Rayuan Kes Liwat Saiful Cuba Dinafikan Pihak Peguam Negara Maka Buruk Padahnya!

Thursday, July 5, 2012Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

1. Saya difahamkan melalui berita bahawa Alasan Penghakiman Penuh kes anak saya telah di keluarkan secara rasmi oleh Mahkamah Tinggi.

2.Sehingga kini, saya dan keluarga belum dapat membacanya, justeru kami tidak dapat mengulas mengenainya.

3. Walaupun beberapa bulan (6bulan) menanti ia dikeluarkan, namun saya dan keluarga menyambut baik dengan perkembangan terbaru ini.

4. Namun, apa yang penting bagi saya dan keluarga adalah agar Yang Berbahagia Peguam Negara mengambil pertimbangan yang sewajarnya didalam memfailkan Petisyen Rayuan tersebut dalam jangka masa yang ditetapkan, yang kini saya percaya tinggal kurang dari 10 hari sahaja lagi.5. Saya percaya bahawa hak untuk anak saya sebagai seorang warganegara dan rakyat yang menjunjung Perlembagaan Malaysia untuk melalui proses Rayuan dan hak untuk aduan anak saya diadili sehingga ke peringkat Mahkamah Yang Tertinggi tidak akan diabaikan dan tidak dinafikan oleh pihak Yang Berbahagia Peguam Negara.

6. Saya dan keluarga amat yakin dengan kepakaran pihak Yang Berbahagia Peguam Negara dan barisan pendakwaan dalam mengenal pasti alasan-alasan bagi menyediakan satu petisyen rayuan yang terbaik.

7. Apapun saya berharap, Yang Berbahagia Peguam Negara tidak akan mudah terpengaruh dengan desakan mana-mana pihak yang tidak mahu petisen rayuan tersebut difailkan.

AZLAN MOHD LAZIM

Itulah sedikit yang diluahkan oleh Bapa kepada Saiful Bukhari mangsa LIWAT Anwar Ibrahim. Satu luahan yang sederhana yang mana meminta agar pihak Ketua Peguam Negara menfailkan RAYUAN bagi pihak anak beliau dalam kes liwat.Gomo sedang melihat apakah sekali lagin Keadilan dinafikan buat Saiful Bukhari dan percayalah jika menjelang 12 hb ini Peguam Negara tidak merayu kes liwat tersebut maka akan Gomo dedahkan apa yang Gomo tahu dan apa yang sebenarnya cuba dilakukan pihak tertentu dalam menafikan HAK KEADILAN buat Saiful Bukhari.

Gomo bukan beri Amaran tetapi Gomo memberikan UGUTAN kepada pihak yang bertanggungjawap agar jangan mengambil mudah rayuan buat Saiful Bukhari ini. Anwar Ibrahim sememangnya PELIWAT dan Gomo tidak takut untuk menyatakan bahawa sememangnya anwar Ibrahim telah MELIWAT Saiful Bukhari Bin Azlan.

Pssstttt... Jika tidak merayu maka semuanya akan Gomo dedahkan, jangan menafikan keadilan rakyat yang HAK.DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Zin Badak Cabar Khalid Gagap Dedah Skandal Video Azmin Ali JambanBerani ke Khalid Ibrahim nak dedahkan mengenai Skandal Video Seks Azmin Ali? Berani atau tidak Khalid Ibrahim? Meh layan Video ni beb...
Berani ke kerajaan Pakatan Selangor nak menjawap apa yang dikehendakkan oleh rakyat mengenai ketelusan Wang RM 1 Billion tu? Bila mereka nak jawap? Bila?

Sedarlah wahai rakyat Malaysia, sekarang baru mereka mentadbir Selangor dah macam macam berlaku yang mana Wang Rakyat di ROMPAK secara mengila Babi. Bayangkan jika Malaysia mereka tadbir bagaimana jadinya?

Oh jangan kata UMNO pun sama kerana UMNO buat secara Telus dan bukan tak jujur macam pakatan dok buat la ni. So kepada rakyat Selangor adalah lebih baik desak MB Selangor menjawap segala persoalan yang diajukan. Itu pun kalau Khalid Ibrahim ada telor lah nak jawap....

Psssttt... Rompak beb, rompak tu namanya. Rakyat Selangor juga jadi mangsa.

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Fitnah Terbaru Rejim Pakatan "Datin Seri Rosmah Perdana Menteri"
Selepas satu Fitnah maka satu lagi fitnah yang akan dilemparkan ke atas Datin Seri Rosmah Mansor isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. Fitnah yang bukan pekara biasa tetapi fitnah yang mengaibkan dan pastinya dengan niat menghasut rakyat Malaysia membenci kepimpinan Perdana Menteri Malaysia.

Kelmarin blog politik no 1 Malaysia UMNO WORLD yang merupakan jentera pembangkang telah melemparkan fitnah jahat keatas RTM dan TV3 apabila menyatakan pihak RTM dan TV3 meletakkan Datin Seri Rosmah Mansor sebagai Perdana Menteri Malaysia. Lihat dibawah ini:

Hebat bukan apa yang dilakukan oleh mereka jentera Pakatan Pembangkang ini. Fitnah dan terus fitnah tampa mengira Dosa pahala asalkan pimpinan mereka dapat menawan Putrajaya walaupun dipimpin DAP.

Hakikatnya mujur lah seorang pegawai Khas kepada Perdana Menteri Rizal Mansor yang turut sama dalam rancangan RTM tersebut mengambil beberapa keeping gambar yang menunjukkan dengan jelas apa yang dinyatakan oleh pihak RTM. Lihat gambar dibawah ini:

Allah Maha Besar dan sepandai pandai Fitnah yang dilemparkan dengan niat nak memburuk burukkan Datin Seri Rosmah akhirnya GAGAL sama sekali. Namun apa pula kenyataan yang bakal dikeluarkan oleh kepimpinan Pakatan Pembangkang apabila Blogger mereka melemparkan Fitnah? Apa kata mereka?

Percayalah pemimpin mereka akan menyatakan pekara tersebut dengan jawapan “ NO KOMEN” ataupun dengan kata lain bahawa enggan menjawap apa yang akan diajukan berhubung artikel dari blogger upahan mereka.


"Pembangkang Cukup Hebat dalam Menyebarkan FITNAH"

Apa pun tanggungjawap kita untuk mempertahankan Perdana Menteri, Isteri beliau dan anak anak beliau dari serangan Fitnah jahat pembangkang. Dan percayalah menjelang PRU 13 nanti akan lebih banyak serangan fitnah jahat sepertimana sebelum ini akan dilemparkan kepada pemimpin kita terutamanya Datin Seri Rosmah.Semoga rakyat Malaysia jelas mengenai pekara ini dan harapan Gomo agar setiap yang dinyatakan oleh Blog Blog politik dapat diperhalusi terlebih dahulu kesahihannya daripada kita mudah mempercayaiinya secara bulat bulat.


Psssttt…..Ameno World Cikaro…. Biasalah betina GERSANG….


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Pengarah Agensi Mana Yang Cuba Membunuh Karier Politik Pemimpin UMNOGerakan Anwarista sedang mengsasarkan bekas-bekas anggota ABIM sebelum ini dan juga rakan-rakan yang pernah bersama-sama menyokong Anwar Ibrahim malah dalam Wilayah Persekutuan seperti yang disebutkan awal tadi proses membuang nama-nama pemenang PRU12 sedang giat dilaksanakan.

Individu tersebut sebelum ini pernah menawarkan diri untuk bertanding jawatan Ketua Bahagian Putrajaya dan saya harap apa yang saya dengar ini tidak benar apabila beliau dikatakan telah ditaja sebanyak RM1 juta untuk menentang Tengku Adnan Tengku Mansor di Bahagian Putrajaya oleh sesorang yang cukup berpengaruh di pejabat Perdana Menteri.

Baca Selanjutnya Pendedahan EKSKLUSIF ini KLIK DISINI


Psssttt... Ku Nan nak disingkir dari Putrajaya, ada lagi sekor dok kejar nak jadi calon Putrajaya...nanti didedahkan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP