Shahrizat Jalil Tidak Terlibat, Rafizi Dan Zuraidah Dakwa SPRM Anjing UMNO

Thursday, May 31, 2012Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) telah mendapati Bekas Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil tidak terlibat secara keseluruhan dalam proses pinjaman Kerajaan terhadap Projek Pusat Fidlot Nasional (NFC) Read More....

Itulah hakikatnya yang memberikan satu kebenaran buat rakyat Malaysia melihat kemelut politik Malaysia ini yang mana tuduhan dan Fitnah sudah menjadi rutin harian pembangkang yang didominasi oleh Parti Keadilan Rakyat (PKR) melalui portal milik Pakatan Malaysiakini.

Keputusan SPRM dengan menyatakan Shahrizat Jalil tidak terlibat dalam isu NFCorp pastinya akan di SPIN oleh pemimpin dan portal pembangkang. Akan keluarlah esok bermacam macam cerita yang kononya SPRM tidak cekap, telus dan sebagainya. Ironinya bila SPRM memberikan keputusan yang memihak kepada mereka maka akan keluar pula SPRM telus, Berkreabiliti dan sebagainya.

Itulah corak permainan kotor Pakatan Pembangkang dalam menghasut rakyat Malaysia. Dan percayalah mereka akan sekali lagi menghasut rakyat bahawa SPRM adalah tunggangan UMNO, SPRM Boneka UMNO dan bermacam macam rekayasa jahat dalam menjatuhkan kreabiliti SPRM, UMNO dan juga mangsa fitnah iaitu Shahrizat Jalil Ketua Wanita UMNO.


"Tukang Fitnah Shahrizat Jalil"

Gomo tidak mahu bercakap panjang dalam pekara ini namun apa yang jelas Shahrizat Jalil tidak bersalah sama sekali. Gomo akan terus menyokong kepimpinan Kak Jat selaku Ketua Wanita UMNO dan meminta Kak Jat terus bersabar dengan dugaan yang melanda ini.Rakyat diminta jelas akan pekara ini dan usah termakan dengan momokkan Pakatan Pembangkang yang akan melakukan apa sahaja demi kerakusan mereka mendapat kuasa.

Ohhh tak lupa Gomo nak maklumkan mengenai seekor Buragas yang dikenali dengan nama UMNO REFORM yang sebelum ini cukup hebat menghentam Shahrizat Jalil. Nampak macam pro UMNO tetapi beliaulah agen parasit bagi PKR dalam menghancurkan UMNO dari dalam. Blogg sahabat Parpu Kari ada butiran lanjut mengenai isu tersebut dan diminta anda melayarinya. KLIK DISINI.


Psssttt....Bila tang depa semua Telus, Tang UMNO semua Korup, Bangsat punya Pakatan Haram

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Video Noh Omar Balun Khalid Ibrahim Ini Buatkan Azmin Ali Tersenyum


Mana satu Bodoh?Cukup jelas dan mudah untuk difahami rakyat mengenai isu Air Selangor yang dihalang dan disekat pembinaannya oleh Menteri Besar Selangor Khalid Ibrahim.

Bak kata Dato Sri Noh Omar bezakan antara Padi dan Beras. Takkan lah Khalid Ibrahim ni BODOH sangat tak faham pemprosesan air ni? Takkan tak reti nak beza?

Patutlah Azmin Ali beriya iya nak ganti Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar rupanya si Azmin tahu si Khalid Ibrahim ni BODOH.


Psssttt.. Ego politik buatkan rakyat sengsara


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Chapter 8 - Awas Najib Razak, Wan Azizah Kini Bukan Wanita Biasa.
Agak lama Gomo mendiamkan dari menyambung semula Chapter "AWAS NAJIB RAZAK". Sengaja mahu membuatkan siri tersebut tergantung agar ada yang tertanya tanya apa kesudahan chapter tersebut. Banyak SMS,BBM,panggilan talifon, Emel dan komen yang bertanyakan apa sambungan dalam chapter ke 8.

Dalam siri Chapter ke 7 sebelum ini Gomo menjelaskan mengenai peranan Wan Azizah yang sudah mengambil alih networking yang selama ini digerakkan oleh Anwar Ibrahim. Networking yang mana cukup utuh dengan sumber keewangan dan pelbagai kemudahan buat Anwar Ibrahim bergerak selama ini. Kini Wan Azizah telah pun menguasai Networking tersebut disamping seorang lagi yang telah sama menjadi Sekutu kepada Agen agen dari negara luar.

Siapa seornag lagi yang telah diangkat menjadi sekutu kepada Agen Yahudi Zionis? Individu tersebut akan Gomo nyatakan dalam Chapter ke 9 dalam siri "AWAS NAJIB RAZAK"

Dalam pada itu tekaan Gomo yang Anwar Ibrahim akan meletakkan jawatan pada bulan Mei ini meleset sama sekali. Mungkin ianya disebabkan PRU yang sebelum ini dijangkakan pada bulan Jun namun diheret sekali lagi yang mana berkemungkinan awal tahun 2013. Namun modus operandi Anwar Ibrahim kekal sama iaitu beliau akan meletakkan jawatan apabila sampai masanya nanti menjelang sebelum pilihanraya ke 13.

Dalam chapter ke 8 hari ini Gomo nak bertanyakan kepada semua agar semua dapat memikirkan jawapan yang sesuai untuk diperhalusi serta difikirkan secara mendalam agar anda semua dapat meneka perjalanan modus operandi Anwar Ibrahim ini.Dimana Wan Azizah waktu ini? Mengapa beliau membisu sekian lama? Apa yang beliau lakukan sebagai Presiden PKR? Berita mengenai Wan Azizah tidak dilaporkan oleh media pembangkang, kemana beliau menghilang?

Mungkin soalan ini agak rumit namun anda semua pasti mampu merungkai permainan Anwar Ibrahim yang cukup licik dalam memperdaya rakyat Malaysia.

Wan Azizah dihentam cukup hebat pada tahun lalu mengenai video seks Anwar Ibrahim yang mana kita dapat lihat Wan Azizah terpaksa menepis kiri dan kanan demi membela Anwar Ibrahim. Jam Omega yang dikatakan didalam simpanan Wan Azizah oleh Anwar Ibrahim juga sehingga kini tidak dapat ditunjukkan kepada rakyat Malaysia.

Menjelang tahun 2012 ini Wan Azizah seolah olah ghaib tampa sebarang berita melainkan satu kenyataan melalui Twiiternya yang mengesa "Azmin Ali pulang ke pangkuan Ibunya Mak Tom". Hanya itu sahaja kenyataan yang terpancul dan menjadi buah mulut pelayar politik. Pekara lain yang melibatkan Wan Azizah? Tidak ada.......

Wan Azizah sebenarnya disenyapkan oleh Anwar Ibrahim yang waktu ini menjalankan Networkingnya dengan agen agen luar untuk bersiap sedia dengan segala kemungkinan yang berlaku bila menjelang pilihanraya. Banyak pertemuan yang telah berlaku antara Wan Azizah dan agen luar ini yang mana semuanya adalah menfokuskan Dana buat PKR dan keroni pakatan yang lain terutama parti PAS yang sememangnya mengharapkan Dana dari Anwar Ibrahim untuk kempen PRU 13 nanti.Peranan terbesar Wan Azizah yang mungkin tidak diketahui ramai adalah pada Demo BERSIH 3.0 yang diadakan pada 28hb April yang lalu. Peranan yang cukup besar bagi menjaga Networking Anwar Ibrahim dan sekutu mereka dari negara luar.

Mungkin anda tidak mengetahui pada sehari sebelum BERSIH 3.0 berlangsung tempoh hari, Wan Azizah telah mengatur serba serbi yang diperlukan oleh Agen agen asing yang mendarat di Malaysia bagi menyertai BERSIH 3.0. Bukan seorang dua agen yang sampai tetapi berbelas orang agen agen tersebut yang berkeliaran pada BERSIH 3.0. Wan Azizah telah mengambil peranan yang dimainkan Anwar Ibrahim sebelum ini dan anda semua mampu untuk menilai peranan dan kekuatan yang Wan Azizah akan mainkan selepas ini.

Wan Azizah bertindak sebagai salah seorang perancang utama dalam kegilaan BERSIH 3.0 tempoh hari yang mana keganasan yang bermula dilokasi lain adalah peranan yang dimainkan agen asing tersebut melalui lampu Hijau dari Wan Azizah.

Chapter ke 9 akan menyusul nanti yang mana akan Gomo perlihatkan beberapa pekara yang dilakukan Anwar Ibrahim, Wan Azizah dan seorang lagi yang akan diperkenalkan kepada semua. Chapter 9 on the way.....

Psssttt... Wan Azizah terus menyepi tampa kita mengetahui modus operandi yang dilaksanakan beliau dalam memastikan BN tumbang PRU 13 kelak.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT
Read more...

Ketua Peguam Negara Diminta Siasat Segera Bar Council


Buzz Azam
"Anak Melayu Ada Telor"

Ahli Majlis Peguam Mohd Khairul Azam Abdul Aziz hari ini menyerahkan sebuah notis kepada Peguam Negara Malaysia, Tan Sri Abdul Ghani Patail bagi menyiasat Pengurusan Majlis Peguam yang turut dianggotainya itu agar ianya dapat dibersihkan dari anasir-anasir politik berkepentingan.

Beliau yang berkata kepada pemberita di Ibu Pejabat Jabatan Peguam Negara mengambil langkah tersebut susulan daripada kes saman kepada Badan Peguam tersebut yang telah difailkan menerusi Tetuan Azam Aziz & Co, Peguambela & Peguamcara, No. 43A-2-30 Jalan 3/48A, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur.

Antara Tuntutan Planitif adalah bagi:

i. Deklarasi bahawa Notis panggilan EGM bertarikh 4/5/12 yang dikeluarkan oleh defendan defenda adalah tidak sah dan terbatal serta bertentangan dengan Akta Profesion Undang Undang 1976.

ii. Deklarasi bahawa Usul untuk EGM bertarikh 4/5/12 yang dikeluarkan oleh defendan-defendan sebagai tidak sah dan terbatal serta bertentangan dengan Akta Profesion Undang-Undang 1976 serta menjurus kepada kesalahan di bawah Akta Hasutan 1948.

iii. Deklarasi bahawa Extraordinary General Meeting of the Malaysian Bar bertarikh 11/5/12 berkenaan adalah tidak sah dan terbatal serta bertentangan dengan Akta Profesion Undang Undang 1976.

iv. Deklarasi bahawa Usul yang diluluskan dalam EGM berkenaan adalah tidak sah dan terbatal serta bertentangan dengan Akta Profesion Undang Undang 1976 serta menjurus kepada kesalahan di bawah Akta Hasutan 1948.

v. Injuksi untuk melarang Defendan-Defedan secara sendiri atau melalui ejen-ejen, pekerja-pekerja, wakil-wakil atau sesiapa pun bagi pihak defendan-defendan daripada menulis atau menyebarkan apa-apa perkara berkaitan EGM bertarikh 11/5/12 berkenaan, menerbitkan apa-apa penulisan atau artikel berkaitan EGM bertarikh 11/5/12 berkenaan seperti dalam perenggan atau artikel artikel yang serupa atau mempunyai maksud dan kesan yang sama terhadap plainitif di dalam laman web milik defendan kedua dan / atau media cetak lain, media elektronik, internet atau apa-apa cara sekalipun bagi tujuan penyiaran kepada umum;

vi. Kos, lain lain relief yang difikirkan adil dan suai manfaat oleh Mahkamah Yang Mulia ini.Khairul Azam menerusi notis tersebut mendesak Peguam Negara menyiasat Majlis Peguam mengikut Legal Profession Act 976 (ACT 166) di bawah seksyen 46a(c)(iii). Notis salinan juga akan dihantar secara pos kepada :-

1) YAB Perdana Menteri, Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak
2) YB Menteri Di Jabatan Perdana Menteri, Dato' Seri Mohamed Nazri bin Tan Sri Abdul Aziz
3) Presiden Majlis Peguam Lim Chee Wee

"Tujuan notis siasatan dihantar adalah supaya Majlis Peguam tidak dipengaruhi oleh mana-mana parti politik atau kesatuan luar sekaligus menjadikan Majlis Peguam sebuah badan bebas." katanya.

Beliau juga mendesak agar tindakan melucutkan jawatan terhadap mana-mana Anggota Majlis Peguam yang melanggari seperti yang tertera pada notis tersebut.

Sumber KL POS

Lepas ni kita lihat apa tindakan AG atas laporan ini, apakah AG akan terus membisu seolah olah menghalalkan apa yang Bar Council lakukan? Ataupun AG akan bertindak secara matang dalam menangani pekara tersebut. Sama sama kita nantikan episod yang.

Psssttt... Mujur ada lagi peguam Melayu yang berani macam saudara Buzz Azam ni, Syabas anak Melayu


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Apa Kata Anda Sistem Pendidikan Di Malaysia?


Pendidikan dinegara kita yang mana mengundang banyak persepsi baik dari kalangan pelajar sekolah rendah, menengah, IPTA, Kolej dan lain lain. Isu yang mendapat tempat adalah PTPTN dan kemudahan yang disediakan dipusat pengajian tersebut.

Apa pula kata anda?Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP