TERKINI - Nurul Izzah Akui Kesilapan Beliau Yang Menyebabkan Mahasiswa Diliwat Anwar Ibrahim

Tuesday, July 17, 2012


Hebat Nurul Izzah berbicara tentang tindakan demi tindakan yang dituntut untuk pihak berkenaan mengambil tindakan keatas Blog Papa Gomo. Sungguh lantang suara Izzah dalam gelagatnya cuba menghilangkan kembimbangan hati beliau tentang perangai bapa nya Anwar Ibrahim yang merupakan Kaki Sodomy.

Wahai Nurul Izzah anak kepada Anwar Ibrahim, janganlah bersikap hipokrit dalam memperjuangan keadilan dalam arena politik Malaysia. Jika anda menuntut tindakan diambil keatas Papa Gomo mengapa anda tidak pula mendesak bapa anda Dato Seri Anwar Ibrahim mengambil tindakan SAMAN keatas Dato Eskay, Papa Gomo dan rangkaian blogger yang lain?

Mengapa anda hanya mendesak satu pihak sahaja dan kemudiannya menyalahkan pihak kerajaan terutama nya UMNO apabila sesuatu isu timbul berkaitan Bapa anda yang merupakan seorang Peliwat? Mengapa tidak bertanya kepada bapa anda apakah beliau telah berhenti dari terus meliwat anak anak muda Malaysia?

Gomo malas nak ulas panjang berkenaan pekara ini namun AMARAN buat Nurul Izzah kerana dalam minggu ini Gomo akan berikan satu TAMPARAN maut untuk Nurul Izzah agar bersedia dengan tanggungjawap sebagai seorang anak yang menasihati bapanya.

Sabar Nurul Izzah, sabar kerana sabar itu adalah separuh dari iman. Gomo sendiri sentiasa bersabar dengan apa yang berada ditangan ini. Gomo sendiri tetap tenang dengan bahan bukti yang ada ini. Kerana iman kesabaran ini lah yang membuatkan Gomo akan buka satu persatu agar seluruh rakyat Malaysia tahu siapa bapa anda Anwar Ibrahim.Sabar Izzah....... Kita tunggu minggu ini!!!!


Psssttt.... Nurul Izzah tahu dimana kesilapan beliau sehingga menjadikan ayahnya meliwat seorang Mahasiswa.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Liwat Mahasiswa, Nurul Izzah Patut Bertanggungjawap
Kah kah kah..... Ramai yang dari puak pembangkang ketawa bila Gomo laporkan berita mengenai Mahasiswa yang buat laporan Polis kerana diliwat Panasihat PKR Dato Seri Anwar Ibrahim. Hahaha.....

Hangpa juak pembangkang ketawalah puas puas. Hangpa semua gelak lah sampai guling guling coz selepas ini hangpa semua akan maki hamun Anwar Ibrahim kerana menjadikan Pakatan PAS,DAP,PKR ditolak rakyat Malaysia.

Gomo sibuk sikit sekarang ni untuk keluarkan kes liwat terbaru Anwar Ibrahim keatas Mahasiswa dari utara tu. Sibuk memandangkan menjalankan tugas liputan Sukan Malaysia ke 15 Pahang yang baru berakhir semalam. Tetapi tunggu dalam minggu ini satu PENDEDAHAN PANAS akan Gomo keluarkan agar semua rakyat Malaysia tahu.


Lepas Saiful Ada Yang Akan Tampil Kehadapan.

Buat Wan Azizah elok jaga laki kau tu, macam haram lah perangai dia tu Jijah oiiiii. Habis semua anak muda nak diliwat Nuar Berahim tu. Kau susah susah sangat kau suruh le Nuar Berahim tu kawin lain Jijah oiii.

Si Nurul Izzah pun satu hal. BODOH nak mampos jaga bapak kau tu. Bukan kau tak tahu bapak kau tu kaki PENIPU dan PEMBOHONG. Jangan ingat kau hantar.............. TUTTTTT... Hahaha

Nanti ye Nurul Izzah Gomo story baik punya pasal Mahasiswa kena liwat ni coz ada kena mengenai dengan Kau wahai Nurul Izzah.

Apa pun Anwar Ibrahim adalah PELIWAT TEGAR. kau orang nak ke Anwar Ibrahim jadi Perdana Menteri? Nak???

Psssttt... Relax dan Cool, Mahasiswa tu akan tampil ke hadapan......

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Laungan "We Want Peace" Bukti Belia Menolak Politik Jijik Pakatan Pembangkang
Program IM4U yang dilancarkan pada hari ini telah berjaya menarik lebih kurang 50,000 peserta . Perkarangan Esplanade KLCC mula dikunjungi belia seawal 8 pagi lagi. Pelbagai gerai pameran telah dibuka untuk pengunjung-pengunjung yang berminat. Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak tiba di perkarangan KLCC pada pukul 11:30 pagi dan melawat beberapa gerai sambil diiringi Menteri Belia dan Sukan , Datuk Seri Shabery Cheek dan Menteri Dalam Negeri , Datuk Seri Hishamuddin . Perdana Menteri kemudiannya meninggalkan perkarangan KLCC bersama Menteri yang mengiringi beliau untuk makan tengahari .


Tepat pukul 5 petang, Perdana Menteri sekali lagi tiba di Esplanade KLCC untuk merasmikan Program IM4U dan Dana Sukarelawan 1 Malaysia. Beliau merakamkan rasa bangga kepada belia-belia yang terlibat dalam perhimpunan 1M4U yang diadakan pada hari ini. Dengan sorakan 'We Want Peace' yang menyambut beliau semasa tiba untuk perasamian, Datuk Seri Najib yakin sebahagian besar belia dalam negara ini cintakan keamanan, dan bencikan perbalahan dan permusuhan.


Datuk Seri Najib menyatakan bahawa peranan yang dimainkan oleh belia penting untuk pembangunan negara dan pembinaan negara bangsa yang berjaya. Tema IM4U yang dipilih menunjukkan kerajaan pada hari ini adalah kerajaan untuk golongan belia. Platform IM4U adalah untuk para belia tampil ke hadapan untuk menyumbang kepada masyarakat dan negara secara sukarela melalui aktiviti-aktiviti sukarela yang diminati mereka selagi memberi manfaat kepada masyarakat dan negara. Belia boleh terlibat dalam pemuliharaan alam sekitar, pembangunan pendidikan dan juga dalam bidang penjagaan kesihatan.Datuk Seri Najib berharap, satu gelombang besar-besaran di kalangan orang muda di seluruh negara untuk membantu masyarakat dan negara akan berlaku melalui IM4U . Gelombang sebegini akan mewujdkan sebuah negara Malaysia yang prihatin . Menurut Perdana Menteri, walaupun belia menyertai program IM4U secara sukarela , dana masih diperlukan untuk peralatan-peralatan dan bahan mentah yang diperlukan untuk menjalan kerja-kerja sukarela. Dengan itu, Datuk Seri Najib telah mengumumkan Dana Sukarelawan 1 Malaysia atau DR1M sebanyak RM 100 juta ringgit. Pengumuman dana berjumlah RM 100 juta diiringi dengan tepukan gemuruh dari belia-belia yang hadir.

Lembaga Amanah IM4U akan diketuai oleh Datuk Seri Najib sendiri untuk memantau pengaliran keluar dana yang diperuntukkan. Persatuan-persatuan belia boleh memohon secara online dana IM4u untuk kerja kesukarelawan yang ingin mereka lakukan.

Sumber KL POS


Psssttt.... Belia ada otak, Pembangkang ada apa? Cer cite cer cite...

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP