Esok Video Baru Akan Keluar, Anwar Ibrahim Pastinya Akan Kata Konspirasi UMNO

Tuesday, June 5, 2012Esok harinya dan sudah pasti hari ini membuatkan degup jantung puak puak Pakatan bertambah laju menjelang hari esok. Apa yang ada tentang hari esok? Apa yang bisa membuatkan puak Pakatan bakal meroyan?

Esok pihak Kementerian Dalam Negeri akan mengeluarkan video BERSIH 3.0 yang berlangsung pada 28 April tempoh hari. Satu video yang akan membuatkan Pakatan PAS,DAP,PKR meroyan royan dengan video tersebut. Video yang belum dipaparkan oleh mana mana pihak dan belum keluar mana mana chanel sekalipun.

Esok kita sama sama tunggu video tersebut dan pastinya rangkaian Blogger, Facebooker dan pejuang pro Kerajaan wajib menyebarkan video tersebut agar seluruh rakyat Malaysia mengetahui kebenarannya.

Jangan Lupa.....Kita layan Video ni dulu K....hehehe

Psssttt.... Makin meroyan le puak Pakatan Haram ni..hahahaDAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT
Read more...

Sokong Ustaz Fathul Bari - Parti Ajaran Syaitan (PAS) Jahil Bab Agama.

Puak puak PAS Parti AJaran Sesat ni nampaknya makin lama makin meroyan. Tak cukup dengan kenyataan Ulamak Pukimak depa Nik Aziz Nik Mat dan Si Sumbing Hadi Awang berkenaan isu Muzakarah yang sekejap tolak UMNO sekejap terima UMNO kini ada pencacai datangnya dari Gombak mencabar pula UMNO untuk berdebat.

Eh apa punya jenis SYAITAN ahli parti PAS ni? APa jenis bangsat depa puak PAS ni? Bila kita cakap Muzakarah mencari titik pertemuan mereka puak PAS tolak dengan alasan kata UMNO Jahil bab Islam dan tak perlu Muzakarah. Tapi la ni ajak Debat bab Islam. Eh apa punya Iblis le puak puak PAS ni.

Meh layan video kat bawah ni dulu wahai puak Parti Ajaran Syaitan:
Masih tak faham bahasa lagi bila dah tengok video atas ni? Kalau tak faham bahasa payah lah nak cakap sebab puak puak PAS ni jenis dah menyimpang dari agama. Kalau bini datang bulan pu depa boleh Balun apatahlagi dengan pekara macam ni?

Nak debat bab Islam? Puak PAS elok pi Islam kan puak DAP Kafir tu lagi elok dari dok ajar puak Kafir DAP guna ayat Al Quran dan Hadis demi kepentingan politik.


Psssttt.. Serius aku makin jijik dengan parti Ajaran Syaitan ni... Ptuih

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Bangsa Cina DAP Punca Sampah Dan Denggi Meningkat Di Selangor - Khalid Ibrahim


"Cina DAP satu jenis Bangsa yang hidup dalam kekotoran"


Setuju dengan kenyataan Datuk Zin berkenaan isu sampah di Selangor yang semakin hari semakin meruncing ekoran tindakan sambil lewa Keroni Keroni pemimpin Kerajaan Selangor dalam mengutip sampah.

Kes demam Denggi semakin menjadi jadi di Selangor ini malah setakat ini laporan kes Denggi paling banyak adalah di Selangor yang mana merupakan satu titik hitam buat rakyat Selangor itu sendiri. Ini semua berpunca dari masaalah sampah dan perparitan yang tidak diselenggara dengan baik oleh Kerajaan Negeri dibawah Pakatan PAS,DAP,PKR.

Gomo tidak mahu mengulas panjang lebar mengenai pekara ini kerana apa yang jelas dalam pekara ini adalah sikap tanggungjawap yang telah diabaikan oleh Kerajaan Pakatan Selangor. Satu pekara yang seharusnya diberi perhatian oleh rakyat Selangor dalam bertanyakan dalam diri anda apa yang kerajaan Selangor lakukan sehingga wabak penyakit sudah menjadi sinonim dengan negeri Selangor.

Paling menarik adalah sokongan kaum Cina keatas Kerajaan Pakatan Selangor. Mereka akan terus menyokong kerajaan pakatan walaupun Denggi merebak dan menjadi jadi dibawah kepimpinan Kerajaan Selangor kerana mungkin bangsa Cina DAP ini hidup dalam kekotoran dan sanggup dilimpahi sampah sarap asalkan DAP terus berkuasa di Selangor.

Psssttt.... Biasalah, Bangsa CINA DAP memang pengotor..... SUEW....

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Papa Gomo, Parpu Kari, Gerakan Anti PKR Serah DiriHari ini jam 8 pagi pendaftarannya. Ayuh kita bersama sama ke Konvensyen Media Social 1 Malaysia peringkat negeri Selangor. Jumpa Papa Gomo, Parpu Kari, Gerakan Anti PKR dan lain lain disana.


Psssttt... Bawak Camera tau, kita ambil gambar nanti..hehehe

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP