Filem "Tanda Putera" Arahan Shuhaimi Baba Bikin Papa Gomo, GAP, MIK Menangis Tersedu Sedu

Wednesday, July 18, 2012
Terbaik dan pastinya UMPHHHHH dan itulah yang Gomo boleh katakan mengenai Filem yang bakal ditayangkan dipawagam akan datang ini. Filem arahan Datin Paduka Shuhaimi Baba berjudul "Tanda Putera" yang mengisarkan satu epik sejarah yang wajib ditonton oleh rakyat Malaysia terutama golongan anak muda yang ungkin lupa sejarah Tragedi berdarah 13 Mei.

Gomo difahamkan oleh Datin Paduka Shuhaimi tadi sepatutnya filem Tanda Putera tersebut akan ditayangkan pada 13 September 2012 namun kemungkinan filem tersebut dilewatkan tarikh tayangannya atas sebab sebab yang ditetapkan oleh Finas.
Papa Gomo, Gerakan Anti PKR, Medan Info Kita yang menyaksikan Filem tesebut turut mengalirkan air mata beberapa kali dan terus terang Gomo katakan filem tersebut memang menyentuh perasaan bukan sahaja orang Melayu mengenai Tragedi 13 Mei tetapi seluruh kaum di Malaysia ini.

Tidak lupa juga watak Tun Abdul Razak Perdana Menteri Malaysia dan juga Tun Dr Ismail Timbalan Perdana Menteri waktu itu yang mana watak mereka sememangnya luar biasa dan selayaknnya menjadi satu point penting yang wajar dinilai oleh seluruh kepimpinan yang ada di Malaysia ini.

Filem Tanda Putera memang terbaik dan Syabas kepada semua yang terlibat terutamanya Datin Paduka Shuhaimi Bab dan para pelakon yang menjayakan watak dengan begitu hebat dan mantap.Sama sama kita nantikan tayangan nya nanti di Pawagam yang berhampiran. Dan apa yang pasti beberapa pihak pembangkang pastinya tidak berpuas hati dengan filem "Tanda Putera" ini kerana memaparkan kebenaran yang mewujudkan kebencian kaum Cina kepada Melayu pada waktu 13 Mei lalu.

Memang PANAS!!!!


Psssttt... Ada dalam 5 kali juga le Gua mengalirkan air mata, fuh..... dasyat beb ....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Fauziah Berang Ngo Yang Dibiayainya Mohon Maaf Pada Lynas Berkaitan Artikel Fitnah.Kumpulan protes 'Selamatkan Malaysia Stop Lynas (SMSL)', hari ini menerbitkan surat memohon maaf kepada Lynas Corp di atas menyebarkan tuntutan dan tuduhan palsu terhadap tahap keselamatan loji pemprosesan nadir bumi ini.

Dalam satu kenyataan memetik, "Kami merujuk kepada artikel yang pernah diterbitkan, yang mendakwa bahawa loji Lynas mungkin tidak selamat.

"Kami memohon maaf kerana penerbitan ini langsung tidak mempunyai asas yang saintifik. Kajian semula peraturan dan keselamatan loji Lynas telah dilakukan dengan teliti dan menyeluruh." merujuk kepada kenyataan rasmi SMSL.

Sumber KL POS.

Nah tu dia, MOHON MAAF setelah keceluparan membuat artikel Fitnah dari pihak pembangkang. Bukan sekali mereka pihak pembangkang membuat permohonan Maaf setelah membuat artikel fitnah tetapi sudah acap kali ianya berlaku yang mana dengan niat untuk menghasut rakyat Malaysia.

Sekarang ini kita tanya pula kepada MP Kuantan Fauziah Toron yang cukup glamour dengan isu Lynas ini. Apakah MP PKR ini akan membuat permohonan maaf kepada Lynas? Apakah pihak PKR akan mengesa agar Fauziah bakal Ketua Wanita PKR itu menarik balik segala tomahan dan fitnah keatas Lynas?

Percayalah wahai rakyat Malaysia, mereka ini puak pembangkang terutama para pemimpin mereka tidak akan mearik balik kesilapan yang telah dilakukan. Sebaliknya mereka akan terus menfitnah dan mewujudkan kebencian rakyat kepada kerajaan Malaysia.

Semoga rakyat Malaysia peka mengenai pekara ini kerana persepsi yang mereka lakukan boleh menyebabkan rakyat mudah termakan hasutan dan menyebabkan rakyat di KELDAI kan oleh mereka pimpinan Pakatan Pembangkang.

Psssttt.... Lepas ni si Fauziah Gila ni akan keluar statment fitnah lagi Lynas, percayalah!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Hussam Musa Kalah Saman Dan Kini Sms Beliau Isu RM 3 Juta Pula TersebarYahoooooooo
Yahooooooo
Yahoooo

Hussam Musa telah kalah SAMAN semalam.
Yahoooo
Paling best Hussam Musa KANTOI dengan apa yang didedahkan oleh Blogger upahannya satu tika dulu iaitu Blogger Kickdeffela. Gua malas nak ulas panjang cuma harap pembaca melayarinya sendiri di Blogg Kickdeffela KLIK DISINI.

Psssttt... Pi Mampos sama lu Hussam Musa Kambing. Ptuih


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP