PANAS - Wartawan Gila Menjejak Rosmah Mansor Sampai Ke India

Monday, July 16, 2012Ramai pihak menyatakan pekara pekara negatif atas apa yang dilakukan Datin Seri Rosmah Mansor Isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. Malah sejak gagalnya pakatan pembangkang menjatuhkan kreabiliti Najib Razak mereka menyerang Datin Seri Rosmah dengan pelbagai gaya sampaikan fitnah keatas Rosmah Mansor semakin menjadi jadi waktu ini.

Ikuti pengalaman seorang wartawan KL POS yang menjejaki Datin Seri Rosmah Mansor di India. Pelbagai cerita yang pastinya membuatkan anda semua wajib membacanya.

KLIK DISINI


Psssttt.... Terus mempertahankan apa yang baik untuk negara


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

BREAKING NEWS - Mahasiswa Buat Laporan Polis Diliwat Anwar IbrahimGomo baru mendapat maklumat bahawa petang tadi ada laporan Polis telah dibuat keatas Dato Seri Anwar Ibrahim oleh seorang Mahasiswa dari Utara yang menyatakan beliau telah diliwat Oleh Pemimpin PKR pada malam sebelumnya.

Tidak diketahui sama ada laporan tersebut benar ataupun sebaliknya namun yang pasti semua Kedutaan dalam Malaysia diminta untuk tidak melindungi Anwar Ibrahim jika beliau bertindak menyembunyikan diri sepertimana kes liwat yang terdahulu.


"Can I Fuck U Today?"

Laporan Polis oleh Mahasiswa itu dibuat di Balai Polis Negeri belah Utara. Sama sama kita nantikan apa perkembangan selanjutnya.

Arah semua kedutaan tutup pintu pagar terutama Kedutaan Turkey!!!


Psssttt... Apakah pembangkang akan menyatakan satu lagi konspirasi dari kerajaan?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PAS Berang Bila Himpunan Oren Dedah Maklumat Demonstrasi
Tidak semena mena pembangkang menjadi marah dan bising pada Najib Razak Perdana Menteri Malaysia ekoran program 1M4U yang berlangsung di KLCC semalam. Ntah dimana akal fikiran mereka bermacam tuduhan dilemparkan kepada Najib Razak dan kepimpinan BN yang lain dalam program semalam. Kenapa? Apa puncanya?

Setelah diselidiki Gomo dapati rupa rupanya mereka pembangkang terutama PAS berang dengan program 1M4U yang berlangsung semalam kerana berjaya menghimpunkan sekitar 40 ribu para belia untuk bersama sama dengan kerajaan dalam program yang aman dan pastinya selamat.

Mereka pembangkang berang kerana demo jalanan mereka pada hari Sabtu OREN telah Gagal kerana hanya mampu menghimpunkan sekitar 2 ribu orang sahaja . Tidak cukup dengan kegagalan mereka membawa 2 ribu jumlah pendemo terbongkar pula kisah dimana yang hadir berdemo pada hari tersebut bukanlah anak peneroka mahupun peneroka sebaliknya askar pencacai PAS yang dikerahkan untuk hadir berdemo.


Memalukan

Tambah memeritkan lagi apabila terbongkar kisah yang mana pendemo OREN pada Sabtu lalu diberikan upah yang mana jelas menunjukkan bahawa pembangkang terutama PAS begitu terdesak untuk memaparkan kekuatan yang pada hakikatnya tidak semegah yang disangka.Tetapi hebatnya PAS apabila dalam memberikan upah kepada para pendemo mereka bertindak seperti biasa apabila menghulurkan tabung untuk kutipan derma daripada pendemo yang mana satu lagi sandiwara hakiki yang mana tidak mendapat tempat dikalangan rakyat Malaysia.

Semalam dalam program 1M4U Najib Razak dan pimpinan Kerajaan tidak menghulurkan tabung kutipan derma untuk BN sebaliknya Najib Razak mengumumkan Dana 1M4U RM 100 Juta untuk kemudahan kerja sukarelawan belia.

Itulah bezanya piminan Barisan Nasional yang tidak memerah keringat rakyat sebaliknya memberikan apa yang ada untuk dinikmati bersama agar Malaysia terus gemilang dan maju ke arah wawasan 2020.


Kejayaan BN

Pembangkang? Anda renung dan fikirkan kemana arah tujuan dan matlamat mereka dalam membela rakyat Malaysia. Anda boleh fikir mengapa mereka begitu suka dengan Demo Jalanan tetapi menolak program yang mendatangkan manfaat sepertimana BN lakukan. Fikir fikir lah ye....

Psssttt.... Meroyan semacam puak PAS..hahaha


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

MANTAP - Video Abang Polis Terlampau Join Flash Mob


Pembangkang sering menyatakan pihak polis GANAS, KEJAM dan sebagainya. Malah lebih teruk mereka juga sering melabelkan pihak Polis tidak berhati perut apabila sesuatu perhimpunan diadakan. Tapi hangpa tengok dalam video diatas tu apa ceritanya?

Itulah aura bila para belia terus bersama pihak Polis dalam bersama menjaga keamanan negara Malaysia yang tercinta ini. Itulah Aura apabila semangat perpaduan terus dikekalkan dalam menjaga keharmonian Malaysia ini.

Buat pihak pembangkang, belajarlah dari sifat kasih sayang yang BN amalkan dan terapkan kepada rakyat Malaysia. Rakyat Malaysia menolak keganasan dan demo jalanan yang tidak mengguntungkan sebaliknya aktiviti berhimpun yang bernilai sepertimana program 1M4U semalam lebih dekat dengan jiwa dan minda rakyat Malaysia.

Psssttt.... Abang Polis tu beb..... Harap Menteri dan KPN tak ambil tindakan He he he


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Emas Sukma 2012 - Aksi Perlawanan Akhir Bolasepak, Sabah Menewaskan Perak 3 - 0Sabah Boleh BahTahniah Sabah atas kemenangan meraih Emas dalam acara Bolasepak sempena sukan Malaysia ke 15 yang dipertandingkan malam kelmarin. Gambar Bolasepak Final KLIK DISINI

Dalam sukan Malaysia ini walaupun pingat emas terbanyak diraih oleh mana mana negeri namun tumpuan adalah terarah kepada bolasepak yang mana siapa yang menang Emas pada acara bolasepak maka yang menjadi juara pada Sukan Malaysia ini adalah pasukan yang menang emas dalam acara Bolasepak itu.

Apa sekalipun hari ini adalah hari terakhir kejohanan Sukan Malaysia ke 15 yang berlangsung di negeri Pahang Darul Makmur. Tumpuan pingat pingat emas hari ini masih lagi terbuka dan pastinya kontijen yang paling gembira adalah Terengganu yang merangkul Emas terbanyak setakat ini iaitu dengan 62 kutipan pingat dan juga Sabah yang meraih Emas dalam acara Bolasepak.Tahniah buat pasukan bolasepak Sabah semoga dengan kemenangan ini memberikan Sabah satu iktizam untuk terus membangunkan bolasepak negeri dibawah bayu itu untuk masa yang akan datang.

Untuk Paparan Video dan Gambar sepanjang Sukan Malaysia Berlangsung layari

Sukma Pahang 2012 Tv KLIK DISINIPsssttt... Sabah boleh bah....... Sumandak nya manis manis....Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP