Dato Zaini Utusan Mangsa Fitnah Portal Malaysiakini Milik Pembangkang

Saturday, July 14, 2012
Zaini Hasan dalam ucapannya memberitahu para peserta sebarang berita sebenarnya boleh digunakan untuk menimbulkan persepsi. Kaedah itulah yang digunakan oleh Jentera Propaganda Pakatan Rakyat selama ini sehinggakan blatant-lie atau penipuan terang-terangan. Dan menariknya wartawan Malaysiakini dibenarkan berada di dalam dewan sehinggalah akhirnya laopran pembohongannya dibacakan secara terang-terangan untuk menunjukkan bagaimana pembohongan dan putar belit dilakukan dengan menggunakan media baru.

Itulah yang menjadi masaalah kepada KEBEBEBASAN MEDIA hari ini apabila satu pekara yang benar telah diputar belit oleh mereka yang tidak bertanggungjawap sepertimana yang dilakukan oleh wartawan Malaysiakini pagi tadi.FITNAH, AUTA, SPIN dan pelbagai cara digunakan oleh portal milik pembangkang ini dalam mewujudkan sentimen kebencian kepada orang orang tertentu dan khusunya UMNO, Malah serangan ini sebenarnya memberikan satu bukti jelas bahawa Kebebasan media yang diamalkan oleh BN telah disalah guna oleh media pembangkang.

Apa yang pasti wartawan Malaysiakini pagi tadi benar benar tidak bertamadun dan mempunyai hati yang busuk dalam menerbitkan artikel beliau. Semoga wartawan hari ini dapat mengambil iktibar dari apa yang berlaku dalam serangan dan fitnah jahat sebegitu.

Psssttt... Cukup cukuplah Malaysiakini dengan pembohongan dan fitnah...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

LIVE - Himpunan Oren Bertukar GanasSungguh sadis bila melihat himpunan Oren yang diadakan di Kuala Lumpur hari ini GAGAL mendapat sambutan bila jumlah kehadiran yang kononya mencecah 100 ribu satu pembohongan ataupun lebih tepat lagi satu dongengan cerita Pak Lebai Malang.

Tidak sampai seribu orang yang berhimpun hari ini yang kononya berhimpun untuk membantah FELDA dengan laungan 'Bebas Peneroka Felda" , "Pecat Isa Samad" dan "Hancur Najib"

Ntah apa apa lah dengan mangkuk ayun puak puak pembangkang ni yang tidak ada kerja lain selain daripada berdemo jalanan dengan membawa cerita palsu dan dongengan untuk menghasut rakyat Malaysia.

"Hancur Najib" emmmm depa lupa yang Bapa Najib iaitu Tun Abdul Razak yang membangunkan FELDA dan mereka mungkin lupa yang Najib sentiasa menjaga kebajikan FELDA.

APa pun syabas kepada rakyat Malaysia yang mempunyai akal fikiran dengan tidak menyertai demo jalanan sepertimana yang dilakukan puak puak otak tepu didalam gambar diatas. Ini satu kejayaan membuktikan kita lebih berotak daripada mereka puak pembangkang.

Psssttt..... Makin lama makin teruk meroyan puak pembangkang ni.....hampeh


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

TERJAH - Abby Abadi Malu Alah Bila Ditegur Kak JeeHijrah konon, Puiii

Kita ni kalau dah kononya berubah tak payah le gebang sana sini kononya kita lah terbaik dalam sekalian umat. Tak payah le gebang sana sini kononya puak ni tak betul dan puak dia pulak yang betul. Ntah apa apa le si Abby Abadi tu.

Apa pun lu orang layan lah apa yang Kak Jee nyatakan tentang Hijrah ni. Memang tepat kena sebiji kat Muka Abby Abadi.

KLIK DISINI Dari Dunia Dapur Kak Jee PANAS!!!!


Psssttt... Apa ingat masuk PAS boleh masuk Sorga ke? Orang Gila pun ketawa lah oiii

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP