Nasi Kangkang Teresa Kok DAP Bikin PAS Lupa Perjuangan Sebenar.

Wednesday, August 15, 2012


Teresa Kok PIG


Tepat dan benar apa yang Yb Dato Hassan Ali nyatakan, Namun demikian kami di pihak UMNO tidaklah memuji melangit parti PAS ini walaupun apa yang Hassan Ali nyatakan didalam video diatas ada kepincangannya dan tidak sama dengan apa yang Gomo persetujui. Namun demikian atas nama Islam maka PAS wajib melihat dan mendebgar teguran Yb Hassan Ali ini satu teguran yang membina dan bukannya menghancurkan PAS ke lembah lebih dasyat dengan bersekongkol dengan golongan Kafir DAP yang sememangnya konsisten menentang Islam.

Kenapa PAS berita iya pertahankan DAP sedangkan UMNO membuka pintu seluas luasnya untuk bersama sama dengan PAS dalam terus membela Islam dan bagsa Melayu? PAS sudah kena nasi Kangkang Teresa Kok? Apa pendapat anda?
Read more...

Akhbar Rasmi PAS "HARAKAH" Pembawa Berita Fitnah Kepada Rakyat

Umno Selangor bersetuju dengan keputusan Mahkamah Tinggi Shah Alam yang memutuskan bahawa lidah rasmi Pas, Akhbar Harakah telah melemparkan fitnah terhadap UMNO apabila menuduh Umno terlibat dengan kes serbuan di Gereja Methodist Damansara Utama (DUMC) pada 3 Ogos tahun lalu.

Koordinator Barisan Nasional (BN) Selangor, Datuk Seri Mohd. Zin berkata, keputusan itu jelas membuktikan bahawa Pas dengan sengaja berniat jahat dan cuba mengelirukan rakyat Malaysia dan mengaitkan Umno dalam isu tersebut sedangkan ianya adalah tindakan dari pihak Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) sendiri.

"Ini (keputusan mahkamah) jelas menunjukkan bahawa peristiwa serbuan ke atas DUMC dan pemecatan HasanAli yang dikaitkan dengan peristiwa tersebut adalah semata-mata kelemahan dari pihak Pas dan tanpa melibatkan Umno," katanya kepada pemberita dalam sidang media di Bangunan UMNO di sini hari ini.

Sehubungan itu, pihaknya ingin menyeru agar parti politik khususnya Pas agar bertindak dengan lebih matang dan tidak menabur fitnah dengan sewenang-wenangnya.

"Keputusan hakim dalam kes ini adalah lebih bermakna kepada kami berbanding jumlah tuntutan saman kerana ia membuktikan selama ini PAS menggunakan budaya fitnah dalam berpolitik," ujarnya.

Sumber KL POS

Psssttt... Kalau anada baca Harakah anda dapat lihat pembohongan dan fitnah mereka yang cukup sial!!


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP