Video Panas MP Kuala Langat Dengan Bumper Baru Sudah Berada Dipasaran

Monday, August 6, 2012


Minggu lalu kita didedahkan dengan satu cerita sadis seorang Isteri dihalau oleh suaminya yang juga merupakan Ahli Parlimen Kuala Langat. Cerita tersebut yang didedahkan oleh blog SEL 13 telah mengundang reaksi spontan dari rakyat yang mengutuk tindakan Ahli parlimen PKR itu.

3 Ogos lalu MP PKR Kuala Langat itu menjawap dalam portal milik Pembangkang Malaysiakini bahawa beliau menafikan telah "MENGHALAU ISTERI" adalah satu pembohongan dan laporan Polis yang didedahkan juga adalah satu pembohongan.Lucu dengan kenyataan MP Kuala Langat yang pertama sekali menafikan beliau "Menghalau Isteri" dan kemudiannya menyatakan Laporan Polis juga adalah pembohongan. Emmm betul ke bohong? Kalau Bohong semua cerita yang didedahkan mengapa tidak mengambil tindakan SAMAN keatas Blog tersebut dan membuat Laporan Polis bagi menafikan laporan Polis yang dibuat oleh isteri pada puasa ke dua?Dalam artikel Malaysiakini paling best sekali apabila diakhir kata MP Kuala Langat menyatakan:

"Ibu saya sakit angin ahmar. Jadi sebagai anak lelaki saya ambil dan jaga dia. Tapi isteri saya tak suka dan suruh saya halau ibu saya.

"Kalau diberi pilihan siapa saya perlu halau, saya akan pilih dia (Halimah). Isteri kita boleh cari tapi ibu tak boleh," katanya.


LOGIK AKAL? Mula mula kata tidak halau, namun diakhir kata "saya akan pilih ISTERI untuk dihalau". Apa punya putar belit lah MP PKR ni? Kononya nak dapatkan simpati lalu mengaitkan pula dengan ibu kononya sakit tenat. Walhal hakikat yang sebenar adalah kerana isteri muda yang dibawa masuk kedalam rumah mengambil peranan isteri tua.

Apa pun MP PKR Kuala Langat tidak mampu menegakkan benang yang basah kerana telah terbukti isu tersebut benar dan bukan satu pembohongan. Laporan Polis oleh isteri pertama juga telah didedahkan malah rakaman juga ada dibuat bagi menyangkal dakwaan MP PKR yang cukup pandai auta putar belit sana sini.
Psssttt.... Nak kawin tu kawin jelah, yang dok pi halau isteri tua tu buat apa? Cari rumah baru dah lah!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Orang Asli Dun Lanchang Diganggu Lembaga Biru Mata Syaitan


Hebat permaianan pihak pembangkang terutama PKR dalam menghasut rakyat untuk membenci kerajaan. Permainan yang cukup licik dengan menggunakan mereka yang terdesak dalam menghasut lebih ramai rakyat anti kepada kerajaan BN.

Isu hari ini berkaitan Temuan Orang Asli Kh Sg Leleh, Lanchang Pahang yang mana cuba dihasut oleh pihak pembangkang dalam membangkitkan kemarahan rakyat kepada kerajaan negeri Pahang. Isunya adalah berkaitan Tanah yang mana pihak Pembangkang mendakwa Kerajaan negeri Pahang mengambil tanah orang Asli secara paksaan dan menidas orang Asli Sg Leleh.

Free Malaysia Today cuba membangkitkan isu ini dengan tuduhan yang tidak berasas malah mereka yang didalangi pimpinan PKR menyogok beberapa orang Asli yang tidak ada kena mengena dengan tanah tersebut untuk tampil kehadapan seolah olah orang Asli yang ditemubual itu adalah mangsa dalam isu ini.

Hakikatnya 80 keluarga Orang Asli Sg Leleh tidak mengalami masaalah dengan usaha Kerajaan Pahang dalam isu Tanah tersebut kerana penempatan mereka tidak digugat. Penduduk orang Asli Sg Leleh juga sebenarnya mendapat banyak Manfaat dengan bantuan kerajaan Negeri melalui RISDA yang mana ekonomi mereka meningkat dari masa kesemasa.

Cuba dengar apa kata Tok Batin dalam isu ini:Jelas PKR mendalangi suara suara sumbang dalam isu ini. Inilah hakikatnya yang kita perlu tahu bahawa PKR cukup hebat dalam menipu dan merekayasa cerita agar mendatangkan kebencian kepada Kerajaan Barisan Nasional.

Kerajaan BN tidak pernah menindas orang Asli dan ini terbukti dengan penempatan dan pembangunan buat Orang Asli yang sering dipertingkatkan dari masa ke semasa. Malah di negeri Pahang sahaja Orang Asli hidup lebih maju berbanding orang Asli di Kelantan yang mana cukup ditindas oleh kerajaan PAS Kelantan.


Nasib Orang Asli Kelantan Terus Ditindas PAS


Lihat sahaja isu Ladang Rakyat yang mana Kerajaan Negeri Kelantan merampas Tanah Orang Asli Gua Musang dan kemudiannya memberikan tanah tersebut kepada Tauke Cina Singapura untuk meraih hasil lumayan. Orang Asli tidak diberikan pampasan malah kubur nenek moyang mereka disodok oleh Kerajaan PAS Kelantan demi memberikan laluan buat tauke Cina dari Singapura.

Itulah hakikatnya yang rakyat mesti jelas berhubung isu tanah Orang Asli. Wujudnya kebencian adalah kerana persepsi dan hasutan dari pembangkang. Namun jika kita menilai dengan berhemah maka kita sendiri akan lihat kematangan Barisan Nasional dalam menjaga rakyat berbanding Pembangkang yang hanya tahu menabur janji langit dan bintang tetapi semuanya adalah omongan kosong semata mata.

Ikuti kenyataan Adun Lancang Dato Mohd Shakar dalam isu ini:
Pssstttt..... Selesaikan isu Ladang Rakyat Kelantan tu, Mana Hak Orang Asli yang tanahnya dirampas?DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

PANAS - Karpal Singh Gelar Tantawi Ketua Pemuda PAS Radio Buruk


Biar Benar Cerita ni?
Jom layan
KLIK DISINI

Psssttt.... Berani ke PAS? Khak Ptuih lah


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Apa Beza Rafizi Gay BAFIA Dengan Dato T Video Seks Anwar?


Kes Rafizi ini sama dengan kes video seks yang 99.99 peratus didakwa membabitkan bos Rafizi,Datuk Seri Anwar Ibrahim.Apabila geng Datuk Trio membongkarkan salah laku dan skandal membabitkan ketua pembangkang, dalam sistem demokrasi ia tidak salah.Apatah lagi terang-terang dalam video tersebut mukanya,ada tarikh dan ada individu lain yang nampak dalam rakaman tersebut.

Baca Selanjutnya KLIK DISINI

Psssttt... Jawap le puak Pakatan Pembangkang?


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP