EKSKLUSIF - Video Pengakuan Farid Ismeth Emir Pembaca Berita RTM 1Tentang Hubungannya Dengan Rosmah Mansor

Monday, July 23, 2012


Apa kata anda yang menyaksikan video diatas ini? Apakah anda masih lagi merasakan Farid Ismeth Emir seorang yang pembohong dan penipu dalam kenyataannya sepertimana yang beliau nyatakaan?

Apa yang beliau nyatakan adalah benar dan bukanlah satu pembohongan, malah beliau akui fitnah yang datang dari pihak pembangkang ini bukanlah baru tetapi sudah berakar umbi sejak 11 tahun yang lalu yang mana dimainkan oleh pembangkang bagi mewujudkan persepsi.

Beliau tidak pernah sama sekali berkahwin dengan Datin Seri Rosmah Mansor, beliau bersumpah tidak sesekali beliau pernah berhadapan dengan Rosmah Mansor dan ini semua adalah kebenaran yang mana sengaja difitnah oleh pihak pembangkang.

Apakah kita rakyat Malaysia mahu begitu seronok dengan cerita Rosmah Mansor yang terus difitnah oleh pihak pembangkang Malaysia ini? Mereka GAGAL dalam mendapatkan keyakinan rakyat dan kemudiannya memainkan sentimen serangan Fitnah keatas pimpinan BN termasuklah Rosmah Mansor Isteri kepada Perdana Menteri Malaysia. Apakah kita mahu membiarkan fitnah sebegini terus berleluasa?

Gomo pinta kepada pembaca yang ada agar dapat sama sama menyebarkan video pengakuan Farid Ismeth Emir pembaca berita RTM 1 kemana mana sahaja. Malah Gomo pinta bantuan dari seluruh rakyat agar mampu menyampaikan kepada mereka yang lain bahawa cerita Farid Ismeth Emir yang kononya merupakan suami kedua Rosmah Mansor adalah satu FITNAH JAHAT semata mata.

Kita mesti menghalang mereka ini pihak pembangkang dari terus menabur Fitnah, adu Domba kerana sikap mereka ini yang selalu menyebarkan fitnah adalah satu kecelakaan kepada keamanan kita di Malaysia ini.

Semoga puak pembangkang sedar akan fitnah yang mereka lakukan ini dan berhenti dari membohongi rakyat Malaysia.

Artikel Fitnah Pembangkang Dalam Isu Farid Ismeth Emir dan Rosmah Mansor KLIK DISINI

Psssttt... Ada pemimpin pembangkang berani tampil buat permohonan Maaf? Ptuih!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Khalid Ibrahim Berang Dengan Kenyataan Terbaru Sohaimi ShahadanAngin bebenor puak pembangkang dengan pengerusi GPRS Dato Sohaimi Shahadan berhubung isu air yang ditemplak begitu dasyat sampaikan Khalid Ibrahim sesak nafas.

Apa kata Blogger Mega Be Da Man:

'brainstorming' untuk isu air , dengan 30 tahun pengalaman sebagai jurutera , apa yang ditulis oleh Uncle Fuad Omar adalah untuk penilaian wakil-wakil 'professional' kerajaan Selangor ke setiap loji rawatan air . Data-data berikut MESTI diperoleh untuk menentukan samada Selangor benar-benar berada dalam krisis air atau tidak. Do it professionally bukan 'posing'2 bergambar

Read More...


Psssttt.... Isu Air yang penting buat rakyat pun sanggup dipolitikkan oleh Kerajaan Pakatan Selangor

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP