Guan Eng DAP Bunuh Ekonomi Orang Melayu

Thursday, July 19, 2012Malu dan memang malu dengan gelagak Cina Komunis Lim Guan Eng yang semakin hari semakin menonjol sifat anti melayunya. Bersongkok kononya nak bersama sama dengan orang Melayu namun hakikatnya Lim Guan Eng adalah si Bangsat yang sedang dalam perangkaan membunuh Melayu terutama dari segi ekonomi.

Blogger House PK telah berjaya mendedahkan segala galanya DISINI.

Psssttt... Makin hari makin terbakar aku dengan DAP bangsat ni.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Kami Para Blogger Tak Terkejut Dengan Kenyataan Anwar Ibrahim IniBiasalah nama pun Anwar Ibrahim beb, dan Gomo serta rakan blogger seperjuangan lain yang dah melihat bukti Anwar Ibrahim meliwat mahasiswa Utara tu tak terkejut dengan kenyataan terbaru Anwar Ibrahim ini.

Emmm hangpa nak sokong Anwar Ibrahim jadi Perdana Menteri yang bakal menghalalkan perkahwinan sesama sejenis? Hangpa semua nak Anwar Ibrahim yang merupakan PELIWAT TEGAR negara?


"Mana Layak Tadbir Negara?"

Cer hangpa tengok muka Najib Razak dan kemudiannya bandingkan dengan muka Anwar Ibrahim. Hangpa pakat fikir lah ye, bukan untuk kita tetapi untuk masa depan anak cucu cicit kita kelak.

Psssttt.... Kalau dah main Bontot je, bila masa Anwar Ibrahim nak jaga rakyat?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Liwat Mahasiswa Kisah Benar Yang Disembunyikan Nurul Izzah


"Mencari Mangsa"

Nurul Izzah Anwar, nama yang memang melekat dibibir Gomo setelah mengetahui bapanya Anwar Ibrahim meliwat seorang Mahasiswa dari Utara tanah air. Nurul Izzah yang Gomo ingatkan kerana dalam liwat kali ini ianya berpunca dari Nurul Izzah itu sendiri.

Gomo acap kali berbicara mengenai Nurul Izzah namun apabila bukti baru tentang liwat yang Anwar Ibrahim lakukan keatas seorang Mahasiswa itu mengesahkan peranan Nurul Izzah Gomo jadi tidak keruan kerana beranggapan Nurul Izzah telah menasihati bapanya agar menghentikan perbuatan keji meliwat anak muda.

Gomo sebenarnya tertarik dengan beberapa laporan yang menyatakan isu liwat Mahasiswa ini adalah rekaan Gomo semata mata kerana telah terdesak untuk mengejar rangking blog. Emmm kejar rangking? Gomo dah bertahun berjuang alam maya ni. Malah RBF Online sahabat seperjuangan juga tahu bagaimana Gomo belajar berblogg dengan menggunakan sebuah buku sebagai sumber rujukan. Al Maklum waktu lalu Gomo buta IT. ( Artikel RBF Online)


"Nurul Izzah Tahu Beliau Bersalah"

Sebelum ini Gomo dah keluarkan satu artikel mengenai beban Gomo yang banyak menyimpan cerita salah laku pemimpin politik. Malah dari kalangan pihak pembangkang banyak Gambar, Video dan sebagainya yang ada ditangan Gomo sehingga menjadikan Gomo terasa beban kerana perlu bersabar mengeluarkan bahan bahan tersebut.

Isu Anwar Ibrahim meliwat mahasiswa bukanlah satu rekayasa ataupun dongengan yang Gomo hasilkan kerana untuk makluman pemabca sekalian sudah ramai sahabat Blogger dan individu tertentu yang Gomo tunjukkan bukti Anwar Ibrahim meliwat Mahasiswa. Malah semalam Gerakan Anti PKR, Medan Info Kita juga Gomo panggil mereka untuk memberikan bukti kukuh bahawa Gomo ada menyimpan bahan tersebut.

Berbalik kepada Nurul Izzah yang merupakan penyebab anak muda Mahasiswa dari utara ini diliwat oleh bapanya adalah kerana tindakan Nurul Izzah yang menggangap bapanya sudah insaf ataupun berubah baik.

Emmm belum sampai lagi rasanya untuk Gomo terus mengulas mengenai peranan Nurul Izzah dalam kes Liwat Mahasiswa ini namun sepertimana yang Gomo janjikan akan Gomo keluarkan satu persatu agar seluruh rakyat Malaysia tahu siapa Anwar Ibrahim bapa peliwat anak muda.


"Anwar dan Mahasiswa"

Gomo memberi amaran kepada semua pihak terutama dikalangan pembangkang agar bersedia dengan kes Liwat Mahasiswa Utara ini kerana kali ini anda semua akan terkedu, mati akal malah akan tidak mampu untuk menjawap apa yang akan Gomo dedahkan kelak.

Sama sama kita nantikan kebenarannya. Buat Nurul Izzah pastikan anda bersedian dengan apa yang bakal didedahkan kelak kerana anda yang perlu bertanggungjawap dengan apa yang berlaku keatas Mahasiswa yang diliwat Anwar Ibrahim.


Psssttt.... Baik punya beb, Panas...Panas....Panas.... Kita Tunggu

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Official Trailer Filem Tangkap Leleh "Tanda Putera" Yang Akan Menggegarkan NegaraKepada yang masih mencari cari apa itu filem "Tanda Putera" sila layari video diatas ini agar anda mengetahui sedikit sebanyak apa makna besar yang kita seluruh rakyat Malaysia perlu tahu.

Gomo menangis menyaksikan cerita Tanda Putera ini. Bukan sekali menitik air mata tetapi beberapa kali titisan air mata ini mengalir. Malah bukan Gomo sahaja yang mengalirkan air mata tetapi penonton yang hadir tadi turut sama mengalirkan air mata termasuk Dato Yusof Haslam, A Galak, Yb Zulkifli Nordin dan ramai lagi.

" Aku menangis kerana cinta, Cinta pada Negara, Cinta pada Keamanan Dan Cinta pada perpaduan. Paling emosi apabila Cinta yang dizahirkan antara Tun Abdul Razak dan Tun Dr Ismail memberikan kesan yang mendalam dalam hidup ini."

Ulasan Datin Paduka Shuhaimi Bab KLIK DISINI

Psssttt.... Memang terbaik lah movie ni, Wajib tonton beb.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP