1M4U Buktikan Najib Razak Idola Belia Malaysia

Sunday, July 15, 2012Menakjubkan apa yang berlaku hari ini di KLCC apabila ribuan para belia bersama sama para pemimpin dalam suasana yang aman dan meriah.

Para belia ternyata terhibur dengan apa yang dilakukan pihak kerajaan hari ini dan segalanya akan memberikan satu lagi kelebihan buat Dato Seri Najib Razak dalam terus mendekati hati para belia Malaysia untuk terus bersama sama dengan kerajaan Barisan Nasional.Tahniah kepada semua yang terlibat, nantikan video eksklusif !!!


Pssstttt.... Ponat gila, penuh sesak beb!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

1 Malaysia 4 Youth Gegar KLCC Pagi IniPagi ini Dato Seri Najib akan hadir di KLCC dimana turut hadir adalah Menteri Keselamatan Dalam Negeri Dato Seri Hishammuddin dan beberapa pemimpin lain. Satu program yang menakjubkan bakal berlangsung pagi ini khas buat para belia.

Jam 2 petang pula Dato Seri Najib Razak akan sekali lagi bersama para belia bersama sama Menteri Belia dan Sukan Dato Seri Shabery Cheek yang juga pada sebelah petang ini membuat satu kejutan bukan sahaja untuk Malaysia malah seluruh dunia bagi menyaksikan satu persembahan khas.

Jadi kepada mereka yang merasakan diri anda seorang yang hebat ayuh kita bersama sama Dato Seri Najib Perdana Menteri Malaysia untuk sama sama dalam program 1 Malaysia 4 Youth yang akan berlangsung di pintu masuk utama KLCC.

Jom para belia....


Psssttt.... Kita berkumpul dengan menggunakan otak dan pastinya mendapat manfaat.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Dapatkan Tiket Perlawanan Harimau Malaya vs Manchester City Dengan Hanya RM 10BERITA BAIK UTK PEMINAT HARIMAU MALAYA! & MAN CITY!
Dapatkan tiket hanya dengan RM10.00.
Dapatkannya di Pelancaran

1Malaysia 4Youth
di Esplanade, KLCC
pada 15 JULAI 2012.


Layari DisiniRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP