Penghapusan DAP Keatas Kaum Cina Tiong Hua Sedang Dilakukan

Saturday, August 25, 2012


DAP kini dilihat bersikap berat sebelah dalam beberapa hal dalaman parti. Nama-nama seperti Tunku Aziz, Fan Yew Ting, Lee Ah Kim, Wee Choo Keong, Teoh Teik Ho, SK Soong, Wing Fung Kot, Yap Gim Guan, Chan Teck Chan, Lee Lam Thye, Tan Chew Hwa, Yap Kuan Ming, Tony Tan, Vellasamy A / L Rasu @ Raman, dan Read More....Psssttt.... Yang kena singkir semua bangsa Cina Tiong Hua... Fikir fikirkan


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Read more...

Nazri Aziz Akui DAP Perli Anwar Ibrahim Dalam Isu Akta Lompat Parti


Penubuhan Undang-Undang Lompat Parti dilihat bertentangan dengan prinsip kebebasan dan amalam demokrasi yang diamalkan di Negara ini.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Nazri Abdul Aziz berkata setiap warganegara Malaysia berhak membuat sebarang pilihan untuk memilih mana-mana organisasi dalam manyahut seruan kebebasan berpesatuan yang dijamin dalam perlembagaan persekutuan.

"Jadi, selagi kita tidak membuat pindaan pada perlembagaan, saya tidak melihat apa-apa perkembangan mengenai rang undang-undang anti-lompat parti. Perkara sama juga telah diputuskan sebelum ini di Sabah. Inilah apa yang saya tidak faham tentang DAP. Anda mempunyai ahli parlimen yang bercakap tentang kebebasan dan hak asasi manusia yang dijamin oleh perlembagaan.

"Pada masa yang sama, mereka mahu melakukan perkara yang bertentangan dengan apa yang telah dijamin.

"Tidak seperti mereka, BN bijak dan pintar. Kami tidak menerima mereka dalam parti kami (sepanjang tempoh ini). Jika anda adalah parti dengan prinsip, anda tidak akan mengambil pihak lain sebagai ahli. Anda perlu menghormati keputusan yang dibuat rakyat. Dalam kes kami, kami tidak mengambil mereka. Mereka boleh kekal bebas. Tetapi ahli politik dan ahli Parlimen di Pakatan Rakyat tidak tahu apa yang mereka lakukan. Mereka adalah contoh yang tidak baik," katanya seperti dipetik sebagai berkata oleh akbar harian berbahasa Inggeris, New Strait Times hari ini.

DAP sebelum ini menerusi kenyataan Setiausaha Agungnya Lim Guan Eng mencadangkan parlimen mengusulkan kelulusan dalam menubuhkan Akta Lompat Parti bagi memberi jaminan dan kawalan mana-mana Ahli Parlimen yang bertindak menukar platform parti politik.

KL POS

Psssttt.... DAP perli Anwar Ibrahim ke? Hahaha 16 September....boleh jalan lah Nuar Jamban

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBATRead more...

Snipet

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP