM"Gambar Tragedi, dan Video Layari Selanjutnya
DISINI

Psssttt... Memang Celaka si Hadi dan PAS Kafir ni

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Pendemo BERSHIT 3.0 Elok Serah Diri Sebelum Malu BesarPolis Di Raja Malaysia (PDRM) memutuskan memberi masa seminggu bagi kesemua 129 peserta BERSIH 3.0 yang dikenalpasti mencetuskan rusuhan untuk menyerah diri.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin berkata, tindakan penangkapan bakal diambil jika senarai peserta tersebut enggan bekerjasama dengan pihak polis dalam tempoh yang diberikan.

Beliau menegaskan, peserta yang terlibat sewajarnya memberi kerjasama dengan pihak polis bagi memastikan proses siasatan berjalan dengan lebih lancar.

Sehingga hari ini, hanya 12 individu yang ditahan dan sudah dibebaskan dengan jaminan polis. Ini amaran terakhir saya. Jika dalam tempoh seminggu tidak serah diri, kita akan melakukan tangkapan di rumah," katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPPK) Kuala Lumpur, semalam.

Beliau juga menjelaskan, pihak polis tidak membenarkan peserta yang terlibat hadir bersama peguam masing-masing dalam tempoh tersebut.

Sebelum ini, PDRM telah mempamerkan beberapa suspeks yang dikenalpasti telah mencetuskan kekecohan dan rusuhan pada Perhimpunan BERSIH 3.0 yang lalu menerusi rakaman video, gambar dan kamera litar tertutup.

Sumber KL POS


Psssttt...Elok serah diri dari kena kutip dalam rumah, malu oooo


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video Kejam Penderaan Kanak Kanak - Ibu Bapa Diminta Lebih Peka Berhubung Kejadian IniSebarang maklumat berhubung kejadian sepertimana didalam video diatas ini sila laporkan kepada pihak Jabatan Kebajikan Masyarakat ditalian 03-83231000 untuk tindakan selanjutnya.

Harap ibu bapa lebih prihatin akan nasib anak anak mereka apabila diletakkan dipusat penjagaan kanak kanak. Sentiasa mengawasi mereka yang mungkin bertopengkan manusia tetapi sebenarnya adalah Syaitan.

Bersama sama kita membanteras penderaan Kanak kanak!!!


Psssttt... Kalau kita jumpa betina sundal tu kita Pijak sampai dia Mampos


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Sultan Selangor Tak Setuju Cadangan MB Khalid Gagap Guna Air Lombong
Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah mengingatkan kerajaan Selangor supaya tidak mempolitikkan isu air demi kepentingan rakyat dan pembangunan negeri itu. Baginda bertitah, baginda tidak mahu kerajaan Selangor berdepan dengan krisis air yang boleh menjejaskan nama baik sebagai negeri maju disebabkan pelabur berpindah ke tempat lain.

"Ada sesetengah pihak beranggapan masalah air adalah remeh, tetapi beta memandang serius kerana kita berdepan dengan masalah yang boleh menjejaskan kehidupan dan pembangunan negara. "Oleh itu, beta tidak mahu isu air dipolitikkan kerana rakyat memerlukannya dan tiada alternatif lain menggantikannya,"

Sultan Sharafuddin berharap sumber air tanah diambil dengan serius dan dibangunkan sebagai sumber air alternatif di Selangor agar negeri tersebut bertambah maju dalam bekalan air. "Beta memandang serius dengan masalah kekurangan air kerana air amat diperlukan dalam kehidupan manusia dan alam sekitar. "Jika berlaku kekurangan air bersih, kita akan berhadapan dengan masalah yang boleh menjejaskan kehidupan serta pembangunan negara," titah baginda.

Sultan Selangor turut berharap masyarakat umum boleh didedahkan kepada fakta bahawa sumber air tanah merupakan sumber air yang boleh diperolehi dan dibangunkan. "Pada masa kini air negara amat bergantung kepada sumber air permukaan seperti dari sungai-sungai, tasik dan empangan. "Jika terlalu bergantung kepada punca air permukaan untuk kegunaan harian ia memberi kesan kepada pengguna terutama musim kemarau yang panjang seperti yang pernah berlaku di Melaka, Selangor dan Labuan baru-baru ini.

"Kita harus belajar dan melihat bagaimana negara maju seperti Denmark dan Norway membangun dan menggunakan sumber air tanah sebagai satu punca sumber air bagi memenuhi keperluan harian penduduknya," titahnya. Baginda bagaimanapun mengingatkan supaya penggunaan dan penerokaan sumber air itu perlu dilakukan secara berhati-hati dan belajar daripada kesilapan serta kejayaan negara lain dalam menguruskan air.Dalam pada itu, baginda turut menyarankan pengurusan air bersepadu perlu diwujudkan supaya bekalan air bersih di negara ini tidak akan menghadapi masalah. Antara lokasi telaga air tanah yang dibangunkan untuk mengambil air tanah bagi bekalan air bersih ialah di Kota Baharu, Kelantan dan di Olak Lempit, Selangor. - Bernama

Psssttt... Khalid Ibrahim kata tak bina loji air pun tidak apa sebab boleh pakai air Lombong. Ada akal ke tu?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Durian Runtuh - Pembangkang Desak Najib Razak Beri Keutamaan Kepada Mereka Dahulu Duit BROOM

Rata-rata peneroka terkejut dan tidak menyangka sama sekali dengan pengumuman 'durian runtuh' yang diumum Perdana Menteri di sini hari ini yang menyebabkan kebanyakan warga FELDA berasa bersyukur dan terharu.

Durian runtuh yang dimaksudkan adalah bonus atau imbuhan yang berjumlah RM1.689 billion untuk diagihkan kepada 112,000 warga peneroka.

"Ini bukan BR1M, ini 'Broom' - kata Dato' Seri Najib Tun Razak di hadapan hampir 50 ribu hadirin.

Sebelum itu Najib kembali mengimbau susah payah warga peneroka ketika zaman Ayahanda Allahyarham Tun Razak.
Menurutnya, penat jerih peneroka membawa kepada kejayaan yang dikecapi hari ini bersama kerajaan Barisan Nasional yang begitu prihatin kepada rakyat.

"Kita berada di sini atas timbunan jerih payah kudrat empat kerat para peneroka yang telah berkorban" - ujar beliau.

"Dengan menebang hutan. Berdepan dengan rimau (harimau), dan segala binatang buas, menangani jembalang dan puaka, kalau ada di hutan. Akhirnya bertukar wajah menjadi rancangan FELDA yang berjaya hari ini" - tambahnya lagi.


alt

Kedatangan Perdana Menteri ke FELDA Jengka 8 itu disambut dengan kegembiraan warga peneroka FELDA.

Pengagihan durian runtuh tersebut terbahagi kepada tiga (3) fasa. Untuk fasa pertama, RM5,000 buat setiap ketua keluarga dan lagi RM5,000 untuk isteri peneroka. Manakala anak peneroka pula yang berstatus generasi kedua akan menerima nilai yang sama RM5,000.

Malah Najib juga membawa khabar gembira selain durian runtuh menurutnya, ada lagi bonus yang digelar beliau sebagai "durian gugur"

Durian gugur yang dimaksudkan ialah pemberian saham percuma untuk mereka (peneroka).

"Tabung amanah sebanyak 20%. Dividen itu diberi kepada setiap peneroka" - katanya.

Najib sambil itu berharap supaya peneroka tidak menjual saham tersebut kerana percaya FELDA yang mengikut rekod telah membawa keuntungan setiap tahun.

Najib juga menolak dakwaan yang mengatakan FELDA adalah 'anak emas' sedangkan menurutnya ia adalah menunjukkan kekuatan dalaman FELDA itu sendiri.

Pegawai serta kakitangan FELDA juga turut menerima berita gembira daripada Najib dengan pemberian bonus gaji 2 setengah bulan.

"Ini kejayaan kita urus FELDA dan negara" ujar Najib lantas mendapat tepukan gemuruh dari peneroka dan hadirin yang hadir membukti sokongan kuat tanpa berbelah bahagi terhadap kerajaan Barisan Nasional pimpinan Perdana Menteri, Dato' Seri Najib Tun Razak.

Sumber KL POS

GOMO: Syabas Najib Razak atas Durian Runtuh ini buat para peneroka FELDA. Satu hadiah yang bermakna dan pastinya menafikan segala Fitnah pembangkang yang sebelum ini menyebarkan cerita Fitnah bahawa FELDA Bangkrap.

Teruskan membantu rakyat Malaysia kerana Kerajaan yang mampu membela rakyat hanyalah kerajaan Barisan Nasional. Jika nak diharapkan dengan pembangkang jawapnya janji tinggal janji sahaja.

Psssttt... Kita tengok puak Pembangkang sapu ke tidak duit Durian Runtuh ni.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Kalau Anda Berani Jom Kita LenjanSEGMEN : FAST & FURIOUS

PROGRAM : KEJOHANAN FORMULA JET SKI SUPER SERIES

ANTARABANGSA LANGKAWI

PENYELARAS PROJEK : MOHD SAIPUDDIN BIN ZAKARIA

NO. Telefon : 03-88713242/0122092727

PENJELASAN /SINOPSIS AKTIVITI

Formula Jet Ski Super Series Antarabangsa Langkawi (LIFJSSS) akan dianjurkan oleh Bintang Puspa Sdn Bhd – Program ini diiktiraf oleh IJSBA (Persatuan Jet Ski Antarabangsa & Boating, dan disokong oleh Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) yang bakal menjadi perlumbaan Ski Jet berprestej di rantau ini.

Formula Jet Ski Antarabangsa Langkawi pada musim ini akan menjadikan Putrajaya sebagai destinasi ke 4 selain lokasi lain seperti Pulau Langkawi I (Kedah), Pulau Pangkor (Perak), Teluk Cempedak, Kuantan (Pahang) dan Pantai Klebang (Melaka). Hadiah wang tunai berjumlah RM410,000 akan meletakkan LIFJSSS antara kejohanan lima terbaik antarabangsa dan akan menjadi satu tarikan yang pasti untuk pasukan
dan pelumba menyertai.
LIFJSSS akan menjadi salah satu daripada pemacu utama pelancong tempatan & asing ke putrajaya. Perlumbaan ini dibahagikan kepada 4 kategori iaitu:-

1- 4 lejang terbuka,

2- 4 Lejang (Lelaki),

3- 4 Lejang (Wanita),

4- 4 lejang (Vateran)

5- 2 Lejang Terbuka.
Pemenang Kejohanan daripada kategori 4 lejang (Lelaki) dan 4 lejang (Wanita) akan mewakili Pasukan Malaysia ke perlumbaaan Akhir Dunia ke 32 di Lake Havasu, Arizona, Amerika Syarikat pada tahun 2013.


Psssttt... Pergh gua nak join le beb.....ada berani kita ajak Nuar Berahi race...hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP