Tanda Putera - "Kalau Lim Kit Siang Tak Terlibat Tragedi 13 Mei Kenapa Marah Marah?" - Shuhaimi Baba

Thursday, August 16, 2012Meroyan royan puak pembangkang terutama dari pihak DAP berhubung filem TANDA PUTERA yang mana mengisahkan tentang sejarah negara. Kenapa DAP takut sangat dengan kebenaran sedangkan mereka ini pun belum lagi melihat Filem tersebut. Kenapa nak menyerang semua Produksi Filem Tanda Putera terutama pengarah nya? Kenapa?

Ok lu orang dengar kenyataan Datin Paduka Shuhaimi Baba ni dan faham betul betulBila masa pulak Filem Tanda Putera ni kata ada watak pemimpin DAP dilakonkan? Bila masa pulak kata Lim Kit Siang pelakon yang kencing bendera Selangor? Bila masa? Ada ke si Kit Siang tu tengok Filem Tanda Putera?

Kit Siang ke atas Lori tu?

Ni lah yang kita nak sampaikan kepada rakyat Malaysia, Lim Kit Siang sebenarnya takut dengan sejarah negara. DAP sememangnya takut dengan apa yang berlaku waktu 13 Mei kerana mereka DAP tahu apa yang mereka lakukan sehingga menyebabkan negara huru hara. Itu lah sebabnya Kit Siang begitu runsing filem tersebut ditayangkan.

Dan untuk makluman semua dalam artikel sebelum ini Gomo dah nyatakan ntah berapa kali Gomo mengalirkan air mata semasa menyaksikan Filem Tanda Putera ini. Takkan lah babak 13 Mei tu Gomo mengalirkan air mata kan? Tentulah ada babak lain yang menyedihkan.

Dua orang ini le buat Kita akan menangis bila
menyaksikan Filem Tanda Putera

Filem Tanda Putera ini sebenarnya lebih mengisahkan perjuangan dan pengorbanan dua orang pemimpin negara waktu itu iaitu Tun Abdul Razak dan Tun Dr Ismail yang mana Gomo mengalirkan air mata adalah kerana babak dalam filem ini yang menyentuh jiwa kita setiap lapisan masyarakat. Tu yang menjadi TITIK penting filem Tanda Putera ini bukanlah babak 13 Mei yang DAP dok takut dan kalut sangat tu.

Lim Kit Siang? Can I Fuck U Today?

Apa pun terima kasih kepada semua yang menjayakan Filem Tanda Putera ini. Gomo dan angkatan Blogger lain akan memastikan menentang segala dakyah dari pihak BINGAI DAP yang mengesa filem Tanda Putera ini di BOIKOT. Kita mesti sokong filem kita kerana filem Tanda Putera ini adalah satu epik sejarah yang benar dan bukannya satu rekayasa sepertimana yang DAP takutkan.

Psssttt..... Lim KIt Siang dan DAP takut, cuba tanya mereka kenapa nak takut? Kalau tak betul saman jelah.


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Khalid Ibrahim Diarah Tutup Mulut Isu Rampanas Tanah RM250 Juta Oleh DAP Selangor


Barua Barua BaruaWow rampasan tanah Kumpulan Hartanah Selangor Berhad (KHSB) bernilai RM250 juta yang di lakukan kerajaan Pakatan Selangor semakin panas. Paling panas adalah DAP dalam isu Rampasan tanah ini. Kenapa DAP pula yang panas punggung? hahaha Meh layan dan kita terjah READ MORE....

Psssttt... DAP bermaharajalela le beb, cuba jenguk jenguk projek yang depa dok bangun tu....


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Penipuan Surat Pemotongan Air Rawatan Bersih Selangor Oleh Kerajaan Negeri Pakatan Terbongkar
Koordinator Barisan Nasional (BN) Selangor, Datuk Seri Mohd. Zin hari ini memberi kenyataan bahawa Kumpulan Darul Ehsan Berhad (KDEB) melalui Kumpulan Perangsang Selangor (KPS) mengeluarkan surat kepada Konsortium ABBAS Sdn Bhd (ABBAS) agar menurunkan pengeluaran air kepada 120 juta gelen sehari.

Kenyataan berkenaan ABBAS sebelum ini yang mengurangkan air terawat atas desakan Kerajaan Negeri Selangor KLIK DISINI

Terbaik lah Tok Zin, kasi bongkar habis habisan penipuan dan pembohongan yang dilakukan Kerajaan Pakatan Selangor bersama sama dengan Parasit parasit yang ada dalam Negeri Selangor ini.

Buat Pembangkang tak payah nak nafi itu ini pekara Rawatan Air ni kerana jika tak salah dan Tok Zin FITNAH elok sangat je Tok Zin. Beliau bercakap dengan jelas dan anda semua puak pakatan Selangor dialu alukan untuk menyaman.

Hahaha.... Depa berani ke nak saman? Saman le Khalid Gagap oiii

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP