Tian Chua Dalang Wikipedia Rosmah Mansor & Najib Razak

Tuesday, July 24, 2012Tian Chua perlu malu pada dirinya apabila sekali lagi KANTOI dalam menyebarkan Fitnah jahat ke atas Datin Seri Rosmah Mansor. Jika sebelum ini Tian Chua menyebarkan fitnah melalui gambar Najib Razak dan Altantuya yang diedit kali ini beliau memainkan peranan dalam menfitnah Rosmah Mansor pula.

Apa nak jadi dengan pimpinan dan juga jentera media pembangkang? Apakah sudah tidak ada cara lain dalam memenangi hati pengundi dan bersaing dengan cara yang sihat?

Ikuti kisah lanjut tentang penglibatan Tian Chua sebagai dalang dalam menyebarkan fitnah dan propaganda pembangkang bagi menjatuhkan imej Perdana Menteri dan isteri KLIK DISINI.

Psssttt... Puak puak ni elok kita bakor je, tak sudah sudah menfitnah!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

MUSIBAT - Bila Masjid Yang Menjadi Pentas Politik Pemimpin Kafir Harbi Ditengelami AirPanas panas panas, dah macam api neraka agaknya puak puak PAS apabila sebuah Masjid yang sebelum ini dijadikan pentas politik seorang pemimpin politik Kafir kini mendapat kesan apabila air banjir naik ke dalam ruang solat dimana tempat yang sama Xavier jayakumar Kafir harbi memberikan Takzirah pada 2009.

Gambar dan cerita penuh KLIK DISINI

Psssttt... Satu persatu Bala datang menimpa mereka puak Pakatan Haram, Kalau Malaysia mereka tadbir?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Karpal Singh Tegaskan Dengan Keras DAP Menolak Islam Yang Dibawa PASBukan sekali tetapi dah berulang kali Karpal Singh DAP degan keras menentang ISLAM yang dibawa oleh parti sekutunya iaitu PAS. Walaupun pelbagai usaha dilakukan PAS termasuklah ada pemimpin mereka yang melaungkan sanggup mati demi Karpal Singh semua itu tidak berupaya mengubah prinsip DAP yang sememangnya menolak Islam PAS.

Waktu debat antara Ustaz Fathul Bari dan Nasaruddin Tantawi minggu lalu Ketua Pemuda PAS itu ada menyatakan bahawa Karpal Singh bersama PAS dalam menegakkan Islam PAS. Begitu lantang apa yang Tantawi nyatakan sehinggakan hadirin bertepuk tangan kononya Tantawi memberikan satu fakta bahawa DAP menerima ISLAM PAS.

Hakikatnya Karpal Singh belum mampu ataupun dengan kata lain tidak akan sesekali menerima Islam yang dibawa PAS kerana Karpal Singh sendiri membidas kenyataan Tantawi mengenai persetujuan DAP dengan Islam yang dibawa PAS.

Gomo nalas untuk menrungkai pekara ini lagi memandangkan puak PAS akan terus menyatakan DAP adalah sekutu mereka yang terbaik dalam menumbangkan UMNO sebuah lagi parti Islam Melayu yang merupakan persaingan PAS.

PAS sanggup berkerjasama dengan sebuah parti Kafir yang cukup keras dan lantang menentang Islam dalam menghancurkan UMNO parti Islam terbesar di Malaysia ini. PAS sanggup demi kuasa politik yang mana tidak peduli apa matlamat DAP walaupun secara jelas dan terang DAP tidak dapat menerima apa yang dibawa oleh PAS.

Apakah anda semua yakin DAP akan berkerjasama dengan PAS dalam terus menjaga kebajikan umat Islam di Malaysia ini? Apakah anda yakin PAS mampu mengawal DAP? Apakah anda setuju jika Gomo katakan PAS hanyalah boneka DAP semata mata?

Psssttt.... PAS sanggup bunuh sesama umat dan bersekongkol dengan si Kafir demi kuasa politik.Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP