Ucapan Najib Razak Sempena HBN 2012 - Belia Semakin Bijak Dan Matang

Saturday, May 26, 2012“Golongan belia yang mempunyai nilai kemasyarakatan yang tinggi adalah belia yang berhimpun secara aman, melontarkan rasa cintakan keamanan negara, beradab serta menghormati undang- undang negara dan bukan menjadi belia yang suka melakukan keganasan,”

Ucapan Penuh Najib Razak KLIK DISINI


Psssttt.... Hidup Najib Razak, Belia Menghargai apa yang anda lakukanJadilah Belia yang Bijak dan MatangRead more...

Himpunan 2 Juta Belia Capai Sasaran - Najib RazakYAB Dato Sri Najib Razak Perdana Menteri Malaysia

"Belia akan terus pertahankan Putrajaya"


Menteri Belia dan Sukan Dato Sri Shabery Cheek mengiringi
Perdana Menteri dan Isteri meninjau sekitar himpunan Jutaan Belia
di Putrajaya petang tadi.


Dato Sri Hishammuddin & Dato Sri Zahid Hamidi
menteri KDN dan Menteri Pertahanan


Bad Boys...hahaha
Dua dua memang Stye, Jiwa Belia Beb

"Himpunan Jutaan Belia yang diadakan disini telah mencapai matlamat apabila lebih daripada 2 Juta belia mengunjungi Putrajaya sejak ianya berlangsung pada 23hb yang lalu. Angka tersebut dijangkakan bertambah esok memandangkan ianya adalah hari yang terakhir yang padat dengan pebagai program.

Suara Belia BERGEMA Di Putrajaya
KLIK DISINI


Psssttt.... Ucapan Najib Razak selepas ini....Read more...

LIVE - Kemesraan Najib Razak & Rosmah Mansor Buat Belia TerpegunSekitar Walkabout Perdana Menteri Malaysia Dato Seri Najib Razak ditemani isteri tercinta Datin Seri Rosmah Mansor serta pemimpin pemimpin Barisan Nasional yang lain di Himpunan Jutaan Belia 2012 yang berlangsung di Putrajaya.Laporan lanjut menyusul.....


Read more...

Najib Razak Di Himpunan Jutaan Belia 2012 Putrajaya

Jam 5 pm nanti PM kita YAB Dato Seri Najib Razak akan menyampaikan ucapan sempena Hari Jutaan yang berlangsung. Jom kita ke Putrajaya!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Jangan Jelous - Papa Gomo Kini Peminat K-POP

Gua tak berapa nak layan sangat K-POP ni, tapi malam tadi gua boleh terjebak dengan K POP yang merupakan Fenomena luar biasa buat para belia baik dalam Malaysia mahupun luar. K-POP yang sememangnya hangat dengan tarian dan muzik yang pantas serta rancak.

Semalam di Putrajaya berlangsungnya konsert K-POP yang mana membawa kumpulan dari Korea U KISS bagi menghiburkan para belia sempena Himpunan Jutaan Belia 2012. Jom layan konsert U KISS yang semat dirakamkan.

Amacam? Masih tak cukup? kalau tak cukup lu orang beli le DVD kumpulan K POP hahaha. Apa pun malam ini satu lagi kumpulan K-POP dari Korea Ten Top, Del Shabet akan hadir menghiburkan para belia terutama peminat K-POP. Jadi kepada yang berkesempatan jangan tunggu lagi ayuh kita ke Putrajaya malam ini.

Kita layan K-POP.....hahaha. Malam ni Del Shabet tu semua perempuan Korea... so hehehe......sendiri fikir lah kawan....


Psssttt... Gua sokong K POP...keh keh keh


Read more...

Nik Aziz Naik Sawan Bila Ahli Parlimen PAS Gesa Belia Sokong Kerajaan BNSemalam satu tamparan buat pakatan Pembangkang yang sebelum ini menyatakan Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya adalah satu pekara yang terkutuk dan tidak bagus untuk para belia. Malah jentera Cybertroopers pembangkang mengeluarkan pelbagai kisah bahawa HBN2012 di Putrajaya ini dengan pelbagai cerita yang tidak enak bagi menghasut rakyat membenci kerajaan BN yang mengadakan HBN 2012 ini.

Hakikatnya pemimpin Pembangkang sendiri yang memuji akan program Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya ini. Meh layan video dibawah:Kenapalah pemimpin pembangkang tak macam ahli Perlimen Hulu Langat ni yang bersikap rasional dengan kerajaan yang sedia ada? Kenapa ?


Juak PAS,PKR,DAP nak kata apa lagi? Oh depa pastinya akan kata Ahli Parlimen PAS yang menyokong Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya ini telah dibayar UMNO. Biasalah puak pakatan depa lain karja takda semuanya nak dikaitkan dengan Konspirasi. BINGAI!!!

Apa pun Hari ini YAB Perdana Menteri akan turun dan akan bersama Belia negara menyertai pelbagai acara di Himpunan Jutaan Belia Negara ini.


Psssttt... Juak Pakatan Pembangkang sudah pasti maki hamun pemimpin PAS tu hahaha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

KSU Kementerian Belia Dan Sukan Bangga Dengan Belia Malaysia
Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan Dato' Mohid Mohamed berkata Himpunan Jutaan Belia 2012 Semakin Mendapat Sambutan menggalakkan dari belia seluruh Malaysia.

Hari ini Dato Seri Najib Razak akan merasmikan Himpunan Jutaan Belia jam 3 pm. So kepada yang berkesempatan jom hadir.

Psssttt... Puak Pembangkang gerenti panas pagi nanti jam 8 hahaha...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP