Haji Hadi Tak Bising Tapi Si Khalid Samad Pulak Menyalak Serang Nasharudin Mat Isa

Friday, August 17, 2012


Makin lama makin terserlah kebodohan Khalid Gereja ni. Makin lama makin haramjadah Ahli parlimen PAS ni yang sememangnya kita tahu merupakan golongan Edrogan didalam PAS dan juga merupakan barua kepada DAP Kafir Harbi.

gara gara gambar diatas Uztaz Nasharudin Mat Isa bekas Timbalan Presiden PAS dihentam begitu hebat oleh Khalid Samad ni. Meh layan video dibawah ini:
Satu pekara yang kita dapat lihat bahawa MP Shah Alam ini tidak matang orangnya kerana membidas mengenai hubungan Nasharudin dan Najib Razak sewaktu di Makkah. Malah dalam kenyataan si Khalid Gereja ini juga beliau bercakap soal JAWATAN yang sudah tiada lagi pada Nasharudin. Apa jadah cakap soal jawatan? Apa besar sangat ke Jawatan yang dipegang tu dalam PAS?

Ehhhh rakyat tak pandang le jawatan jawatan ni Khalid Samad. Rakyat melihat ketelusan pemimpin tu baik dari dalam mahupun luar. Kalau nak bercakap soal jawatan hang pun bukannya ada jawatan dalam PAS tu. Setakat ahli Parlimen yang makan gaji buta jelah.

Inilah satu contoh dimana pemimpin Edrogan PAS bercakap lebih sudu dari kuah dari apa pemimpin atasan mereka. Haji Hadi tak bising tapi si Khalid Samad pulak yang lebih lebih. Apa punya binawe le Khalid Samad Gereja ni. Cam Anjing pulak gua tengok.

Buat Nasharudin Mat Isa, lakukan apa yang perlu sepertimana yang Hassan Ali lakukan. Ingat lah bahawa politik ini hanya sementara apatahlagi jawatan yang disandang itu. Pucuk pangkal nya adalah kita sendiri sama ada mahu menjaga Islam dan Melayu dibumi bertuah ini. Persetankan Khalid Samad ataupun pemimpin Pakatan lain yang sebenarnya cemburu melihat tanggungjawap anda apatahlagi bersama Perdana Menteri Malaysia di Makkah.


Psssttt... Si Khalid Samad ni BACHOL, kalau berani kenapa tak bertanding Timbalan Presiden PAS?

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT


Read more...

Pelakon Utama Filem Tanda Putera Rusdi Ramli Selar Kebodohan Lim Kit Siang DAP?
Sokong kenyataan pelakon Utama Filem Tanda Putera Rusdi Ramli berhubung serangan yang dilakukan pihak pihak tertentu terutamanya pihak DAP keatas filem Tanda Putera ini.

Memang BODOH mereka yang belum lagi lihat Filem Tanda Putera ini dan bertambah lah BODOH kepada mereka yang termakan hasutan dari pihak DAP berhubung filem ini.

So anda boleh nilai sendiri kenyataan Rusdi Ramli.

Psssttt,..... Lim Kit Siang paling BODOH sebab mengamuk tak tentu pasal

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Ucapan Lebaran Dari Warga Produksi Tanda Putera

Warga Produksi Filem Tanda Putera Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Datin Paduk Shuhaimi Baba, Rusdi Ramli dan Kavita Sidhu.

Selamat Hari Raya

Read more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP