PANAS - Nurul Izzah Desak Papanya Anwar Ibrahim Tunjukkan Jam Omega

Sunday, July 29, 2012


Omega Watch?

Dihari Ahad ini Gomo nak sedarkan semula kisah jam tangan Omega milik Anwar Ibrahim yang merupakan salah satu bahan bukti bahawa Anwar Ibrahim lelaki yang melakukan adengan seks bersama wanita China yang didedahkan oleh Trio Dato T.

Anwar Ibrahim apabila ditanya mengenai jam Omega menyatakan jam tersebut berada didalam simpanan Wan Azizah isteri beliau. Dan apabila soalan jam omega diajukan kepada isteri beliau maka Wan Azizah menyatakan jam tersebut berada didalam simpanan namun enggan mempamerkan kepada rakyat Malaysia.

Paling dramatik apabila wartawan yang mengajukan soalan Jam omega dimaki hamun Anwar Ibrahim dengan begitu dasyat sama sekali. Meh layan video dibawah ini:Persoalannya sekarrang jika Anwar Ibrahim enggan saman Dato Eskay, Papa Gomo dan juga mereka yang lain yang mana mendedahkan video seks beliau itu mengapa Jam Omega pun liat sangat untuk beliau dedahkan kepada rakyat?

Macam mana nak jadi Perdana Menteri Malaysia jika Jam Omega pun sampai sekarang masih GAGAL dijawap oleh Anwar Ibrahim?

Psssttt.... Susah sangat ke nak ambik jam Omega tu tunjuk pada rakyat?DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Khalid Ibrahim Syor Rakyat Selangor Minum Air Lombong Untuk Terus Hidup.
Apa yang dipaparkan sepertimana dalam video diatas adalah satu kebenaran buat rakyat Malaysia terutama rakyat Selangor untuk mengambil iktibar tentang masaalah air bersih yang makin menghantui penduduk Selangor.

Gomo meluat dan menyampah dengan pimpinan kerajaan Pakatan Selangor yang sedaya upaya mempolitikkan isu air kerana keegoan mereka tentang projek Air Langat 2 untuk jangka masa panjang rakyat yang hendak dilakukan oleh kerajaan pusat.

Ini masaalah kita rakyat Malaysia apabila pemimpin parti pakatan pembangkang yang ada berotak sembab yang mana cukup mudah dan gemar berpolitik dan mengabaikan tanggungjawap rakyat Malaysia.

Pembangkang boleh bangkang apa sahaja yang tidak betul untuk dilakukan tetapi jika pekara yang baik dan berguna untuk rakyat mengapa hendak dibangkang? Pembangkang di Amerika, Britain dan negara negara lain juga cukup hebat dalam berpolitik tetapi apabila ianya berkaitan keperluan penduduk maka mereka sepakat dalam memastikan rakyat tidak mendapat musibatnya.

Gomo harap Kerajaan Pakatan Selangor usah lah terus berpolitik dalam isu air ini kerana sebagai sebuah kerajaan negeri Selangor masaalah rakyat mestilah diatasi terlebih dahulu. Rakyat bijak dalam menentukan undi dan adalah satu pekara yang tidak matang sama sekali jika kerajaan Selangor dibawah pentadbiran Pakatan PAS,DAP dan PKR terus terusan mempolitikkan isu air sehingga rakyat menjadi mangsa.

Psssttt... yang baik tu kita jalankan segera, yang tak baik tu bangkang lah kalau nak bangkang.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Video Wrestling Mania Yang Anda Patut SaksikanJom kita layan vide Wrestling diatas ini. Sebagai panduan untuk semua Gomo bagi jelas makna disebalik pakaian yang dipakai oleh pengusti pengusti diatas:

Hijau - PAS
Biru Muda - PKR
Merah - DAP
Biru - BN

Kerusi - Kerusi Dun /Parlimen yang menjadi rebutan PAS,PKR,DAP.

Psssttt.... Fikir fikirkan lah..... Pakatan nak tadbir Malaysia? Fuh....bayangkan jelah..


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP