"Majlis Makan Malam Dana Akhirat" Satu Lagi Kerja Parti Ajaran Sesat

Tuesday, August 7, 2012


Aku tak faham dengan perjuangan PAS ni yang cukup gemar memainkan Islam sampaikan semua nak dilacurkan mereka asalkan rakyat yang mudah percaya itu mengikuti mereka ke lembah durjana.

Macam banner diatas ni anda boleh lihat tajuk nya "Majlis Makan Malam Dana Akhirat"

Dana Akhirat kepala bapak dia puak puak PAS. Yang anjur majlis puak PAS, yang duk kena bayar nak makan dimajlis tu rakyat. Yang raih keuntungan untuk program tu Pimpinan PAS. Tang mana pulak Dana Akhirat?

Cukup lah parti PAS yang sudah jauh terpesong dari landasan Islam yang sebenar. makim lama makin sesat apa yang dibawa PAS ini. Cukuplah bodohkan rakyat Malaysia terutama umat Islam dengan dakyat sesat serta songsang anda itu. Bertaubatlah!!!

Psssttt.... PAS parti ajaran SYAITAN!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Anwar Ibrahim Pertahan Perkahwinan Pasangan Gay Malaysia


Anwar Ibrahim gembira dengan apa yang berlaku, malah beliau sebenarnya sudah lama memperjuangkan hak GAY GAY yang ada dirantau ini terutamanya Malaysia. Kisah Paderi Gay dari Malaysia yang berkahwin telah mendapat sokongan Anwar Ibrahim.

Baca kisah selanjutnya KLIK DISINI

Psssttt.... Kalau Nuar Berahim Perdana Menteri, Habis jubor kau orang kena suntut! Percayalah beb

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Nazri Aziz Selar PAS & DAP Yang Menentang Kemerdekaan Malaysia


Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz menegaskan Barisan Nasional (BN) berhak untuk menentukkan tema bagi sambutan hari kemerdekaan.


Menurut Mohamed Nazri, parti itu (BN) berhak menentukan tema sambutan hari kemerdekaan kerana BN lebih berperanan dalam memperjuangkan kemerdekaan negara ini.
Tambahnya, Umno-MCA-MIC mainkan peranan yang lebih besar pada masa itu berbanding PAS dan DAP.

"Pada tahun 1951, Pas ditubuhkan tetapi menentang kemerdekaan. "DAP pula ditubuhkan pada 1969," katanya hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas mengenai tema 'Janjti Ditepati' yang dipilih sebagai tema hari kemerdekaan tahun ini yang menjadi perbualan parti pembangkang.

Sumber KL POS

Psssttt... Satu kenyataan tepat dari Nazri Aziz.... mantap!!!

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Serangan Terbaru DAP Membunuh Ekonomi Islam


Lepas satu maka satu lagi usaha dilakukan pihak DAP dalam memboikot produk keluaran bumiputera terutama yang dimiliki oleh orang Islam. Jika dulu kecoh mengenai Brand Gardenia yang emmasarkan produk roti kini serangan terbaru dihalakan pula kepada minyak Masak "SAJI" yang merupakan produk keluaran FELDA.

Emmm Tapi sayang kerana apa yang berlaku ini juga mendapat sokongan dari orang Melayu Islam yang sanggup menjadi pengkhianat kepada bangsa dan agama sendiri. Nilai mereka lebih kepada kehidupan selesa tampa memikirkan apa perjuangan yang bathil dalam hidup ini.

Semoga rakyat Malaysia dapat melihat agenda serangan terhadap produk keluaran Bumiputera Islam ini secara lebih mendalam. Jangan kerana kita marahkan kepada beberapa individu sampai sanggup membunuh ekonomi sesama umat Islam.


Psssttt.... DAP bangsa yang RACIST. Wajar mereka ditolak PRU nanti.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP