Video Panas Pengakuan Pengerusi SPR berhubung Keahlian UMNO Beliau.

Friday, June 15, 2012


Ahli UMNO?
Biar betik beb....


Itulah kenyataan jelas Pengerusi SPR tan Sri Abdul Aziz berhubung isu fitnah yang dilemparkan oleh Pakatan Pembangkang selama ini bahawa Pengerusi SPR adalah ahli UMNO.

Hangpa tahu fitnah pembangkang? meh sini layan.....


FITNAH PEMBANGKANG


FITNAH PEMBANGKANG


"NI LAGI ANAK HARAM"

Walaupun depa dok Fitnah dan kantoi dengan fitnah depa, puak puak Pakatan anak haram ini tidak akan serik sebaliknya akan meneruskan agenda Fitnah mereka dengan pelbagai cara sekalipun asalakan imej dan intergriti SPR diperlekehkan dan seterusnya menjadikan rakyat membenci SPR.

Agenda Pembangkang bukanlah mahu mentadbir negara dalam memajukan negara ataupun memakmurkan ekonomi serta menjaga kebajikan rakyat sebaliknya matlamat mereka adalah kuasa dan seterusnya Merompak apa yang ada bagi diagihkan kepada keroni keroni mereka sahaja.

SPR, JPN, POLIS, SPRM, MAHKAMAH dan macam macam badan kerajaan yang ada difitnah oleh Pakatan PAS,DAP,PKR ini dengan tujuan menghasut rakyat membenci badan badan bertanggungjawap ini. Hangpa fikir panjang lah pekara ni.....


Psssttt.... Hari hari Pakatan ni buat kerja Fitnah, memang anak haram betul...

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Kenapa Malaysiakini Tidak Keluarkan Cerita Ini Yang Dikaitkan Dengan Anak Najib Razak?
MAIRA bukannya penipu sebaliknya hanya seorang suri rumah di kota metropolitan New York.

Ketika sesi temubual di apartment miliknya yang bernilai USD20 juta di Central Park semalam, Maira Nazarbayeva menafikan dakwaan sensasi bekas suami temasuklah menipunya untuk memiliki apartment berkeluasan 4,000 kaki persegi itu selain dikehendaki oleh pihak Interpol.

Sebaliknya, Maira menegaskan bahawa dia dan suaminya, Bolat Nazarbayuv masih lagi pasangan suami-isteri.

“Tidak pernah dalam satu hari pun saya bergaduh dengan suami”, kata Maira, 50, terhadap suaminya, Bolat yang merupakan adik kepada Presiden Kazakhstan, Nursultan Nazarbayev.

BERCERAI? SIAPA YANG BERCERAI? Maira Nazarbayeva berkata, beliau masih lagi mempunyai ikatan perkahwinan dengan Bolat Nazarbayev yang mendakwanya menipu untuk memiliki apartment berkenaan.

Bolat Nazarbayev

“Saya masih berkahwin dan mempunyai hubungan baik dengan suami. Dan saya tidak pernah melihat dokumen yang berkaitan dengan perceraian. Saya tidak pernah menandatangani dokumen itu atau menerimanya.

Maira juga menafikan bahawa Bolat yang bertindak memfailkan saman terhadapnya dan anak lelakinya dari perkahwinan terdahulu, Daniyar dengan nilai USD20 juta. Ketika berbicara dengan Bolat menerusi telefon beberapa minggu lalu, Bolat sendiri terkejut apabila diberitahu mengenai saman berkenaan.

“Beliau (Bolat) menegaskan memandangkan beliau tidak menurunkan tandatangannya pada sebarang dokumen mahkamah, maka berita berkaitan saman itu sesuatu yang amat mengejutkannya,” kata Maira.

Peguam Bolat, John Snyder pula enggan mengulas pertanyaan wartawan berkaitan saman itu yang nyata berbeza dengan cerita Maira.

Pasangan itu berkahwin pada 10 Julai 2001, menurut kata sumber.

Bolat mengsyaki Maira menggunakan seseorang dan sudah berkahwin dengan orang lain ketika mereka berkahwin dan kemudiannya bercerai pada September 2009.

Beliau juga mengumumkan pemansuhan perkahwinan pada Septmber tahun lalu, menurut dokumen saman itu.

Setahun sebelum itu, iaitu pada 2008, Bolat meminta Maira dan anak lelakinya Daniyar membeli hartanah di Big Apple Real Estate. Beliau memberi mereka berdua kuasa membeli apartment dengan menggunakan namanya tanpa perlu ke Amerika Syarikat bagi tujuan itu.

Sebaliknya, dokumen saman itu menyatakan Daniyar membeli apartment itu dengan menggunakan nama ayah tirinya, Bolat dan ibunya, Maira.

Dan ibunya tidak berbuat demikian sebaliknya menjualnya kepada Daniyar untuk mendapatkan wang.

Maira menegaskan dakwaan itu tidak benar sama sekali. Katanya, beliau tidak menggunakan pihak tertentu dan masih bujang ketika mengikat tali perkahwinan dengan Bolat.

Dan pembelian apartment itu sememangnya untuk dijadikan tempat tinggal anak-anaknya.

“Ia dibeli untuk kegunaan anak saya ketika mereka belajar di Amerika Syarikat dan itulah tujuaannya,” kataya.

“Hanya lebih setahun lalu, saya dan anak bongsu berusia 10 tahun tinggal di apartment ini, ” kata Maira lagi.

Beliau juga kesal dengan kenyataan saman itu yang menyebut Daniyar, 24, yang kini tercicir dalam pelajarannya menipu untuk melanjutkan pelajaran di Universiti Columbia.

“Cerita ini sengaja direka-reka,” katanya.

Tegasnya, anak lelakinya tersenarai dalam pasukan tentera British dan masih lagi bertunang dengan anak Perdana Menteri Malaysia, Nooryana Najwa.

“Mereka begitu sedih dengan semua berita tidak berasas yang dilaporkan oleh media massa,” katanya.

Kenyataan saman menyebut Maira dikehendaki di Kazakhastan atas pelbagai kesalahan jenayah termasuklah menculik, mengancam dengan menyebabkan kecederaan fizikal bagi mendapatkan dana daripada rakan perniagaan selain menggunakan ancaman untuk memaksa pihak lain memindahkan hartanah kepada nama ahli keluarganya adalah tidak mengarut sama sekali.

“Saya hidup dan bekerja sebagai suri rumah ketika bersama suami di Kazakhstan,” katanya.

The Post menjadi menjadi akhbar rasmi Interpol yang menyiarkan notis Maira dikehendaki, menurut jurucakapnya, Ronn Torrossian.

Katanya, Maira ke luar negara dalam tempoh beberapa minggu lalu tanpa sebarang masalah dan bercadang untuk berbuat demikian lagi pada masa mendatang.

“Beliau tidak pernah dituduh melakukan jenayah setakat ini,” katanya.

Peguam Maira, Lubov Stark berkata, anak guamnya akan mencabar tuduhan itu di mahkamah.

“Pelanggan saya seorang yang perahsia dan beliau mahu perkara berkaitan undang-undang dibicarakan secara peribadi,” katanya.

- dareh.gregorian@nypost.com

Dierjemahkan oleh Admin Perak Today


Pssstttt.... Fitnah pembangkang makin berleluasa, pembunuhan keatas Keluarga Najib Razak akan terus mereka lakukan.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

We All Ready To "BOMB" U All Motherfucker"We All Never Give Up"

Papa Gomo,
Parpu Kari,
Gerakan Anti PKR,
RBF Online,
Medan Info Kita,
The Flying Kick

Ready untuk "BOM" satu isu panas yang akan mengegarkan Malaysia.

Kami tidak akan putus asa dan akan terus melanyak
REJIM PAKATAN PAS,DAP,PKR.

STANDBY!!!

Psssttt... Biar mati sekalipun namun matlamat yang satu demi Agama, Bangsa dan Negara


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Muhyiddin Yassin Templak Pakatan Haram Berkenaan Janji Manis Pilihanraya.


Tepat dan padat apa yang diulas oleh Timbalan Perdana Menteri sepertimana yang dinyatakan didalam video diatas. Memang tepat dan benar dengan perilaku pembangkang yang suka menjanjikan itu dan ini dalam menipu rakyat Malaysia.

Hakikatnya pembangkang hanya pandai menabur janji namun untuk melaksanakannya tidak sama sekali sepertimana di negeri yang mereka tadbir. Sebagai contoh sewaktu kempen PRU 12 2008 yang lalu janji yang ditabur Pakatan PAS,DAP,PKR:

KEDAH
- Pakatan PAS,DAP,PKR menjanjikan kepada rakyat Kedah jika mereka menang Kedah maka Cukai akan dimansuhkan sebanyak 50%. Pelaburan akan masuk mencurah curah dan sebagainya. Namun sehingga ke hari ini apa yang dibawa di Kedah? Yang mereka lakukan setelah menang adalah dengan terus menebang balak balak yang ada di negeri Kedah.

PULAU PINANG
- Pakatan menjanjikan jika mereka menang PRU 12 maka Tol di Jambatan Pulau Pinang akan ditutup. Hakikatnya sehingga sekarang yang mana menghampiri PRU 13 Tol masih wujud diatas jambatan Pulau Pinang dan tidak ada sebarang usaha sama ada untuk Kerajaan DAP Pulau Pinang menutup tol ataupun mengurangkan kadar pembayaran Tol.

SELANGOR
- Bermacam macam janji yang mereka tabur yang tak larat untuk Gomo nyatakan disini. Namun yang kita ingat pekara mudah yang mereka janji iaitu penurunan cukai Pintu dan bantuan kanak kanak tadika yang dijanjikan sampai sekarang tidak dilakukan mereka setelah menang PRU 12 yang lalu. Sebaliknya cukai pintu terus naik walaupun janji mereka kini berulang kembali yang mana jika menang PRU 13 Cukai pintu akan dikurangkan.

KELANTAN
- Bab negeri ni payah nak cakap memandangkan bermacam macam dah janji yang ditabur namun hakikatnya apa pun tidak dilakukan kerajaan PAS Kelantan. Malah sumber air bersih buat rakyat juga sehingga kini tidak diselesaikan oleh PAS. Janji baru mereka kini adalah TOL PERCUMA yang hanya janji tinggal janji.

Rakyat boleh menilai apa yang dijanjikan BN dan apa yang dijanjikan Pakatan PAS,DAP dan PKR ini. Masing masing boleh renungkan siapa yang menepati janji dan siapa yang hanya pandai MENIPU RAKYAT.


Psssttt.... Depa janji macam macam tapi hakikatnya habuk pun takda.....jahanam duit rakyat dirompak mereka.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP