2012 Stand As One Gegar Kota Metropolitan Kuala Lumpur

Friday, July 6, 2012PANAS dan pastinya hangat esok apabila 2012 Stand As One membuka tirainya berlokasi di Taman Metropolitan Batu Kuala Lumpur. Program yang berlangsung selama dua hari ini menghimpunkan ribuan para belia untuk bersama sama beriadah dalam mengisi masa mereka dengan aktivi yang berfaedah dan mendatangkan manfaat.So kepada para Belia ataupun sesiapa sahaja yang merasakan anda seorang Warganegara yang prihatin dan peka ayuh kita sama sama menyertai:

2012 Stand as One
Berlokasi: Taman Metropolitan Batu Kuala Lumpur
7 - 8 Julai
Waktu 7Link pagi - 7 petang.
Maklumat Lanjut
Layari FACEBOOK RASMI KLIK DISINI

Meh layan video bawah ini khas buat para generasi Y


"Pertahankan Putrajaya"

Psssttt... Jom layan beb......

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

PANAS - Pengakuan Mangsa Samseng Upahan Teresa Kok DAP
Dengan kenyataan tersebut kita mengharapkan tindakan balas ataupun respon daripada Teresa Kok berhubung kenyataan tersebut. Jika kenyataan sepertimana didalam video diatas tidak benar kita mengalu alukan SAMAN dari Teresa Kok kepada yang berkenaan.

Gomo yakin 100% bahawa DAP semamangnya menggunakan SAMSENG dalam banyak urusan mereka. Memang mereka ini sememangnya Bangsat dan haramjadah. Wajib kita tolak Pakatan haram terutama DAP ini.

Psssttt.... DAP RACIST, Samseng!!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Promosi Arak Sempena Ramadhan Kerja Jahat Tony Pua DAPig

PPIM telah menerima aduan tentang salah laku The Store, Sri Petaling ini melalui Klinik Pengguna PPIM di Radio 24 siang tadi. Unit siasatan kami, telah ke sana untuk membuat tinjauan. Nampaknya, ini bukan disengajakan...memang promosi besar-besaran sedang diadakan...Perbuatan melampau dan menyentuh sensitiviti umat Islam ini telah mengguris pengguna Islam tambahan lagi dengan kedatangan Ramadhan tidak lama lagi...apa tindakan anda? Hebahkan!Sumber PPIM

Tahniah buat Tony Pua atas satu lagi kejayaan yang sememangnya semakin hari mempamerkan belang DAP yang sebenar. Tony Pua MP Petaling Jaya sewajarnya menjawap akan insiden penghinaan keatas umat Islam sepertimana yang dilaporkan diatas.


Tony Pua DAP

Cukup cukup lah menghina umat Islam wahai Parti DAP Bangsat, jangan sampai ada yang bakal disembelih angkara perangai durjana yang cukup keji menghina kami umat Islam.


Psssttt.... Tony Pua takut nak jawap? Jawap lah BABI

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP