Lim Kit Siang Arah Kaum Cina Minum Air Lombong Buktikan Sokongan Buat Khalid Ibrahim

Monday, June 4, 2012
Lim Kit Siang, dalam satu sidang media yang diadakan pada 14 April 1998 telah mempersoalkan langkah-langkah yang diambil oleh Kerajaan Selangor di bawah pimpinan Menteri Besar Datuk Abu Hassan Omar hingga menyebabkan penduduk Lembah Klang pada ketika itu mengalami krisis air.

Antara kenyataan yang dikeluarkan oleh Lim Kit Siang dalam sidang akhbar berkenaan ialah

Such a situation should not have happened as the water authorities should have had adequate time and experience since the start of the water shortage crisis to plan in advance to ensure that there is an efficient contingency strategy to deal with the worsening of the crisis.’

Read More....Nah jika dulu Lim Kit Siang DAP bukan main lantang apabila isu Air yang mana merupakan satu keperluan yang terpenting buat rakyat tidak diberi perhatian. Mengapa kini Lim Kit Siang bertindak BISU pula kami ini bila pekara yang sama berulang kembali?

Jelaskanlah kepada rakyat Selangor apakah Loji Air Langat 2 itu penting ataupun tidak kepada rakyat Selangor dan penduduk disekitar Lembah Klang. Kami ingin tahu apa reaksi dari Lim Kit Siang Ketua DAP dalam pekara ini. Apakah kaum CINA tidak minum air bersih dan mereka hanya akan minum air LOMBONG sepertimana yang Khalid Ibrahim MB Selangor nyatakan?


Psssttt.... Kaum Cina memang suka minum air Lombong ke? DAP mana jawap lah.DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Datuk Bandar MBPJ Sanggup Menjadi Barua Kerajaan Pakatan SelangorRompak dan terus rompak itulah yang kita boleh gambarkan keadaan semasa yang berlaku di negeri Selangor yang mana ditadbir kerajaan Pakatan Selangor. Video dibawah ini menjelaskan beberapa pekara yang rakyat Selangor dna juga Malaysia perlu sedar akan kedajalan Pakatan PAS,DAP,PKR ini.Gomo pernah cakap dulu, mereka Pakatan Rakyat ini tidak sesuai untuk menjadi kerajaan. Ini baru di Selangor mereka kuasai sudah bermacam macam pekara hendak dijarah mereka sampaikan padang Bola hendak dibangunkan menjadi projek Komersial.

Kalau dah Padang Permainan pun depa Pakatan rakyat Haram ni boleh ambil dan jual untuk dijadikan projek Komersial apatahlagi dengan tempat tempat lain didalam negeri Selangor? Percayalah banyak hal lain yang berlaku di Selangor sama ada kita sedari ataupun tidak.


"Khalid Flinstone"

Yang pasti Kerajaan Pakatan Selangor akan terus memperhebatkan ROMPAKAN agar kantung mereka masing masing penuh menjelang PRU 13 kelak. Rakyat Selangor sama ada hendak diperbodohkan ataupun sebaliknya terletak pada diri anda masing masing. Fikir fikirkanlah....


Psssttt... Rompak, Liwat, Rogol, Khalwat semua tu kerja Pakatan Rakyat

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Yb Zulkifli Nordin Bongkar Agenda Sulit Anwar Ibrahim

Tak mustahil apa yang dinyatakan oleh YB Zul ini bakal berlaku di Malaysia
apabila tiba tarikhnya kelak. Anwar Ibrahim pastinya sanggup melakukan apa sahaja dalam mengambil kuasa dari kerajaan yang ada. Rakyat perlu sedar siapa Anwar Ibrahim dan mereka yang berada dibelakang beliau dalam menyalurkan dana agar Malaysia menjadi huru hara sepertimana Mesir dan lain lain yang kita dapat lihat kesan nya sehingga ke hari ini.

Psssttt... Sedar sedarlah rakyat Malaysia agenda Pembangkang ini


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP