Gambar Aksi Panas DYMM Tuanku Sultan Johor Ini Khas Buat Nizar PAS & Puak Pakatan Pembangkang.

Sunday, June 10, 2012

Tuanku Sultan Johor beri isyarat jelas kepada mereka yang biadap keatas baginda dan juga seluruh rakyat Johor. Gambar diatas jelas memberikan kita satu petunjuk jelas bahawa DYMM Tuanku Sultan memperli Nizar bekas MB Perak tentang isu pembelian plat number WWW 1 yang mana Nizar lemparkan fitnah keatas baginda Tuanku Sultan sebelum ini.Tuanku Sultan Johor memang Steady... Hehehe.... Gua Salute le beb...serius Rakyat Johor patut berbangga mempunyai Tuanku Sultan yang memang benar benar sempoi dan memberi makna "MAKAN DALAM" pada mereka yang biadap.

Tuanku Sultan Johor Raja Berdaulat, Gomo ingat ayat Tuanku Sultan tadi siang:

Tiada Rakyat maka Tiada Raja"Jelas Tuanku Sultan menyayangi dan mengasihi rakyat jelatan Negeri Johor dan begitu juga dengan rakyat Johor yang menjunjung kasih ketaas DYMM Tuanku Sultan Johor dan kaum kerabat baginda Tuanku Sultan.
Yang pasti Nizar PAS dan pemimpin Pembangkang yang lain waktu ini pastinya meroyan dengan apa yang dipamerkan rakyat negeri Johor serta Tuanku Sultan Johor yang memberi satu tamparan hebat buat Nizar diatas isu no plat WWW 1.


Lagi Gambar Gambar Di Istana Pelangi Hari Ini KLIK DISINI


Psssttt.... Tuanku Sultan begitu terharu dengan sokongan rakyat Johor tasi sampaikan menitis air mata baginda..... Daulat Tuanku.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

30 Ribu Rakyat Johor Buatkan DYMM Tuanku Sultan Johor Sebak
JOHOR BAHRU 10 Jun - Perhimpunan Ikrar Taat Setia Sultan Johor gamat dengan kehadiran rakyat dari segenap masyarakat Johor semakin bertambah mencecah 30 Ribu yang terdiri dari kalangan rakyat di Negeri tersebut.

Ianya diluar jangkauan pihak penganjur yang hanya mensasarkan kehadiran 20,000 orang.

Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar yang turut serta berkenan hadir terharu dan sebak dengan kehadiran rakyat dari seluruh negeri itu termasuk masyarakat Orang Asli ke Istana Pasir Pelangi di sini bagi menyatakan ikrar taat setia.

Ketika bertitah, baginda turut menyatakan rasa sayang terhadap rakyat Johor.

"Saya sayang rakyat saya. Tidak ada rakyat yang tidak ada raja. Saya ada permintaan untuk melihat rakyat bersatu, tidak kira kaum, mesti bersatu. Bersatu kita kuat, bercerai kita runtuh. Beta tidak akan lupa hari bersejarah ini sampai bila-bila," titah baginda.Kebanyakkan peserta mula berhimpun di pekarangan bangunan Sangkar Kristal, Taman Pelangi bermula jam 11 pagi dan perarakan telah bermula jam 1.30 petang.

Perhimpunan ini dianjurkan susulan kenyataan Bekas Menteri Besar Perak Dato' Seri Nizar Jamaluddin sebelum ini yang mempertikaikan jumlah harga nombor plat kereta yang dibeli Sultan Johor yang disifatkan beberapa pihak sebagai biadap dan tidak menghormati Institusi Raja di Negara ini.

KL POSPsssttt... Yang pasti Rakyat Johor memang BEST!!! Serius BEST GILA.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

LIVE - Tuanku Sultan Gesa Rakyat Johor Bersatu.

30 ribu itulah kiraan kasar yang hadir hari ini menjunjung kasih keatas DYMM Tuanku Sultan Johor. Memang hebat dan Tuanku sendiri pun terharu serta teruja dengan sokongan rakyat negeri Johor hari ini. Tuanku juga bertitah agar rakyat negeri Johor baik Melayu, Cina , India , orang Asli dan lain lain bersatu bagi agar negeri Johor terus aman dan makmur.


Daulat Tuanku
Laporan penuh akan menyusul...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE - Rakyat Johor Beri Ingatan Pada Nizar PAS "Kalau Ada Telor Turun Johor"

Jumlah kehadiran setakat ini sudah mencecah 22 ribu rakyat Johor yang terdiri dari pelusok negeri Johor.


Amaran keras buat Nizar Gila oleh rakyat Johor dan pastinya buat Pakatan Pembangkang agar jangan biadap dan bertindak kurang ajar katas DYMM Tuanku Sultan Johor.


Kalau Nizar dan juak pakatan berani silakan datang ke Johor dan kita tengok kat mana Kote depa tu kita buang. Hahaha....


Jam 2 pm akan berarak ke Istana Pasir Pelangi dimana Program berlangsung.Daulat Tuanku.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

LIVE - 18 Ribu Hadir Ke Perhimpunan Taat Setia DYMM Sultan Johor

Perhimpunan menjunjung Kasih DYMM Tuanku Sultan Johor setakat ini mengumpulkan sekitar 18 ribu orang rakyat Johor yang terdiri dari pelbagai kaum, Melayu, Cina, India, Sikh dan lain lain. Malah orang asal juga turut hadir bagi memberikan mesej jelas kepada orang Luar Johor terutama pihak tertentu agar jangan biadap menghina Kesultanan Johor.


Program bermula jam 2pm ini dan dijangkakan kehadiran bakal mencecah 30 ribu hadirin.


Daulat Tuanku, Daulat Tuanku, Daulat Tuanku.


Laporan lanjut menyusul...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Read more...

Ayuh Anak Bangsa Kita Ke Perhimpunan Taat Setia Kepada DYMM Sultan Johor."AYUH RAKYAT JOHOR KITA BERHIMPUN"

TEMPAT: ISTANA PASIR PELANGI, JOHOR BAHRU
TARIKH :10 JUN 2012
HARI :AHAD
WAKTU : 12 TENGAHARI

Papa Gomo kini sudah berada di kg Halaman di Johor Bahru dan akan bersama sama dengan rakyat Johor yang lain ke Istana esok pagi untuk menunjukkan sokongan kita kepada Baginda Tuanku Sultan Johor. Jom jumpa Gomo disana. Hehehe

Psssttt..... Rakyat Johor memang mantap...tak percaya hangpa tengok le nanti tengahari


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP