Fitnah Pembangkang - Farid Ismeth Emir Pembaca Berita RTM1 Dikatakan Bekas Suami Rosmah Mansor

Sunday, July 22, 2012Gua tak faham kenapa cukup suka dan begitu gembira puak Pakatan pembangkang dalam melemparkan fitnah Jahat keatas Datin Seri Rosmah Mansor Isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. Fitnah yang jijik dan boleh Gomo katakan mereka ini yang diupah oleh pemimpin pembangkang tidak mengira halal dan haram dalam menjalankan kerja terkutuk menyerang peribadi Datin Seri Rosmah Mansor.

Dah lama isu Rosmah Mansor berkahwin dengan pembaca berita RTM 1 Farid Ismeth Emir dimainkan oleh gerombolan jentera media baru pembangkang. Malah serangan yang dilakukan bukan sekadar cerita biasa malah sampaikan mewujudkan dokumen, gamar edit dan sebagainya dalam melakukan kerja terkutuk mereka ini.


Blogger upahan Rafizi Jambu Anwar

Blogger upahan Rafizi Ramli Blog Mimpi Senja begitu hebat memainkan fitnah jahat dengan kenyataan kenyataan yang jijik keatas Rosmah Mansor dan Najib Razak Perdana Menteri. Malah blog upahan Rafizi ini dilihat begitu komited dalam melemparkan fitnah.

Gomo melihat ini satu lagi cubaan untuk membunuh kreabiliti Rosmah Mansor yang mana kita lihat begitu konsisten dalam membantu suaminya Najib Razak. Malah Gomo boleh andaikan bahawa Rafizi Ramli sebenarnya sedang cuba mencari publisiti dalam isu Rosmah sepertimana yang pernah dilakukan oleh Chegubard dalam isu Fitnah "Rosmah Puaka"

Didalam bulan puasa ini mereka gerombolan pembangkang tidak peduli akan fitnah yang dilemparkan. Malah mereka semakin galak sehingga sanggup melakukan apa sahaja dengan berpaksikan wang ringgit yang diberi oleh kepimpinan Pakatan pembangkang. Kenapa begitu jahil mereka ini? Kenapa begitu dayus?


Anak Rosmah Mansor pun difitnah pembangkang.

Farid Ismeth dikatakan suami kepada Datin Seri Rosmah, satu cetusan Fitnah yang dilakukan bagi menarik minat rakyat mengikuti fitnah jahat mereka ini memandangkan Farid Ismeth sememangnya cukup popular sebagai pembaca berita kerana kelunakkan suara dan kata kata yang pedas diakhir rancangan.

Ini modus operandi mereka dalam menyebarkan fitnah kerana Rosmah Mansor mesti dikaitkan dengan seorang lelaki yang popular sepertimana Fitnah pembangkang sebelum ini yang mengaitkan Najib Razak bersama artis Ziana Zain.


Mana Yang Muka Terbakar?

Cukup cukup lah wahai Pakatan Pembangkang, cukuplah kerana Azab Fitnah itu semakin hari membuatkan anda semakin terasa bahangnya. Lihatlah wajah Anwar Ibrahim yang semakin hari semakin terbakar dek kerana Fitnah dan aktiviti Homoseksual yang beliau lakukan. Cukup lah menfitnah dan cubalah pilih isu yang tepat dengan masyarakat.

Tidak ada guna menabur fitnah dengan wang setakat seribu dua yang diberikan oleh pemimpin. Kreabiliti dalam menjual cerita diblog mestilah selaras dengan kebenaran walaupun ianya pahit untuk ditelan. Jadilah seperti kami blogger pro Kerajaan yang begitu tepat dan komited dalam menyampaikan berita Sahih, tepat dan benar buat rakyat Malaysia dan juga dunia luar.

Psssttt... Esok ada benda pasal Rosmah Mansor nak meletop!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP