Rafizi Sanggup Berbogel Walaupun Kotenya Sebesar Lolipop

Thursday, June 21, 2012Hangatlah di Twiiter tadi petang bila dilaporkan si Rafizi Gay Jamban Pengarah Strategik PKR meletakkan jawatannya Ketua Pegawai Penasihat Ekonomi Selangor. Anwar Ibrahim yang merupakan Panasihat Ekonomi Selangor yang juga merupakan Boss Rafizi dilaporkan tidak mampu mempertahankan tindakan Rafizi Gay Jamban untuk meletakkan jawatan akibat tekanan dari Azmin Ali yang juga merupakan YB Jamban.

Paling best tadi di Twiiter bila si Rafizi Gay Jamban MARAH MARAH bila digelarkan gelaran "GAY JAMBAN" oleh pelayar Twiiter sehingga Rafizi bertindak mengeluarkan perkataan

"Dia ada fantasy tengok saya bogel, nak sangat : )".

Itulah dia Rafizi yang kononya merupakan Golongan terpelajar dan berintelektual. Takda sivik langsung si Rafizi ini dengan kenyataan sedemikian yang pada Gomo merupakan satu kenyataan anak kecil yang berlari berbogel kesana kemari menunjukkan anunya itu.

Buat Rafizi Gay Jamban, meh sini dengor apa Papa Gomo nak balas tentang ayat Lucah tu:

" Buat Rafizi Gay Jamban, kalau KOTE tu setakat besar LOLIPOP takpayah nak gebang lebih lah"


Apa sekalipun Rafizi sebenarnya tertekan dengan tindakan Azmin Ali yang memaksa Anwar Ibrahim mengetepikan beliau. Mungkin kerana emosi bila dipinggirkan Anwar Ibrahim maka Rafizi bertindak sebegitu sehingga sanggup BERBOGEL walaupun Kotenya hanyalah sebesar LOLIPOP.


Psssttt... Besar Lolipop.... Hua hua hua... Kenapa? tak percaya ke?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Bagaimana Jika Hussam Musa Buat Akuan Bersumpah Yang Anwar Ibrahim Telah Meliwat Beliau?


Bila Blogger Kickdeffela mendedahkan bahawa Hussam Musa itu seorang Penipu, Pembohong dan Penyangak maka ramai dikalangan ahli dan ahlol PAS tidak bersetuju. Bila Blogger RBF Online mendedahkan penipuan Hussam Musa maka ramai yang menyatakan Blogger melemparkan Fitnah keatas Hussam Musa yang kononya menggantikan Nik Aziz selaku Menteri Besar selepas PRU 13 nanti dan itupun jika PAS masih mampu mempertahankan Kelantan.

Gomo tidak mahu mengulas panjang namun nak ingatkan sedikit sahaja pekara yang membabitkan Hussam Musa yang sebenarnya sama dengan kes yang berlaku keatas Anwar Ibrahim.


"Hussam Kata tak kenal lelaki sebelah dia ni"

Gambar diatas membuktikan akan keakraban antara Hussam Musa dan juga Umar Ibrahim Vadila. Satu bukti nyata dan jelas Hussam Musa mengenali individu yang dikaitkan dengan sendikit penipuan antarabangsa ini. Tetapi dengan adanya gambar sebegini juga Hussam Musa masih lagi berdolak dalih dengan menyatakan bahawa beliau TIDAK KENAL lelaki didalam gambar sepertimana diatas.


"Anwar Ibrahim kata tak kenal lelaki yang dia dok pegang tu"

Begitu juga dengan gambar diatas yang mana memperlihatkan kepada kita kemesraan Anwar Ibrahim dan Eskay. Bukan mudah untuk orang yang tidak kenal bertindak sepertimana Anwar Ibrahim lakukan dan sudah pasti persahabatan yang terjalin cukup erat dan lama sama sekali.

Tetapi Anwar Ibrahim menyatakan tidak kenal siapa itu Dato Eskay. Malah dalam video yang dipaparkan sebelum ini oleh Malaysiakini dalam temubual bersama Awnar Ibrahim beliau menafikan KENAL ESKAY. Hakikatnya sepertimana didalam gambar?

Ini lah temberang dan pembohongan yang dilakukan oleh pemimpin Pakatan Pembangkang. Saban hari kerja yang mereka lakukan adalah FITNAH,FITNAH FITNAH keatas pemimpin Barisan Nasional. Apabila kena pada diri mereka maka akan dikatakan bahawa semua yang berlaku adalah satu Konspirasi dari UMNO dan bermacam macam lagi yang akan mereka nyatakan demi berterusan menipu rakyat Malaysia.Tidak mustahil satu hari nanti Anwar Ibrahim akan mengeluarkan kenyataan tidak kenal Hussam Musa. Dan begitu juga Hussam Musa yang mengeluarkan kenyataan Tidak kenal Anwar Ibrahim walaupun gambar keakraban mreka terpapar serata tempat.

Rakyat Malaysia bijak, fikir fikirkan lah pembohongan mereka yang kini belum lagi menjadi kerajaan tetapi sudah berbakul bakul penipuan, pembohongan yang dilakukan dalam menjadikan rakyat Malaysia boneka mereka.
Psssttt.... Macam kes liwat Saiful Bukhrai le, Anwar ambik Saiful berkerja tetapi cakap tak kenal....hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP