AMK Mangkuk Tingkat Tawar Blogger UMNO Nasi Kangkang.

Saturday, July 28, 2012"hahahahahahhaha"


Gua tertarik dengan kenyataan mangkuk tingkat AMK yang dalam video dibawah ni apabila bercakap soal Blogger pro BN. Ntah siapa nama mangkuk tingkat ni Gua tak tahu pasal pada gua dia ni tak popular mana pun melainkan mencari populariti yang sedang melobi nak jadi calon pilihanraya. Tapi kali ni biar aku tolong dia popular mana tau dia bakal jadi pembancuh kopi Anwar Ibrahim.
Kenyataan Mangkuk tingkat didalam video diatas berulang kali menyatakan mengenai "Janji Ditepati" yang mana mendakwa blogger UMNO/BN dijanjikan pelbagai ganjaran dalam berblog. Eh mana mangkuk tingkat tu tahu kami blogger pro BN dijanjikan itu dan ini? Janji apa yang ditabur oleh UMNO dan BN pada kami ni?

Gomo antara yang lama dalam perjuangan yang dikenali Blogger jalanan sejak 2008 selepas kekalahn besar BN pada 2008 tidak pernah dijanjikan Intan Permata mahupn jawatan itu ini baik dari UMNO mahupun BN. Malah rakan rakan seperjuangan yang lain seperti Parpu Kari, Gerakan Anti PKR, RBF Online dan lain lain tidak sekali pun didatangi pemimpin ataupun wakil UMNO/BN dalam menjanjikan itu dan ini.

Apa yang kami lakukan bukan menagih janji, kemewahan ataupun jawatan tetapi adalah kerana kami semua yakin dan pasti bahawa hanya UMNO dan BN sahaja yang dapat memakmurkan Malaysia demi anak cucu cicit kami kelak. Itu perjuangan yang kami lakukan malah sekali pun kami tidak pernah terfikir nak LOMPAT MASUK KE DALAM PKR,PAS apatahlagi DAP.

Mangkuk Tingkat yang bercakap dalam video diatas sebenarnya tertekan dengan serangan demi serangan yang kami blogger pro BN lakukan. Bukan sahaja mangkuk tingkat tersebut tetapi seluruh kepimpinan Pakatan Pembangkang GENTAR dengan pendedahan kami dalam menyedarkan rakyat Malaysia siapa pakatan pembangkang.

Dalam video diatas juga si Mangkuk Tingkat ada menyatakan mengenai pelawaan beliau untuk menyertai kem Pembangkang. Pelawaan agar blogger Pro BN beralih arah menyokong Pembangkang. Wah hebat ajakan tersebut, demi apa untuk menyertai pembangkang? Untuk apa menyertai parti pembangkang yang hala tuju mereka pun belum diketahui lagi? Siapa PM jika mereka menang? Siapa yang pegang kuasa? DAP?

Paling menarik bila si mangkuk tingkat menyatakan bahawa berjuang bersama mereka dengan "NEUTRAL" yang mana kalau BN salah tegur, kalau pembangkang salah tegur. Ehhh kami Blogger Pro Kerajaan UMNO/BN dah bertahun tahun bersikap neutral. BN salah kami tegur, Pembangkang salah kami tegur cuma bezanya kami ini apabila BN kami akan mendesak secara total tetapi bila salah pembangkang kami akan balun habis habisan.


"Kenapa Pembangkang senyap isu ni?"

Itu baru Neutral dan adil, bukan seperti Blogger Pembangkang yang takut untuk menegur pemimpin sendiri. Lihat sahaja contoh apabila Anwar Ibrahim dengan China Doll beraksi dalam video yang tersebar. Mana suara lantang dalam pembangkang yang meminta Anwar Ibrahim untuk tampil kehadapan membersihkan namanya dengan MENYAMAN ESKAY? Mana?

Jam Omega yang sampai sekarang GAGAL ditunjukkan Anwar Ibrahim juga tidak didesak oleh pembangkang terutama blogger mereka untuk mempamerkan kepada rakyat. Kenapa membisu seribu bahasa jika benar Pembangkang itu bersikap neutral? Kenapa menyembunyikan kesalahan dan salah laku moral pemimpin mereka?

Magkuk tingkat dan juga pemimpin pembangkang yang lain semakin hari semakin risau dengan kebangkitan kami Blogger Pro UMNO/BN. Mereka risau kerana PRU 13 ini mereka sudah tidak lagi selesa seperti PRU 12 yang lalu kerana kami semakin ramai dan semakin berpengaruh terhadap rakyat Malaysia.

Fitnah dan propaganda
yang mereka lakukan semakin hari semakin suram kerana rakyat sudah muak dengan politik jijik yang dihidangkan. Malah dengan masaalah moral pemimpin mereka yang mencemarkan imej negara sudah pasti ditolak rakyat Malaysia.

Janji Ditepati kata mangkuk tingkat dalam video diatas. UMNO dan BN tunaikan janji dan ianya terbukti selama ini. Tapi pembangkang? Jangan kata nak tadbir Malaysia, negeri yang mereka kuasai sampai sekarang belum ditunaikan janji yang ditabur PRU 12 yang lalu. Rakyat bukan bodoh malah rakyat melihat setiap sudut percaturan politik BN dan pembangkang.


"Blogger Pembangkang Tidak Bermoral"

Gomo dan rakan seangkatan yang lain tidak akan beralih kiblat untuk menyokong Pakatan Pembangkang. Itu janji kami para Blogger Pro UMNO terutamanya. Jika ada yang beralih kiblat itupun kerana WANG yang ditawarkan Pembangkang, Itupun kerana JAWATAN yang ditawarkan mereka pembangkang. tetapi tidak buat kami yang ada ini, biarlah datang berjuta juta tawaran sekalipun matlamat kami adalah membantu Perdana Menteri Malaysia Najib Razak menang PRU 13 ini dan memastikan Malaysia terus aman dan maju kehadapan.

Buat mangkuk Tingkat! Jika ada pihak dari UMNO/BN beri kami ambil, jika ada yang prihatin dengan kami maka kami hulur dengan senyuman. Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari dan apa yang kami dapat adalah kerana niat ikhlas kami dalam perjuangan.


Banyak Duit Blogger Sampai Ke Singapura?

Dan khas buat mangkuk tingkat serta pimpinan pembangkang. Cuba cakap tentang gambar diatas ini. Mana datang DUIT untuk menyara kumpulan blogger Pembangkang sampaikan diusung ke luar negara? Siapa sebenarnya yang berhabis duit dalam membayar blogger? Takkan Blogger tu pergi Singapura pakai duit sendiri?Buat barisan Blogger Pro UMNO/BN, teruskan kemaraan kita dalam menerjah pakatan pembangkang. Hidangkan apa sahaja yang dirasakan perlu agar rakyat Malaysia sedar penipuan yang dilakukan pembangkang ini. Dedahkan apa sahaja agar rakyat Malaysia sedar matlamat pembangkang ini. Bongkar apa sahaja walaupun isu tersebut melibatkan SEKS. Kerana untuk menjadi pemimpin masaalah moral mestilah dibersihkan agar Malaysia tidak mendapat Bala ataupun musibat apabila Berpedana Menterikan seorang HOMOSEKSUAL seperti Anwar Ibrahim.Psssttt.... Kami bukan pemain politik, tetapi kami pengerak dalam memperjuangkan Islam, Melayu dan Negara. Amin


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP