Skandal Video Seks - Anwar Ibrahim Tangguh Saman Keatas Eskay Sehingga Parlimen Dibubarkan.

Wednesday, June 20, 2012
Entah dimana silapnya Anwar Ibrahim ataupun pihak peguam yang mewakili beliau tidak langsung kelihatan di Mahkamah Jalan Duta hari ini bagi menfailkan saman keatas Dato Eskay. Sms yang dihantara sebelum ini yang menyatakan "Anwar Ibrahim akan menfailkan saman keatas Dato Eskay" tidak berlaku dan ianya amat mengecewakan bukan sahaja para wartawan yang menunggu sejak awal pagi malah rakyat Malaysia yang mengikuti perkembangan video seks Anwar juga hampa dan kecewa.

Apa yang cuba dimainkan oleh Anwar Ibrahim ini? Jika benar hendak menyaman Dato Eskay mengapa menangguhkannya? Apakah masa untuk menyaman Eskay belum sesuai kerana Najib Razak Perdana Menteri belum mengumumkan tarikh bubar parlimen?Jika bukan Anwar Ibrahim pelaku dalam video seks China Doll mengapa tidak saman Eskay? mengapa perlu menunggu satu tempoh waktu yang panjang? Apakah saman keatas Eskay hanya akan dilakukan apabila menjelang pilihanraya bagi memberikan satu lagi sandiwara politik dalam menipu rakyat Malaysia?

Rakyat Malaysia akan melihat apa yang berlaku hari ini dimana Anwar Ibrahim yang sebelum ini menyatakan akan menfailkan saman keatas Eskay berhubung video Seks tidak dilakukan beliau. Satu pembohongan ataupun satu sandiwara dalam terus terusan Anwar Ibrahim dan PKR memperbodohkan rakyat Malaysia.JIKA BUKAN ANWAR IBRAHIM SAMAN ESKAY!

Psssttt.... Susah sangat ke nak failkan saman pada Eskay?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

TERKINI - Sankara Nair Dijangka Tiba Bagi Pihak Anwar Ibrahim Failkan Saman Keatas Dato EskaySetakat jam 3 petang ini difahamkan belum ada sebarang saman dikemukakan oleh pihak Anwar Ibrahim keatas Dato Eskay di Mahkamah Jalan Duta. Saman yang sebelum ini dinyatakan oleh Anwar Ibrahim keatas Eskay kerana video Seks belum lagi terjawap dan waktu ini juga difahamkan wartawan masih menunggu di Mahkamah jalan Duta.

Gomo masih memikirkan pekara yang positif bahawa Anwar Ibrahim akan menyaman Eskay hari ini memandangkan sumber dalaman juga mengesahkan yang peguam utama Anwar Ibrahim Sangkara Nair akan ke mahkamah jalan Duta pada petang ini untuk menfailkan saman.


"Anwar Ibrahim"

Waktu tutup pejabat Mahkamah Jalan Dut adalah pada jam 5 petang dan masih ada sekitar 2 jam lagi untuk para wartawan menunggu sama ada Anwar Ibrahim individu yang dikatakan merupakan pelaku video Seks akan menyaman Eskay ataupun tidak.


Psssttt... Rakyat Malaysia menanti dengan penuh sabar untuk melihat keberanian Anwar Ibrahim


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Mahkamah Jalan Duta - Anwar Ibrahim Failkan Saman Keatas Dato EskayHari ini Anwar Ibrahim difahamkan akan mengambil tindakan SAMAN keatas Dato Eskay berhubung video Seks yang dikaitkan dengan beliau. Saman yang mungkin akan membersihkan nama beliau ataupun sekadar satu lagi sandiwara dari Anwar Ibrahim menjelang PRU 13.

Kandungan mesej yang diterima:

"Salam tuan puan rakan media sekalian, kami menjemput untuk membuat liputan media pada 20 Jun Rabu ini di Mahkamah jalan Duta. D.S.A.I. akan menfailkan saman keatas Trio Dato T dalang video lucah yang dikaitkan dengan D.S.A.I. Pohon diwar warkan liputan ini. Tq."


Sama sama kita tunggu apakah hari ini Anwar Ibrahim akan menyaman Eskay ataupun tidak. Dan jika mengikut apa yang dinyatakan oleh sumber dalaman PKR juga mengesahkan sememangnya Anwar Ibrahim ada menyebut untuk menyaman Eskay berhubung video seks yang dikaitkan dengan beliau.

Hari ini.....kita pakat tunggu

Psssttt.... Lu orang rasa Anwar Ibrahim saman ke tidak?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Fakta vs Auta Dirungkai Oleh Khalid Nordin Dalam Isu Lynas.FAKTA dan bukannya AUTA

Semoga rakyat Malaysia sedar PEMBOHONGAN dan PENIPUAN Pakatan Pembangkang dalam isu Lynas ini. Mereka sebenarnya bermain politik daripada kepentingan rakyat Pahang itu sendiri yang mana mereka tahu jika LYNAS dibangunkan maka yang akan meraih manfaat adalah orang Melayu di Pahang yang mana ekonominya akan meningkat serta membuka banyak peluang pekerjaan.

Psssttt.....jangan kita dibodohkan oleh Pakatan Pembangkang.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP