TERKINI - Cubaan Bunuh Keatas Karpal Singh Gagal.

Tuesday, June 12, 2012Kelam kabut pihak keluarga Karpal Singh bila didapati berlaku cubaan MEMBUNUH Karpal di wad yang mana Karpal Singh ditempatkan ketika menjalani rawatan di wad urology waktu ini.

Kekecohan tercetus dilaporkan berlaku lewat petang tadi yang mana secara tiba tiba Karpal Singh mengerang kesakitan. Isteri beliau yang bergegas ke katil Karpal Singh kemudiannya meminta bantuan dari Jururawat yang bertugas dan sekitar 5 minit kemudian Karpal Singh beransur pulih dari kesakitan yang dialami.

Dari maklumat yang Gomo perolehi keluarga Karpal Singh mengenalpasti ada tusukkan jarum dilengan Karpal Singh sebelah kiri yang mana pihak Polis juga telah dimaklumkan mengenai pekara tersebut.

Hasil maklumat yang diperolehi juga disahkan bawaha pihak Polis sedang menyiasat insiden tersebut sama ada ada pihak yang cuba membunuh Karpal Singh ekoran kesan jarum suntikan yang ada pada lengan Karpal.

Waktu ini pihak Polis dikatakan sedang mengawasi Wad Karpal Singh dan pelawat tidak dibenarkan melawat karpal melainkan keluarga terdekat Karpal sahaja yang dibenarkan.

Gomo menggangap insiden cubaan MEMBUNUH Karpal yang dilaporkan ini merupakan satu insiden yang serius dan siasatan rapi mesti dijalankan oleh Pihak Polis dan Hospital. Malah keluarga Karpal Singh juga wajar memberikan kerjasama yang sepenuhnya kepada pihak Polis dan Hospital dimana Karpal ditempatkan.

Adakah sesiapa yang terancam dengan Karpal Singh sehingga cubaan Bunuh keatas beliau dilakukan? Apa motifnya? Kalau nak kata Kes Liwat pun dah HABIS, kes mana pulak yang boleh membuatkan orang berniat jahat ke atas Karpal Singh ini?

Emmm Anwar Ibrahim? Anwar yang cuba melakukan Sabotaj ke atas Karpal Singh? Tak mustahil kerana hanya Karpal Singh sahaja yang tahu serba serbi apa yang ada pada Anwar Ibrahim dan Karpal Singh lah juga yang tahu Kelakuan Seks Luar Tabii Anwar Ibrahim.

Psssttt....Kita pakat pakat fikir siapa yang untung kalau Karpal Singh mati.....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

I'm Sorry Najib Razak - Demi Rakyat, Skandal Scopene Didedahkan.Najib Altantuya, Najib Pembunuh, Najib Scorpene dan bermacam lagi gelaran lain yang dilabelkan oleh Pakatan Pembangkang terutama dari parti PKR yang dipimpin oleh Wan Azizah selaku Presiden Boneka kepada Anwar Ibrahim.

Gomo dah banyak kali menjawap isu kapal Selam Scorpene ini yang mana sejak Najib Razak menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri lagi pihak pakatan Pembangkang menyerang Najib Razak bagai nak gila ekoran sikap takut mereka kepada personaliti dan keperibadian Najib Razak yang jauh lebih layak memimpin Malaysia daripada Anwar Ibrahim ketua Umum Pakatan Rakyat (HARAM)


"Dibiayai PKR"

Sekarang ini timbul pula dakwaan terbaru dari pihak SUARAM yang telah menuduh bahawa syarikat pembuat iaitu DCNS dari Perancis telah membayar rasuah sejumlah EURO114 juta kepada syarikat Perimekar Sdn Bhd dari Malaysia dengan kerjasama seorang model dari Mongolia, Altantuya Sharibuu, yang kemudiannya dibunuh kejam kerana meminta bahagiannya.

Pengarah SUARAM, Dr. Kua Kia Soong berkata

“SUARAM percaya terdapat sesuatu yang lebih besar di sebalik pembunuhan Altantuya dan ianya ialah persoalan tentang sekurang-kurangnya RM500 million komisen di atas RM7 billion pembelian kapal selam scorpene.”

Itulah pekara yang terbaru dimainkan oleh pihak pembangkang yang mana serangan keatas Najib Razak dilakukan bertalu talu walaupun mereka sanggup berhabis duit sampaikan membayar penulis upahan dan lain lain diluar negara semata mata untuk meranapkan kreabiliti Najib Razak Perdana Menteri Malaysia.

Sebelum Gomo nak dedahkan sesuatu Gomo nak mengajak anda semua ingat permainan pihak Pembangkang yang sebelum ini menyerang Kapal Selam Scorpene dengan dakwaan bahawa kapal Selam Scorpene tidak mampu menyelam dan bermacam macam lagi cerita.

Hakikatnya pada tahun lepas sewaktu pameran LIMA Langkawi Lim Guan Eng, Ramasamy, Mansor yang kesemuanya dari pentadbiran Pakatan PAS,DAP,PKR Pulau Pinang dibawa meyelam dengan menaiki kapal Selam Scorpene mereka tidak mengadakan pentas ceramah terbuka kepada rakyat Malaysia bahawa mengakui kehebatan kapal Selam Scorpene sebaliknya menerusi mulut mulut longkang menyatakan pula "Kapal Selam Malaysia tidak setanding Singapura" Itulah pakatan Pembangkang yang sememangnya amat Jahil dan kejam menipu rakyat Malaysia dan tidak mempunyai semangat Patriotik kepada Negara.

Pendedahan Rancangan Yang Dilakukan PKR yang rakyat Malaysia perlu tahu:


"Gambar hasil superimpose Tian Chua PKR"

Step 1:
- Najib Razak mesti dibunuh peribadinya agar rakyat tidak menyukai dan membencinya. Maka serangan keatas Najib Razak digunakan dengan bermacam macam cara agar rakyat melihat Najib Razak sebagai satu pemimpin yang rosak dan tidak berkreabiliti.

Step 2:
- Rekayasa cerita Najib Razak yang mempunyai skandal dengan Altantuya dan kemudiannya mati dibunuh kerana mahukan Komisyen Kapal Selam. Ini dilakukan bagi terus mematikan langkah Najib Razak dalam memimpin negara.


"Fitnah berterusan dari pembangkang"

Step 3:
- kaitkan Bom C4 yang digunakan dalam pembunuhan Altantuya dengan Najib Razak kerana waktu itu Najib Razak menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan juga Menteri Pertahanan. Wujudkan satu kombinasi yang mana hanya Pihak Tentera sahaja mempunyai aksess kepada Bom C 4 walaupun umum mengetahui pihak Polis dan pengganas juga boleh sampai kepada aksess menggunakan Bom C 4.


"Fitnah PKR"

Step 4:
- Lebih tragis jika dimasukkan elemen bahawa Altantuya mengandungkan anak Najib Razak dan kerana itulah Najib Razak mengebom Altantuya agar anak didalam kandungan juga mati hancur berkecai.


"Rekayasa Jalan Cerita Fitnah Pakatan"

Step 5:
- Kurang berkesan Fitnah keatas Najib Razak kerana dikatakan membunuh Altantuya lalu dikaitkan pula dengan Rosmah Mansur isteri Najib Razak yang mana diupah orang tertentu menyatakan yang membunuh Altantuya adalah Rosmah Mansur akibat cemburu Najib Razak mempunyai skandal wanita Mongolia. (Skrip ini termasuklah Bala, Raja Petra dan lain lain yang menokok tambah cerita menjadi lebih sedap)


"Terus Menfitnah"

Step 6:
- Isu Scorpene mesti ditanam dalam minda rakyat agar kekal sentiasa, maka isu Kapal Selam Scorpene tidak boleh menyelam dimainkan bertalu talu setelah fitnah keatas Najib Razak dan Rosmah Mansor gagal.


"Meraih Simpati"

Step 7:
- Simpati dari bapa Altantuya dibawa sampai ke Parlimen yang menunjukkan benar benar lah Najib Razak terlibat dalam pembunuhan tersebut atas faktor komisyen Kapal Selam. Hakikatnya Bapa Altantuya ditipu hidup hidup oleh Anwar Ibrahim.Step 8 :
- Mengupah penulis dari luar negara agar memainkan isu Kapal Selam, Komisyen, Altantuya sekaligus bagi mewujudkan persepsi kepada rakyat Malaysia yang kononya isu tersebut kecoh dubualkan diseluruh negara termasuk Perancis. Walaupun hakikatnya tidak kedengaran langsung isu tersebut diakhbar ataupun berita Perancis mengenai Scorpene.Step 9:
- Menghalakan pula serangan kepada Tun Dr Mahathir mengenai kapal Selam Scorpene yang kononya Tun M yang patut dipersalahkan. Ini merupakan serangan bertali arus dalam menerjah kepimpinan negara yang kita tahu pengaruh mereka besar dalam memberikan undi buat kerajaan BN.Step 10:
- Menjaja cerita yang Mahkamah Perancis telah membicarakan isu Scorpene dan kes tersebut mejadi tumpuan seluruh dunia. Najib Razak dikatakan dengan pelbagai tomahan walaupun hakiknya tidak ada satupun kes di Mahkamah Perancis yang menyebut Scorpene, Altantuya ataupun Najib Razak.


Step AKAN DATANG:
- Serangan ke atas Rosmah Mansur akan menyusul setelah lama menyepi yang mana rekayasa berulang ulang ini akan dimainkan dari masa ke semasa sehinggalah kepada Pilihanraya ke 13.

Itu yang Gomo perhatikan dalam isu Kapal Selam Scorpene ini dan anda sendiri mampu membuat penilaian mengenai pekara ini kerana pihak pembangkang bukan memulakan serangan ke atas Najib Razak sebulan dua tapi mereka telah lakukan bertahun lamanya semenjak Najib Razak menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri lagi.


"Tranformasi bukan ReforBASI"

Imej Najib Razak yang cukup hebat waktu ini dengan keramahan serta tanggungjawap beliau yang sentiasa prihatin dengan masaalah rakyat menjadikan ancaman paling besar buat gerombolan Pakatan Pembangkang. Pelbagai Tranformasi yang dilakukan beliau sehinggakan usaha beliau dalam memberi faedah dan keuntungan buat rakyat dikritik dan dikecam oleh pihak Pakatan Pembangkang seperti Kedai rakyat 1 Malaysia, BR1M, baucer Buku Sekolah dan lain lain.

Harus diingat bahawa Pakatan Pembangkang pernah mengalami satu tamparan hebat sebelum PRu 12 lalu apabila tidak menyerang Pak Lah perdana Menteri ke 5 sehinggakan imej Pak Lah berjaya memastikan Barisan Nasional menang besar sehingga menjadikan PKR Parti Keadilan Rakyat hanya menang 1 Kerusi sahaja pada PRu 12 yang lalu dan itupun kerana undi SIMPATI kepada Wan Azizah isteri Anwar Ibrahim di parlimen Permatang Pauh.


"Serangan Dari Awal Keatas Najib Razak"

Justeru itu serangan keatas bakal perdana Menteri iaitu Najib Razak telah mereka mulakan sejak awal lagi dan sehingga kini serangan tersebut berterusan dan percayalah mereka akan terus dan terus menyerang keperibadian Najib Razak sehingga PRU 13 akan datang bagi mengelakkan PKR memenangi 1 Kerusi sepertimana PRU 12 yang lalu.

Semoga rakyat Malaysia sedar pekara ini dan jika masih ragu ragu dengan apa yang Gomo nyatakan dalam artikel ini bolehlah melayari :

PENDEDAHAN NAJIB,ALTANTUYA,SCORPENE KLIK DISINI.


Psssttt.... Jika benar Najib Razak ni KORUP dah lama Anwar Ibrahim dedahkan BUKTI NYATA kepada rakyat Malaysia.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Shabery Cheek Sokong K-POP Tetapi Tolak K-POP Cipap Anjuran Parti PAS


"Ni sedutan dari video K-POP Anwar Ibrahim"

Hangat lah juga isu K-POP CIPAP yang dianjurkan pihak PKR Pulau Pinang sampaikan puak PAS terbeliak biji mata tengok aksi tari menari K-POP Cipap tu. Isy isy isy nak buat macam mana kan? Lebai PAS dapat Free Show, putih gebu pulak tu layan jelah...hahaha.

Seminggu sebelum K-POP Cipap yang PKR anjurkan ni bukan main lah lebai lebai dalam PAS yang jahil ni dok hentam Kerajaan BN kerana Hari Belia 2012 pada waktu itu mengundang kumpulan K-POP dari Korea. Macam macam puak PAS ni dok kata dan paling teruk bila dok kata Menteri Belia dan Sukan Kaki K-POP.

Meh layan apa kata Menteri bertanggungjawap:

Gua salute jawapan Menteri yang bertanggungjawap sewaktu perhimpunan Jutaan Belia tempoh hari. Beliau lebih bertanggungjawap daripada puak puak PAS yang dok marah marah K-POP HBN 2012 tapi PKR punya K-POP CIPAP depa senyap pulak.

Buat rakyat Malaysia tulah mentaliti antara pemimpin BN dan Pembangkang yang kita dapat nilai. Itulah bukti bahawa pemimpin BN lebih BEROTAK dari pembangkang yang OTAK dok fikir CIPAP memanjang.Psssttt... Puak PAS marah K-POP pakai seluar pendek tapi SYOK bila K-POP nampak CIPAP

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

BAHAYA - Video Ni Modal Pembangkang Serang UMNOVideo K-POP?
Meh layan baru kita tahu K-POP ke tidak.


Jom nyayi sama sama.....
Hidup BN
Hidup Najib
Hidup Malaysia


Psssttt.... Aku anak Malaysia sayang pada Agama, Bangsa dan Negara.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP