Sudah Sampai Masanya Cerita Sebenar Isu Kapal Selam Scorpene Didedahkan

Monday, June 11, 2012


Bermacam macam isu melanda negara Malaysia dalam 3 ke 4 hari ni. Gomo pula tak berkesempatan nak mengulas isu yang dimainkan oleh rakan blogger lain kerana sibuk menjalankan urusan perniagaan diluar Kuala Lumpur melainkan semalam di Istana Pasir Pelangi Johor sahaja Gomo berkesempatan untuk menghantar artikel dimuat naik ke dalam Blog untuk para pembaca sekalian.

Namun esok pastinya panas dengan beberapa isu yang sewajarnya diperhalusi oleh rakyat Malaysia baik dari pihak Pembangkang, atas pagar dan juga KERAJAAN BN. Yang betul kita akan kata betul tapi yang tak betul maka kita akan kata ianya tidak betul.

Kapal Selam topik yang hangat waktu ini dan semuanya akan Gomo dedahkan esok agar rakyat mengetahui kebenarannya. Biarkan lah jika ada dipihak kerajaan nak marah dengan artikel Gomo esok namun yang pasti kebenaran mesti disampaikan buat rakyat Malaysia.

Anwar Ibrahim juga tidak terlepas esok kerana bakal menghadapi satu lagi cabaran yang berhubungkait dengan perjumpaan beliau dengan _ _J _ _ atas isu Scorpene.

Apa pun esok pastinya di Blog Papa Gomo yang Eksklusif, Panas, Porno atau apa apa sahaja yang lu orang boleh labelkan. Janji ianya MANTAP buat tatapan semua rakyat Malaysia.


Psssttt.. Hitam kulit ni berjemur di Pulau Tioman...hahaha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP