Bar Council Kotor Dan Jijik Dengan Kelakuan Porno Ambiga Pandikutty

Wednesday, May 16, 2012Peguam Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz menyaman Majlis Peguam,Badan Peguam, Lim Chee Wee Dan Tony Yeow Thong di Mahkamah Jalan Duta.

Syabas sahabat seperjuangan Buzz Azam yang bertindak berani dengan menyaman Bar Council yang sememangnya tidak BERSIH sepertimana yang digambarkan oleh Ambiga Pandikutty dan ahli majlis tertinggi Bar Council.

Selepas ini kita lihat apa pula kenyataan Bar Council dengan tindakan saudara Buzz Azam ini. Apakah mereka peguam peguam dalam Bar Council akan menafikan pendedahan yang Buzz Azam lakukan ataupun mereka akan terus berdiam diri.

Apa yang pasti Bar Council sudah tidak relevan lagi dan seharusnya Bar Council dibubarkan dari terus menjadi alat pembangkang yang semakin lama semakin Kotor dan Jijik.


Psssttt.... Ambiga Pandikutty Kotor, Bar Council Jijik. Semuanya anak haram

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Video BERSHIT 3.0 Ini Memberikan Jawapan Kepada Yang Mempertikai Tindakan Pihak Polis.


Video diatas merupakan video kronologi pembabitan mereka terutama pemimpin PKR dalam menghuru harakan negara pada Demo BERSHIT 3.0 28hb April 2012.

Provokasi yang mereka lakukan sejak awal sememangnya mahukan pihak Polis bertindak keatas mereka namun atas sikap Profesional yang tidak mahu episod BERSIH 2.0 berulang maka pihak Polis mengabaikan provokasi mereka yang sebenarnya telah membuatkan pihak pembangkang tidak puas hati.

Dan pada hari BERSIH 3.0 kita dapat lihat provokasi yang mereka lakukan sejak awal pagi lagi yang mana pihak Polis masih berdiam diri dan buat endah tidak endah kepada mereka. Dan apabila petang bermula lah satu rempuhan pagar yang mana melanggar perintah mahkamah yang melarang Dataran Merdeka dimasuki orang awam.

Justeru bertindak atas undang undang maka pihak Polis menjalankan kewajipan mereka iaitu menjaga keselamatan dan ketenteraman awam. Selepas pihak BERSHIT 3.0 merusuh dan merosakkan harta awam barulah pihak Polis bertindak dengan menyembur mereka para pendemo dengan Gas pemedih mata agar mereka bersurai.

Namun seperti dijangka pihak BERSHIT yang dinaungi pemimpin pembangkang ini tidak mengendahkan apa yang diarahkan pihak Polis sebaliknya terus melakukan keganasan sehinggakan Polis, Wartawan dan orang awam dipukul oleh mereka puak Bershit ini.

Tindakan pihak Polis wajar dipuji kita rakyat Malaysia kerana cukup sabar dalam menghadapi karenah mereka puak pembangkang yang sememangnya mahukan pihak Polis bertindak. Jika pada hari tersebut pihak Polis tidak menjalankan tanggungjawap mereka dengan menghalang keganasan dari terus berleluasa apa akan berlaku kepada negara?

Gomo mengucapkan syabas dan terima kasih kepada pihak PDRM yang menjalankan tugas dengan begitu efektif dan tidak lupa kepada anggota dan pegawai DBKL yang sentiasa cekal menghadapi karenah gila juak juak pembangkang.

Seharusnya rakyat Malaysia sedar pekara ini dan wajib menolak Pakatan Pembangkang yang biadap lagi terkutuk dalam cubaan merampas kuasa politik.


Psssttt... Syabas juga para Blogger yang menyertai OPS Bersih 3.0 tempoh hari....Terbaik


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

"Let Tomorrow Be Better Than Today" Himpunan Jutaan Belia 2012 Semakin HampirTimbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sempat merasmikan Hari Belia Negara peringkat Kebangsaan di Sunway Pyramid di sini semalam.

Hari Belia kali ini dijangka bertambah meriah dengan adanya penganjuran Himpunan Jutaan Belia yang dianjurkan oleh Kementerian Belia dan Sukan. Perhimpunan khas buat golongan belia itu seperti tahun lepas penganjurannya, menerima sambutan memberangsangkan yang diadakan di Putrajaya.
Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam ucapan di hadapan kira-kira 1000 orang belia disini, menyarankan golongan pelapis negara itu menjadi individu yang sayangkan negara dengan menolak sebarang unsur ganas dalam negara.

Tambahnya lagi, amanat Perdana Menteri, Dato' Seri Najib Tun Razak yang mahukan belia negara menjadi pelapis berguna untuk negara akan tercapai.

Turut hadir dalam majlis perasmian ini, Dato' Ahmad Shabery Cheek , Menteri Belia dan Sukan, Dato ' Sri Mustapha Mohamed, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri.Himpunan Jutaan Belia anjuran Kementerian Belia dan Sukan akan diadakan di Putrajaya dari 23hb hingga 27hb Mei ini.

Sumber KL POS


Psssttt... Jom kita berhimpun dengan cara yang betul di Putrajaya....Baru le ada akal


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Pengundi Hantu Pada EGM Bar Council, Kenapa Ambiga Pandikutty Diam?


Buzz Azam, Steady lah Bro Kasi Lanyak Ambiga Pandikutty

Ambiga kenapa tidak jawap? Kenapa Bar Council tak jawap isu ni? Kenapa semua mendiamkan diri isu ni? Woiiii kenapa? BERSHIT BERSHIT BERSHIT kenapa tidak dilaungkan dalam Bar Council sendiri? Kenapa?

Meh layan video dibawah ni:Anda dengar apa yang saudara Buzz Azam ini nyatakan dan jika masih ragu ragu dan anda merasakan Buzz Azam ini hanya merekayasa fitnah jahat maka anda adalah silap kerana beliau jam 11 pagi ini akan ke Mahkamah jalan Duta untuk menfailkan deklarasi agar EGM Bar Counsil terbatal.

So apa kata Ambiga? Puak BERSHIT?


Psssttt.. Buabr sahaja Bar Counsil yang sudah tidak relevan ini....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Rafizi Gay Jamban PKR Semakin Terdesak

Hebat Rafizi Gay PKR ni, sampaikan undang undang yang ada dan digunapakai seluruh dunia cuba diputarbelitkan beliau dalam isu BAFIA.

Bagi menjayakan kelangsungan politik Pakatan Rakyat, maka setiap undang-undang yang ada, yang menyekat atau menghalang pemberi maklumat Pakatan Rakyat harus ditentang. Undang-undang yang sedia ada,yang berfungsi dengan baik bagi menjaga kerahsiaan pelanggan adalah salah sekiranya itu terpalit kepada pemberi maklumat Pakatan Rakyat.

Lihat video dibawah bagaimana Rafizi Ramli cuba "make sense" untuk defend Johari the whistleblowerApa yang jelas disini Rafizi sebenarnya sudah tidak tahu apa lagi yang hendak beliau lakukan dalam kesalahan beliau itu sendiri. Malah nak sedapkan hati si pemberi maklumat Johari maka Rafizi pun buat lah sidang media kononya beliau akan mempertahankan Johari si pemecah amanah Bank.

Sekarang ni Rafizi dan PKR akan tampung segala pembelanjan Johari si Pembocor maklumat yang telah dibuang kerja? Rafizi dan PKR akan tanggung sara hidup beliau anak isteri?

Kita sama sama nantikan kesudahannya, mungkin setahun ini boleh le puak PKR biayai kos Johari si pemberi maklumat namun selepas ini?

Salah tetap salah dan tak perlulah Rafizi dan yang terlibat dalam kesalahan BAFIA ini nak mengelak pulak. Sendiri cari penyakit so sendiri tanggung lah kan. Yang pasti Mak Lampir tak terlibat kali ini kerana kecerdikan beliau disaat akhir menolak pelawaan Rafizi Gay Jamban.


Psssttt... Depa SPIN lah kot mana pun, salah tetap salah.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP