TERKINI - Geng Anti Lynas Desak PAS Pecat Yb Dr Che Rosli

Tuesday, June 19, 2012


"Geng Bodoh Piang"
KLIK DISINI


Ahli Parlimen Pas Hulu Langat, Dr. Che Rosli Che Mat yang juga seorang pakar nuklear sekali lagi menjelaskan bahawa tahap radiasi projek kilang memproses nadir bumi di Gebeng, Pahang adalah di tahap yang rendah.

Che Rosli berkata beliau berpuas hati dengan pembentangan Laporan Jawatankuasa Pilihan Khas (PSC) Mengenai Projek Lynas Advanced Materials Plant (LAMP) di Dewan Rakyat hari ini.

"Saya berpuas hati dengan pembentangan ini sebab jawatankuasa ini mengutip pandangan dan masalah masyarakat. Sebagai contoh kalau kita baca laporan di muka surat 17 dan 18 di dalam laporan itu memang betul.

"Itu bagus dan saya setuju. Tahap daripada segi radiasi memang rendah, itu saya tahu sebab saya sendiri yang mengukur (tahap radiasi). Perkara lain saya tidak berani komen... saya tidak berani sebut sama ada Lynas selamat atau tidak," katanya kepada pemberita hari ini.

Read More....Psssttt... Apakah Ahli Parlimen PAS Hulu Langat akan dipecat PAS?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

BREAKING NEWS - Anwar Ibrahim Failkan Saman Keatas Dato Eskay.
Terkejut juga bila dapat tahu khabar bahawa Anwar Ibrahim akan menyaman Dato Eskay kerana dakwaan Eskay sebelum ini yang menyatakan bahawa pelaku video seks tersebut adalah Anwar Ibrahim.

Gomo dapat sms dari rakan media yang mana mesej tersebut dihantar dari ibu pejabat PKR yang menyatakan didalam kandungan mesej tersebut:


"Salam tuan puan rakan media sekalian, kami menjemput untuk membuat liputan media pada 20 Jun Rabu ini di Mahkamah jalan Duta. D.S.A.I. akan menfailkan saman keatas Trio Dato T dalang video lucah yang dikaitkan dengan D.S.A.I. Pohon diwar warkan liputan ini. Tq."


"Anwar Saman Eskay"

Wah Anwar Ibrahim dah saman nampaknya Eskay dalam isu video Seks. Mantap!!!! Gomo selepas dapat tahu berita tersebut menghubungi Eskay yang kini berada diluar negara dan Eskay sendiri mengesahkan bahawa beliau ada mendengar ura ura yang Anwar Ibrahim akan menfailkan saman terhadap beliau dan beliau sememangnya mengharapkan agar Anwar Ibrahim menyegerakan saman tersebut.
Emmm Gomo pun tak sabar nak tunggu hari Rabu ini, tak sabar nak lihat Eskay disaman dan seterusnya kes tersebut dibicarakan dimahkamah. Dah lama sangat kita tunggu tindakan Anwar Ibrahim dan nampaknya hari Rabu nanti bakal menjadi kenjayataan.


Saman jangan tak saman

Apa pun kita layan video dibawah ni yang Anwar Ibrahim tak mampu buat sampai sekarang!!!


Psssttt.... China Doll naik mahkamah... Wow....hahaha

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP