Rafizi Sanggup Berbogel Walaupun Kotenya Sebesar Lolipop

Thursday, June 21, 2012Hangatlah di Twiiter tadi petang bila dilaporkan si Rafizi Gay Jamban Pengarah Strategik PKR meletakkan jawatannya Ketua Pegawai Penasihat Ekonomi Selangor. Anwar Ibrahim yang merupakan Panasihat Ekonomi Selangor yang juga merupakan Boss Rafizi dilaporkan tidak mampu mempertahankan tindakan Rafizi Gay Jamban untuk meletakkan jawatan akibat tekanan dari Azmin Ali yang juga merupakan YB Jamban.

Paling best tadi di Twiiter bila si Rafizi Gay Jamban MARAH MARAH bila digelarkan gelaran "GAY JAMBAN" oleh pelayar Twiiter sehingga Rafizi bertindak mengeluarkan perkataan

"Dia ada fantasy tengok saya bogel, nak sangat : )".

Itulah dia Rafizi yang kononya merupakan Golongan terpelajar dan berintelektual. Takda sivik langsung si Rafizi ini dengan kenyataan sedemikian yang pada Gomo merupakan satu kenyataan anak kecil yang berlari berbogel kesana kemari menunjukkan anunya itu.

Buat Rafizi Gay Jamban, meh sini dengor apa Papa Gomo nak balas tentang ayat Lucah tu:

" Buat Rafizi Gay Jamban, kalau KOTE tu setakat besar LOLIPOP takpayah nak gebang lebih lah"


Apa sekalipun Rafizi sebenarnya tertekan dengan tindakan Azmin Ali yang memaksa Anwar Ibrahim mengetepikan beliau. Mungkin kerana emosi bila dipinggirkan Anwar Ibrahim maka Rafizi bertindak sebegitu sehingga sanggup BERBOGEL walaupun Kotenya hanyalah sebesar LOLIPOP.


Psssttt... Besar Lolipop.... Hua hua hua... Kenapa? tak percaya ke?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP